Yeniden hoşgeldin canımSagol canimcim. Ekliyorum birazdan
Ben daha 35 olmadım cınım
Tamam daha vaktimiz çok
Sağolasın harbim bende iiyim şükürIyiyim şükür nurummm sen nasilsinm
Sizi gidi yaşlılar siziBen sizden küçüğüm abla diyebilir miyim
Dili sürçmüştür ablası
Yok canım o kadarda değil
Senin ne kadar çıtır olduğunu biliyorumSen benim gibi güzel, çıtır, alımlı, çekici...(daha aklıma gelirse yazarım) bir bayana nasıl yaşlı dersin
Deme
Evet evet ben çok sevimliyimDili sürçmüştür ablasıAramızda bir çocuk olması iyidir ama neşe getirir
Senin ne kadar çıtır olduğunu biliyorumAma deynepnaz için yaşlı diyorlar
Evet evet ben çok sevimliyimNeşe katarım size
Evet ruh ikizimizi görmemiz lazımMersiBak ona bir şey diyemicem görmediğim için Önce bir görmek lazım
Evet sevimlisin, şekersin elma şekeri gibiElma şekeri diyince eskiler geldi aklıma, ne yerdim elma şekerini
Bence de göstersin kendiniEvet ruh ikizimizi görmemiz lazımGöstermezse inanmayız
Çok sağol çıtır anne
Ahhh eskiler
Aman Allah'tan hamile değilsinBence de göstersin kendini
En son 10 sene önce hamileliğimde aşermiştim elma şekerineEşim akşam akşam elma şekeri aramıştı her yerde
Bulamamıştı ama, ağlamıştım yiyemedim diye
Senin ne kadar çıtır olduğunu biliyorumAma deynepnaz için yaşlı diyorlar
Evet evet ben çok sevimliyimNeşe katarım size
Kızlar kimse yokken size fotomu göstereyim ama hemen sileceğim tamam mıMersiBak ona bir şey diyemicem görmediğim için Önce bir görmek lazım
Evet sevimlisin, şekersin elma şekeri gibiElma şekeri diyince eskiler geldi aklıma, ne yerdim elma şekerini
Avatar yapabilirsin yada özelden yollayabilirsinKızlar kimse yokken size fotomu göstereyim ama hemen sileceğim tamam mı
-VUSLAT- hayalet nasıl olunuyor ki
AhahaahhAman Allah'tan hamile değilsinYoksa benim şekerliğim yüzünden elma şekeri canın isteyecekti
Kızlar kimse yokken size fotomu göstereyim ama hemen sileceğim tamam mı
-VUSLAT- hayalet nasıl olunuyor ki