Çorbalar Detaylı Yöresel Çorba tarifleri

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    822
  • Anket Kapalı .
-VUSLAT- -VUSLAT- Nevoş bize yaşlısın diyor,Onu aramıza almasak mı,çocuk O daha:KK53:
Yok canım o kadarda değil :63:
Sen benim gibi güzel, çıtır, alımlı, çekici...(daha aklıma gelirse yazarım:işsiz:) bir bayana nasıl yaşlı dersin:KK4:
Deme:kızgın::kızgın:
Senin ne kadar çıtır olduğunu biliyorum :KK8:Ama deynepnaz deynepnaz için yaşlı diyorlar :skandal:

Dili sürçmüştür ablası:skandal: Aramızda bir çocuk olması iyidir ama neşe getirir:rapci::KK48:
Evet evet ben çok sevimliyim :KK45:Neşe katarım size :KK73:

Senin ne kadar çıtır olduğunu biliyorum :KK8:Ama deynepnaz deynepnaz için yaşlı diyorlar :skandal:

Mersi:süslü::KK45: Bak ona bir şey diyemicem görmediğim için:ıslık: Önce bir görmek lazım:KK53:

Evet sevimlisin, şekersin elma şekeri gibi:KK19: Elma şekeri diyince eskiler geldi aklıma, ne yerdim elma şekerini:KK72:

Bence de göstersin kendini:KK45:
:KK60::KK60:
En son 10 sene önce hamileliğimde aşermiştim elma şekerine:anneadayı: Eşim akşam akşam elma şekeri aramıştı her yerde:KK70:
Bulamamıştı ama, ağlamıştım yiyemedim diye:cry:
Aman Allah'tan hamile değilsin:KK45:Yoksa benim şekerliğim yüzünden elma şekeri canın isteyecekti:KK70:

Mersi:süslü::KK45: Bak ona bir şey diyemicem görmediğim için:ıslık: Önce bir görmek lazım:KK53:

Evet sevimlisin, şekersin elma şekeri gibi:KK19: Elma şekeri diyince eskiler geldi aklıma, ne yerdim elma şekerini:KK72:
Kızlar kimse yokken size fotomu göstereyim ama hemen sileceğim tamam mı:KK45:
-VUSLAT- -VUSLAT- hayalet nasıl olunuyor ki:KK53:

Ta ta taaam
13010708_123521724717475_4003839483041681180_n.jpg
Hayallerimden daha güzelmişsin maşaallah:nazar::KK45:

:KK70::KK70::KK70::KK70:

X