Canım herşeyin farklı bir güzelliği farklı bir tadı var..Ay senden iyisi yok valla nevos. Büyütmüşsün çocukları ne güzel. Ben daha dogurcam da,buyutcem de 2. 3. Yü yapcam da ohooo gözümde buyuyo yillar
Insallah öyle olur. Bugünlerde pek bi depresifimCanım herşeyin farklı bir güzelliği farklı bir tadı var..Emin ol ,herşey beklediğinden daha güzel ve çabuk geçecek Hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun
Aminn,Allah razı olsunkiz sen nasil zayifladin oyle maasallaaaahhhh dogumdan sonra 1-2 taktik verirsin bana dimi
süper olmuş valla,tebrik ederim.Doguramiyom yaaartık 25 ime geldim kıyafetlere bedenim sığmayınca biraz bedeni kuculteyim dedimdi dogurda gel bebik
Az kalmış, gelir misafirin. Sabırsız anne senisüper olmuş valla,tebrik ederim.Doguramiyom yaa
El açması 40 kat baklava kazandı canımAy kızlar bısı srcam gecen tatlı yarısmasını hangı tatlı kazandı ya bulamadım ben onu o acılan knular nerde bakıym bakıym bulamym meraktayım hepınıze basarılar
Canım artık son günler gayet normalInsallah öyle olur. Bugünlerde pek bi depresifimamin hepimiz icin zekzi nevosum benim
Sabrim kalmadi valla,dün eşim diyo ki yeter artik kaç aydır hamilesin dogur artik. Gidelim doktora sezercikle alsınlar bebisi dayanamiyorum diyoAz kalmış, gelir misafirin. Sabırsız anne seni
Insallah nevos. Yarin annem geliyor nevosCanım artık son günler gayet normalAz kaldı hepsi geçecek inşaallah Yeğenim gelecek az kaldı
El açması 40 kat baklava kazandı canım
Tarifler burda canımAy kızlar bısı srcam gecen tatlı yarısmasını hangı tatlı kazandı ya bulamadım ben onu o acılan knular nerde bakıym bakıym bulamym meraktayım hepınıze basarılar
Tarifler burda canım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/tatlilar.409/
Baklava kazandı canım
Hadi gözün aydınInsallah nevos. Yarin annem geliyor nevos
Sen ondan biraz uzaklas istersen. Dogurmuyorsun diye dogurtmaya falan çalışmasınSabrim kalmadi valla,dün eşim diyo ki yeter artik kaç aydır hamilesin dogur artik. Gidelim doktora sezercikle alsınlar bebisi dayanamiyorum diyo
İtiraf et lokma kazansın istiyordun dimiOh merakım gıttı Cevabın ıcın tesekkurler :)
Tişikkirler bebisimHadi gözün aydın
Yapar mi yaparSen ondan biraz uzaklas istersen. Dogurmuyorsun diye dogurtmaya falan çalışmasın
İtiraf et lokma kazansın istiyordun dimi
Canımmmm