Devam.. Esim benden icin seviyorum ama aşık değilim diyor 2

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence konu sahibi travma yasiyor ve kendisi de inanmak istemiyor...

Oysa hersey ortada yani.
Aralarinda gecen konusma dogru ise ozaman aldatiliyorsun konu sahibi.

Abartısız öğlenden beri içtim şu saate kadar, yazıyı anlamak için 3 kez baştan sona okudum. Evet okudum baştan sona ama yok hiçbir şey yok. Ya ben anlayamıyorum ya da konu sahibi dalga geçiyor.

Yada çaresizsiniz bilmiyorum gerçekten.

Bende de vardi da mutfak dolabinin en ucra yerine kaldirdim.sadece patates kizartiyordum ben onla.kek de mi yapiuomus
Ne çok şey kaçırdığınızı anlatmak isterdim ama goy goy moduna geçtim, geri dönüşü yok gibi hissediyorum.

Reactions: csi
Bende de vardi da mutfak dolabinin en ucra yerine kaldirdim.sadece patates kizartiyordum ben onla.kek de mi yapiuomus
Aaaa. Aşkolsun. Çıkartınız hemencik geri. Pammuk gibi kek yapıyor hem de 23 dakikada. Zibilyon programlı ankastre fırınımda kek yapmayalı ne kadar oldu, saymayı bıraktım.

Kanat da çok güzel yapıyor mesela. Tam barbekü tadında

Tamam anladik eşiniz kardesinizin esine aşık.
İyi guzel biz ne yapa biliriz?
Ayni konulari tekrar tekrar acip duruyorsunuz.

Ezberledik artik

Uzun anlat dediler ondan
Sen elindeki ses kaydıyla eşine hesap sordun mu onu yaz önce.

Eğer yok bosanmam parasını yiycem diyorsan zaten rezil olmamak için istediklerini verecektir.
Bu kadar rezilligi çekmenin nedeni para sonuçta.
Fake olduğunu düşünüyorum artık ,eğer öyleyse sal milleti artik.

Senin konular da cok farkli ablacigim ya.
Ne bileyim oturun masaya herkes ne istiyorsa soylesin. Artilari eksileri degerlendirin. Ona gore bir yol haritasi cizin. Kim nasil mutlu olacaksa.

Boyle de yasanmaz . Yazik sana.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…