Devam.. Esim benden icin seviyorum ama aşık değilim diyor 2

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
memlekete gittiğimizde onlarada gitmedim diğer kardeşimin evine gittim hatta onlarla zaman geçirdik, geri evimize döndüğümüzde ben oğlumu okula gönderip cocuk odasında uyukalmisim esim beni sağlık ocağına gittim sanıyor.
Sesi geliyor odadan telefonda konuşuyor o kişiyle

Senin yazdıkların bunlar ne ara işe başladın ?

Baştan sona okudum. Eşinle yengesi konuşurken seni işe gittin mi sandı kocan yoksa uyuduğunu mu? Senn doktora git gerçekten iyi değil bu anlattıkların. Bu kaçıncı konun.

Görümcem zengin bizim durum berbat olduğu zamanlarda anneme gidecek yol param olmadığını eşim eniştesine dertleşirken söylemiş. (yani zor durumumuzu anlatmış) Adam geldi zor durumda kalırsan söyle bana dedi. Şimdi benim görümcemin eşiyle ilişkim mi olmuş oluyor?

Zerre inanmıyorum. Zaten inanmıyordum, bu konu ile tasdikledim.

Ne oldu, 10 dakika önce alkolden yazamıyordunuz bile? Bir anda ayıldınız ve tüm imla kuralları aklınıza mı geldi?
İmla kuralı? Uyumuş nosu yaptım yazmış ya, anlamam on saniye aldı.

@snzvrn44 bu konuyu açma sebebiniz, zaten daha önce yazdıklarınızı aynı başlıkta toplayıp, açıklayacağım dediğiniz halde hiçbir şey açıklamamak mı? Çünkü bir şey açıklamış değilsiniz.

Size yemin ederim sinir oldum ya . Bence amacı bu , bu kadının bizi delirtmek . Icim şişti ya . Valla ben adama acıdım çok haklısınız:))

Noktalama işareti diyecektim idare ediver.

Yemin ederim beynim yandı. Sinirden oturdum actifry keki yaptım, bi de 2 dilim yedim. Kendimi zor tutuyorum. Kek mi alkol mü ayrımındayım.

İnsanlarla bu kadar dalga geçilmez. Trollüğün de bi adabı olmalı. Kandırdım, kandırdım diye gülünebilecek bir şey değil ki bu. Ciddi hasta bi yapı.

Eğer konu doğruysa kız ne cesaret konuşuo eşinle.Yürek mi yemiş ?Bide kadın akraba.Eşinde karaktersız konustugunkızda

Aaaa actifry candır. Bizim mutfağın en saygı duyduğumuz üyesidir kendisi. Kestane de güzel yapıyor.

Konu sahibi kondurmak istemiyorsun esine galiba ama acik ve net aldatiyor seni.

O kiz kocam kiskaniyor konusmamizi diyor e seninkisi de karima asik degilim diyor...yok ozaman gizli gizli konusuruz vs demeleri..
Bu delilleri mahkemeye sun ve bosan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…