- 16 Ağustos 2010
- 293.185
- 603.215
- 43
Yeniden hoşgeldin canımBekliyoruzSagol canimcim. Ekliyorum birazdan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeniden hoşgeldin canımBekliyoruzSagol canimcim. Ekliyorum birazdan
-VUSLAT- Nevoş bize yaşlısın diyor,Onu aramıza almasak mı,çocuk O dahaBen daha 35 olmadım cınım
Tamam daha vaktimiz çok
Sağolasın harbim bende iiyim şükür Bebiş nasıl ? Doğuma ne kadar kaldıIyiyim şükür nurummm sen nasilsinm
Sizi gidi yaşlılar siziBen sizden küçüğüm abla diyebilir miyim
Dili sürçmüştür ablası Aramızda bir çocuk olması iyidir ama neşe getirir-VUSLAT- Nevoş bize yaşlısın diyor,Onu aramıza almasak mı,çocuk O daha
Yok canım o kadarda değil-VUSLAT- Nevoş bize yaşlısın diyor,Onu aramıza almasak mı,çocuk O daha
Senin ne kadar çıtır olduğunu biliyorum Ama deynepnaz için yaşlı diyorlarSen benim gibi güzel, çıtır, alımlı, çekici...(daha aklıma gelirse yazarım) bir bayana nasıl yaşlı dersin
Deme
Evet evet ben çok sevimliyim Neşe katarım sizeDili sürçmüştür ablası Aramızda bir çocuk olması iyidir ama neşe getirir
Yok canım o kadarda değil
Senin ne kadar çıtır olduğunu biliyorum Ama deynepnaz için yaşlı diyorlar
Evet evet ben çok sevimliyim Neşe katarım size
Evet ruh ikizimizi görmemiz lazımGöstermezse inanmayızMersi Bak ona bir şey diyemicem görmediğim için Önce bir görmek lazım
Evet sevimlisin, şekersin elma şekeri gibi Elma şekeri diyince eskiler geldi aklıma, ne yerdim elma şekerini
Bence de göstersin kendiniEvet ruh ikizimizi görmemiz lazımGöstermezse inanmayız
Çok sağol çıtır anne
Ahhh eskiler
Aman Allah'tan hamile değilsinYoksa benim şekerliğim yüzünden elma şekeri canın isteyecektiBence de göstersin kendini
En son 10 sene önce hamileliğimde aşermiştim elma şekerine Eşim akşam akşam elma şekeri aramıştı her yerde
Bulamamıştı ama, ağlamıştım yiyemedim diye
Yok canım o kadarda değil
Senin ne kadar çıtır olduğunu biliyorum Ama deynepnaz için yaşlı diyorlar
Evet evet ben çok sevimliyim Neşe katarım size
Kızlar kimse yokken size fotomu göstereyim ama hemen sileceğim tamam mıMersi Bak ona bir şey diyemicem görmediğim için Önce bir görmek lazım
Evet sevimlisin, şekersin elma şekeri gibi Elma şekeri diyince eskiler geldi aklıma, ne yerdim elma şekerini
Avatar yapabilirsin yada özelden yollayabilirsinKızlar kimse yokken size fotomu göstereyim ama hemen sileceğim tamam mı
-VUSLAT- hayalet nasıl olunuyor ki
Ahahaahh Büyük ihtimalleAman Allah'tan hamile değilsinYoksa benim şekerliğim yüzünden elma şekeri canın isteyecekti
Ne kadar mütevaziyimAhahaahh Büyük ihtimalle
Kızlar kimse yokken size fotomu göstereyim ama hemen sileceğim tamam mı
-VUSLAT- hayalet nasıl olunuyor ki