Devam.. Esim benden icin seviyorum ama aşık değilim diyor 2

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben size inanıyorum ve caresizce serzenislerinizi duyuyorum. ..bariz belli arkadaşım adamın ilgisi kıza. ..Allah cezasını versin hele böyle akraba ...macera yaratiyorlar sözde ...eve seviyorum aşık değilim demiş bu doğrudur zira zaten görücu usulü evlilik olmuş ...acıtan bir söz ama bu sizin için de doğru. ..ben sizin yerinizde olsam ses kaydı ile biraz daha delil toplayıp aşikar ederdim. .hatta tv ye vercem sizi elimdekilerle deyip bosanirim derhal.. ha asla boşanmaya niyetiniz yoksa boşuna yüz göz olmayın siz de aşık değilsiniz sonuçta ...maalesef çevremizde bu ahlaksizliklar ile dolu...size sabır diliyorum arkadaşım ...sevgiler

Eğer konularımız gerçekse her şey açıkça ortada.

Hem sizin hem kardeşinizin rahatsız olduğunu bile bile gizlice görüşmeye davet eden adamın duyguları bellidir. Tereddüte açık bir konu yok bence.

Bir avukatla görüşün, size nasıl bir yol izlemeniz gerektiği konusunda yardımcı olsun.

Evliliğe devam edip de ikisinin görüşmesine engel olma şansınız yok maalesef.

Ben seni anlıyorum herkesin yaşadığı kültür büyüdüğü aile öyle o dalga geçenlerinki gibi değil.
Burada her kadın maşallah çok güçlü hemen resti çekiyor

Bir gün önceki konusunda benim sağlık ocağına gittiğimi sanıyor ben çocuk odasında uzanmış bunun tel konuşmasını dinliyordum dedi. Dün de işte olduğumu sanıyordu dedi

Bu benim de dikkatimi çekti, sonra hemşire mi acaba diye düşünmedim değil.

Katılıyorum biraz da fikir verseniz böyle saçma sapan yorum yapmak yerine yazık sonuçta herkesin başına gelebilir Allah korusun
bu konu aylardir ayni sekilde dönüyor kimse dalga gecmedi yardimci olmak istendi ama konu sahibi ne cevap veriyor ne denileni yapiyor. tekrar yeniymis gibi ayni olaylari
yapman gerkenler orta da dalgaya sen mahal verdin herkes milyonlarca sey soyledi
ses kaydi da almiisin vur artik esinin yuzune yada ara gelininizle konus olmadi erkek kardesinle konus. konuna inanilmasa onca insan akil vermezdi.
hatta direk gelinin telfonu esinden sil ya. benim kocamin kardesimin esiyle ne muhabbet olabilir ne munasebet goz dagi verdim diyosun hicbir korkutma yok
daha ne diyelim ne istiyosun madem bosanmicaksin ipleri eline al aglamakla icmekle olmuyor !

Diyelim ki konunuz gerçek ve şüphelerinizde haklısınız, eşiniz kadına aşık. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz? Ayrılmayacaksanız ne kendinizi yorun ne de bizi.

Diyelim ki konunuz gerçek ve şüphelerinizde haklısınız, eşiniz kadına aşık. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz? Ayrılmayacaksanız ne kendinizi yorun ne de bizi.
Hanımefendi boşanmayı düşünmüyor
8 yıldır hazmetmis smdi de ne yapabilirim diyor
Kocasının konuştuğunu duyuyor ama sen kimle konuştun diyemiyor sessiz sessiz bekliyor

Bosanmayacak yani
Konuları gerçek olsa bile (ki sanmiyorm) insn kocasından hesap sormaz mı ? Kimle konuştun kim o demez mi
Hadi demedin salağa yatıyorsun o zaman bırak bu işin peşini onu da yapmıyor desiyor desiyor sinra da napabilirm

Kuzu ilk konularinda cok tedavi ol dendi , simdi konularini ben hasta degilim bana tedavi ol demeyin diye yazarak aciyor
Gercektrn ciddi problemleri var keske gorebilse ama farkinda degil kendisinin

"Çocuklar sana hiç benzemiyor Semra"
Kocam beni kesin aldatıyor. Diyeceklerim bu kadar.

Semracim esinin bu kadina ilgisi olabilir , telefonda durup dururken ben esime asik degilim sadece seviyorum demesi normal degil , sen ne yapmayi dusunuyorsun bunu bilerek? Artik delilin de var , hep delil yok nasil suclarim diyordun , simdi ne yapacaksin?

Ama ona da cevap vermişti bir ara. Boşanmayacakmış, kocasının parasını yiyecekmiş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…