Kopya vermek ister gibi duruyorsunBence biraz daha araştırma yap neler neler var
Iyiyim şükür nurummm sen nasilsinmHarbim ,nasilsin canimmmm
Hemen bi arayış içine gireyimBende 7 oydum sanki , pek takip edemedim gerci son durumu bilmiyrmBaglayacak bisiler bulmalisin bnce canim , yoksa kuru kuru olmuyor
Fırsat bu fırsat gir nete,1 hafta sonra maraton başlayacakIyiyim şükür nurummm sen nasilsinm
Ay başlasın artık hazırım ben o maratona yıllardır o günü bekliyorumFırsat bu fırsat gir nete,1 hafta sonra maraton başlayacak.Gerçi o zaman da gazı için,anne sütünü arttırma yolları için girersin .Çorbalara iyi bak,süt yapan çorbalar var arasında .
HarbimAy başlasın artık hazırım ben o maratona yıllardır o günü bekliyorumay bir de süt gelme derdi var,ya gelmezse,ya yetemezsem
İsteyene kopya verilirKopya vermek ister gibi duruyorsunAklında çok iddialı tarifler var değil mi? Mesela 2 tanesini yazan ,yapacağım diyenler oldu ,bakalım göreceğiz. .
Panik yapma gelirAy başlasın artık hazırım ben o maratona yıllardır o günü bekliyorumay bir de süt gelme derdi var,ya gelmezse,ya yetemezsem
Buraya açacaksınız...yarışmaya nereden konu açılıyordu ?
resim eklemek vs için. bulamadım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/yemekteyiz-soframiz-benim-mutfagim.1213/yarışmaya nereden konu açılıyordu ?
resim eklemek vs için. bulamadım
Aynı anda yazmışız ruh ikizim
teşekkür ederim.http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/yemekteyiz-soframiz-benim-mutfagim.1213/
Üsteki linkte, sayfa kenarında yeni konu aç butonuna tıklayın...
Olmaz mı Nur'cum daha çoğu yapılmadı
Bence formunu korumak için kara lahana çorbası diyorlar ya,o tarife bak .Hemen bi arayış içine gireyim
Aynı anda yazmışız ruh ikizim
Deynepnazım hiç bu tür arayış içine dusmedim, bilmem ben öyle form koruyan çorbalarBence formunu korumak için kara lahana çorbası diyorlar ya,o tarife bak .
Unuttun mu sen,ikiz değil üçüzdünüz.3. bendim.Ben açık olaydım ben de yazardım
Ayy pardon dalgınlığıma gelmişBence formunu korumak için kara lahana çorbası diyorlar ya,o tarife bak .
Unuttun mu sen,ikiz değil üçüzdünüz.3. bendim.Ben açık olaydım ben de yazardım
Kıymalı su böreğinden belli oluyor zatenDeynepnazım hiç bu tür arayış içine dusmedim, bilmem ben öyle form koruyan çorbalarben güzel şeyler severim