- 2 Aralık 2015
- 31.474
- 105.037
Bir daha olmasın,bu seferlik affediyorumAyy pardon dalgınlığıma gelmiş Ruh üçüzüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir daha olmasın,bu seferlik affediyorumAyy pardon dalgınlığıma gelmiş Ruh üçüzüm
Şehriye çorbasını biliyorumKıymalı su böreğinden belli oluyor zaten,sen yine benim aklıma uyma,avatarına güvenip o çorba sayesinde zayıfladın sanarlar,şehriye çorbası yap sen,çok basit
Yok onu da bilmeseydinŞehriye çorbasını biliyorum
Yok onu da bilmeseydin
Oy oy yerim ben senin o masum bakışlarını,çıtırım benim
Baş üstüneBir daha olmasın,bu seferlik affediyorum
Bilmemek ayıp değil ogrenmemek ayıp diye düşünüyorumOy oy yerim ben senin o masum bakışlarını,çıtırım benim
Evet, öğrenmenin yaşı yokturBilmemek ayıp değil ogrenmemek ayıp diye düşünüyorum
Bekarken ben de bilmiyordum,ama şimdi net var imkan çok,su böreğini yapan,her yemeği yapar.Ben hazır yufkayla denedim,haşlaması çok zor yav,ben sana çorba yapmasını öğreteyim sen bana börek yapmasınıBilmemek ayıp değil ogrenmemek ayıp diye düşünüyorum
Esas senin yaşın kaç?Ruh üçüzümün yaşını bilmiyorum dahaEvet, öğrenmenin yaşı yoktur
Her türlü yemek, hamur , pasta yapıyorum ama çorbayı tutturamiyorum. Corbam ya çöküp sulanıyor ya da yoğurdum kesiliyor ama yinede tüyo aldım demeyecegim olursa olur.Bekarken ben de bilmiyordum,ama şimdi net var imkan çok,su böreğini yapan,her yemeği yapar.Ben hazır yufkayla denedim,haşlaması çok zor yav,ben sana çorba yapmasını öğreteyim sen bana börek yapmasını
Kuzu ben sana yardımcı olayım.kızlar çok afedersiniz de . resim eklemeye çalışıyorum 2 saattir. yapamadım.
url olarak girmek istedim. bi kaç site buldum. url alıyorum ama konu da görünmüyor. eklenmiyor.
sanıyorum olmayacak.
Kız önce ne çorbası yaptığını sor,çok iddialıysa anladın sen onuKuzu ben sana yardımcı olayım.
yaaa . teşekkür ederim. sevinirimKuzu ben sana yardımcı olayım.
Ben işin o kısmıyla ilgilenmiyorum benim için ortam hoş olsun katılım çok olsun yeterKız önce ne çorbası yaptığını sor,çok iddialıysa anladın sen onu
yok kız . nacizane bi çorba. herkes sever mi bilmiyorumKız önce ne çorbası yaptığını sor,çok iddialıysa anladın sen onu
Ben işin o kısmıyla ilgilenmiyorum benim için ortam hoş olsun katılım çok olsun yeter
Mesaj attım kuzuyaaa . teşekkür ederim. sevinirim
Ben işin o kısmıyla ilgilenmiyorum benim için ortam hoş olsun katılım çok olsun yeter
Ben de eğlenmek için yazdım zaten.Herkesin çorbasında emek var,her çorbanın kendine has özelliği var,takılmayın bana @demirleke merakla bekliyorum sunumunu canım,ben de yükleme konusunda zorlanıyorum