- 2 Aralık 2015
- 31.473
- 105.035
Kuzum senin gönlünün güzelliğini ilk yazdığında gormustuk
Ben şimdi bu motivasyonla bütün evi temizlerim,sağol canım o senin gönlünün güzelliği,güzel bakan güzel görür demişler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum senin gönlünün güzelliğini ilk yazdığında gormustuk
Ben şimdi bu motivasyonla bütün evi temizlerim,sağol canım o senin gönlünün güzelliği,güzel bakan güzel görür demişler.
Teşekkür ederim,başlasam kolay gelecek te,iş başlamakta
Kolay gelsin
Ben tarifinizi çok beğendim. Benim birincim sizsiniz.Nevoş az daha açık kalsaydı anket, 1-2 oy daha gelirdi belki
@gsm_lee
Nevreste
@ceroni
basarans
@mercan1907
N Nana
@usagi91
Beğeniniz ve oyunuz için çok teşekkür ederim
@yamukprenses tebrik ederim canım
Bu güzel sözlerin için çok teşekkür ederim canım Ama zaten proluğu ücretsiz yarışmada kazanmıştım, ilk olarak ücretli aldım:) En azından bir hastaya bile şifâ olursa ne mutlu-VUSLAT- ın gönlü o kadar büyük ki,pro olduğu halde LÖSEVe bağış diye yeniden pro ücreti ödüyor,o kadar gönlü büyük ki hediye etmek istediğiniz biri var mı deyince,arkadaş ayırımı yapmıyor,yemek yarışmasına katılan biri olsun diyor,Kazen de adil bir seçim olsun diye ilk üçün proluğu var diye @melike06 'yı seçiyor,yine de uygun mudur diye soruyor,demek ki melike nin gönlü de güzel ki 4.olsa da proluk nasip oluyor.Hadi şimdi bana senin de gönlün güzelmiş 6.olsan da proluk nasip oldu yazsana
Yorumunuzla onure ettiniz beni Çok çok teşekkür ederimBen tarifinizi çok beğendim. Benim birincim sizsiniz.
Su böreği mi yaptın Resim de isterizEllerine sağlık canımNevreste tarifine bayıldım ilk defa yufkayi bu ka guzel actim. Sadece 3,5 su bardağı çok civik geldi onu ben 4 yaptım. Şimdi pismede bakalim eşim ne diyecek
Ya çok ciddiyim zaten ilk evlendimde de senin tariflerinle harika yemekler yapmayı becerdim Simdi de boreklerimi. Niye senden once almadiysam tarif
Muck seni seviyorum
deynepnaz
kesinlikle dene tarifi
Ellerine sağlık canım,beğenmene memnun oldumBen beğenmediğim tarifimi buraya eklemiyorumNevreste tarifine bayıldım ilk defa yufkayi bu ka guzel actim. Sadece 3,5 su bardağı çok civik geldi onu ben 4 yaptım. Şimdi pismede bakalim eşim ne diyecek
Ya çok ciddiyim zaten ilk evlendimde de senin tariflerinle harika yemekler yapmayı becerdim Simdi de boreklerimi. Niye senden once almadiysam tarif
Muck seni seviyorum
deynepnaz
kesinlikle dene tarifi
Vayyy enişteye bakAman sakın yorulma kıyamayız sanaÇok zahmetliymis kendime yazık degilmiymis mantı şu böreği zaten hazıri varmış ben neden yoruluyormusun gibi gibi gibi
Kazen ne zaman açarsaBence Pazartesi açılır
Su böreği mi yaptın Resim de isterizEllerine sağlık canım
Ellerine sağlık canım,beğenmene memnun oldumBen beğenmediğim tarifimi buraya eklemiyorum
Umarım eşinde beğenirAfiyet olsun
Pro üyelik için bir kampanya varBana da soyleyin nevos ,catlatim ayol
Hamuru çok lezzetli oluyor.Benim kızlar(gurmelerim)herşeyi beğenip yemezler..Su böreği yapınca hemen bitiyorEki Görüntüle 1841338
Pismede şimdi akşam çekerim resmi Sagolasin bitanem beraber olsun
Biliyorum nevosum . Inanki sabırsızlıkla bekliyorum tadmak için. Soklama esnasında birazcık yedim tadi dgerlerine göre farklıydı hamurun
Hamuru çok lezzetli oluyor.Benim kızlar(gurmelerim)herşeyi beğenip yemezler..Su böreği yapınca hemen bitiyorEki Görüntüle 1841338
Biliyorum nevosum . Inanki sabırsızlıkla bekliyorum tadmak için. Soklama esnasında birazcık yedim tadi dgerlerine göre farklıydı hamurun
Ooo pişmeden bile çok güzel görünüyor canım Pişmiş halini daha çok merak ettim şimdiEki Görüntüle 1841338
Hamuru çok lezzetli oluyor.Benim kızlar(gurmelerim)herşeyi beğenip yemezler..Su böreği yapınca hemen bitiyor
Ben de mi yoğurtlu denesem, merak ettimHamuru çok lezzetli oluyor.Benim kızlar(gurmelerim)herşeyi beğenip yemezler..Su böreği yapınca hemen bitiyor
Ben evlendiğim ilk yıllar farklı bir tarif yapıyordum.Annemin tarifi Daha sonra 10 yıl önce falandı,bir arkadaşta bu tarifi yedim ve bayıldım.Yıllardır bu tarif ile yapıyorum.Biz beğeniyoruz.Umarım sende beğenirsin...Evet değişikti . Bizde de hemen . Benim herif sağolsun
Sen bilirsin canım,ben denemeni öneririmBen de mi yoğurtlu denesem, merak ettim