Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayr haaayır benım favorım gul tatlısıydı :) hem pratık hem ck sıkdı oyumu ona vermıstım
Amin canımKızlar hepinizin geç te olsa anneler gününü kutlarım.Daha 14 dk var,günün bitmesine.Allah annelerinizi ve evlatlarınızı size bağışlasın.
Teşekkür ederim canımAmin canım
Seninde anneler günün kutlu olsun
Yazıklar olsun, lokmayı ben yapmıştım
Yazıklar olsun, lokmayı ben yapmıştım
Wooow cok iddiali oldu bu nanis Ama velakin iddali seyleri severimnuryolu bende geliyorum ohh birinci ve ikinci belli bakalım 3. kim olacak
Tabi ki yoksa niye lokma diyeyim çaktırmadan aaaa evet diyecektin sadeceAhahah kıyamam ben bılmıyrdum senın yaptgını :)
Evet benimBu arada profıl ftgrafı senmısın helal olsun ıyı zayıflamıssın masallah
Ehh o zaman gelsin derecelerWooow cok iddiali oldu bu nanis Ama velakin iddali seyleri severim
Olur olur neden olmasın ben yapacak bi dene buldum ama kendimce yapacağımCorba tarifi kaldi mi hakketen nevos ya ,Ayni corba ismini kendu tarifimuzle yapsak olma mu
CanımmmmNerelerdesin kuzum.
Paklavalrdaki agir yenilgiden sonra agir darbe aldim nanis,kurdele bagliycam.bu defaTabi ki yoksa niye lokma diyeyim çaktırmadan aaaa evet diyecektin sadece
Evet benim
Ehh o zaman gelsin dereceler
Harbim ,nasilsin canimmmmTişikkirler bebisim
Yapar mi yapar
Bağla kuzum, gerçi biri senden önce davrandı ama burun kurdelesi başka ben 7 oydan sonra ne baglasam acabaPaklavalrdaki agir yenilgiden sonra agir darbe aldim nanis,kurdele bagliycam.bu defa
Geldim deynepcimm ,tarif arayisindayim ,bulup hemen konuyu accam insh Nasilsin canim
İddialı bir tarifle geleceğinden eminim canım,merakla bekliyorum.İyiyim canım seni gördüm(mesajını) daha iyi oldum..Geldim deynepcimm ,tarif arayisindayim ,bulup hemen konuyu accam insh Nasilsin canim
Bağla kuzum, gerçi biri senden önce davrandı ama burun kurdelesi başka ben 7 oydan sonra ne baglasam acaba
İddali tarif kalmamis ki deynos Mask tum kk yarismaya katilmis gibi Cok tesekkurler canim bnmİddialı bir tarifle geleceğinden eminim canım,merakla bekliyorum.İyiyim canım seni gördüm(mesajını) daha iyi oldum..
Olmaz mı Nur'cum daha çoğu yapılmadıCorba tarifi kaldi mi hakketen nevos ya ,Ayni corba ismini kendu tarifimuzle yapsak olma mu
Bence biraz daha araştırma yap neler neler varİddali tarif kalmamis ki deynos Mask tum kk yarismaya katilmis gibi Cok tesekkurler canim bnm