Çorbalar Detaylı Yöresel Çorba tarifleri

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    822
  • Anket Kapalı .
Ay senden iyisi yok valla nevos. Büyütmüşsün çocukları ne güzel. Ben daha dogurcam da,buyutcem de 2. 3. Yü yapcam da ohooo gözümde buyuyo yillar
Canım herşeyin farklı bir güzelliği farklı bir tadı var..Emin ol ,herşey beklediğinden daha güzel ve çabuk geçecekHakkınızda herşeyin hayırlısı olsun

Canım herşeyin farklı bir güzelliği farklı bir tadı var..Emin ol ,herşey beklediğinden daha güzel ve çabuk geçecekHakkınızda herşeyin hayırlısı olsun
Insallah öyle olur. Bugünlerde pek bi depresifim amin hepimiz icin zekzi nevosum benim

Aminn,Allah razı olsunkiz sen nasil zayifladin oyle maasallaaaahhhh dogumdan sonra 1-2 taktik verirsin bana dimi
artık 25 ime geldim kıyafetlere bedenim sığmayınca biraz bedeni kuculteyim dedimdi dogurda gel bebik

Ay kızlar bısı srcam gecen tatlı yarısmasını hangı tatlı kazandı ya bulamadım ben onu o acılan knular nerde bakıym bakıym bulamym meraktayım hepınıze basarılar

Ay kızlar bısı srcam gecen tatlı yarısmasını hangı tatlı kazandı ya bulamadım ben onu o acılan knular nerde bakıym bakıym bulamym meraktayım hepınıze basarılar
El açması 40 kat baklava kazandı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…