Çorbalar Detaylı Yöresel Çorba tarifleri

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    822
  • Anket Kapalı .
ne çok çeşit çorba varmış hepsini deneyeceğim ama bu en az on yılı mı alır galiba DD

Fırsat bu fırsat gir nete,1 hafta sonra maraton başlayacak.Gerçi o zaman da gazı için,anne sütünü arttırma yolları için girersin.Çorbalara iyi bak,süt yapan çorbalar var arasında.
Ay başlasın artık hazırım ben o maratona yıllardır o günü bekliyorum ay bir de süt gelme derdi var,ya gelmezse,ya yetemezsem

Ay başlasın artık hazırım ben o maratona yıllardır o günü bekliyorum ay bir de süt gelme derdi var,ya gelmezse,ya yetemezsem
Harbim Mutlu güne çok az kalmış Rabbim sağlıkla, kolay doğum nasip etsin canım benim
Sütüm gelmez diye düşünme hemen canım, ne kadar sık emzirirsen o kadar çok olur sütün
Ben çok fazla sıvı tüketmediğim halde sık sık emzirdiğimden boşa bile akıyordu:)) Olumsuz düşünceleri yerleştirme aklına canım

yarışmaya nereden konu açılıyordu ?
resim eklemek vs için. bulamadım

eklemeye çalışıyorum ama . bir sürü iş verdi amirim. ve yarım kaldı şimdilik. umarım tamamlarım

Bence formunu korumak için kara lahana çorbası diyorlar ya,o tarife bak .

Unuttun mu sen,ikiz değil üçüzdünüz.3. bendim.Ben açık olaydım ben de yazardım
Deynepnazım hiç bu tür arayış içine dusmedim, bilmem ben öyle form koruyan çorbalar ben güzel şeyler severim

Deynepnazım hiç bu tür arayış içine dusmedim, bilmem ben öyle form koruyan çorbalar ben güzel şeyler severim
Kıymalı su böreğinden belli oluyor zaten,sen yine benim aklıma uyma,avatarına güvenip o çorba sayesinde zayıfladın sanarlar,şehriye çorbası yap sen,çok basit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…