hımm. evet . dosya yükle kısmı en alta atıyor. o yüzden olmuyor. bazı sitelerden alıyorum url. onu da konunun içinde eklemesi için url ekle butonundan yapıyorum. konumda görünmüyor resim. eklemiyor yaniBen de eğlenmek için yazdım zaten.Herkesin çorbasında emek var,her çorbanın kendine has özelliği var,takılmayın bana @demirleke merakla bekliyorum sunumunu canım, ben de yükleme konusunda zorlanıyorum
Hallettim merak etme
Ben de senin bilmiyorumEsas senin yaşın kaç?Ruh üçüzümün yaşını bilmiyorum daha
Ben işin o kısmıyla ilgilenmiyorumbenim için ortam hoş olsun katılım çok olsun yeter
tamam halletti gerçekten. teşekkür ederimHallettim merak etme
Eneee yaşıtmışız seninleBen de senin bilmiyorumYaş 37
Yaşıma bakma, küçük sayılırım zatenEneee yaşıtmışız seninle.Ben de 37 yaşındayım. Ben seni daha küçük sanıyordum.
Selam canım, bayağı uzun zaman oldu, her şey yolundadır umarım:)Selamlarrr uzuun bir aradan sonra.Corba yapcam da simdi bende katilayim bari dedim ama mercimek corbasi tarifi verilmis. Bende mercimek yapsam olurmu? Gecmisi okumadim boyle bi konu gecti mi bilmiyorum.ayni tarifler olabiliryormu
Selam canım, bayağı uzun zaman oldu, her şey yolundadır umarım:)
Eklenebiliyor canım aynı tariflerde
Geçmiş olsun canımEvet uzun zaman oldu valla. Tasinmalar sehir degistirmeler hastaliklar ameliyatlar misafirler falan derken zaman su gibi akip gecti. Cok sukur yolunda hersey.
Çok geçmiş olsun canımEvet uzun zaman oldu valla. Tasinmalar sehir degistirmeler hastaliklar ameliyatlar misafirler falan derken zaman su gibi akip gecti. Cok sukur yolunda hersey.
İstediğin çorbayı yapabilirsin canımSelamlarrr uzuun bir aradan sonra.Corba yapcam da simdi bende katilayim bari dedim ama mercimek corbasi tarifi verilmis. Bende mercimek yapsam olurmu? Gecmisi okumadim boyle bi konu gecti mi bilmiyorum.ayni tarifler olabiliryormu
Eneee yaşıtmışız seninle.Ben de 37 yaşındayım. Ben seni daha küçük sanıyordum.
Sizi gidi yaşlılar siziYaşıma bakma, küçük sayılırım zaten
Niye sende bize iddialı bir çorbamı yapacaksınKız önce ne çorbası yaptığını sor,çok iddialıysa anladın sen onu
Sizi gidi yaşlılar siziBen sizden küçüğüm abla diyebilir miyim
Küçül de cebimize gir,2 yaşı mı sorun yapıyorsunNiye sende bize iddialı bir çorbamı yapacaksın
Çok geçmiş olsun canım
İstediğin çorbayı yapabilirsin canım
Ben daha 35 olmadım cınımKüçül de cebimize gir,2 yaşı mı sorun yapıyorsun
Bu aralar yoğunum,bakalım belli değil