Çorbalar Detaylı Yöresel Çorba tarifleri

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    822
  • Anket Kapalı .
-VUSLAT- -VUSLAT- ın gönlü o kadar büyük ki,pro olduğu halde LÖSEVe bağış diye yeniden pro ücreti ödüyor,:KK68:o kadar gönlü büyük ki hediye etmek istediğiniz biri var mı deyince,arkadaş ayırımı yapmıyor,yemek yarışmasına katılan biri olsun diyor:KK68:,Kazen de adil bir seçim olsun diye ilk üçün proluğu var diye @melike06 'yı seçiyor,En Büyük KKyine de uygun mudur diye soruyor,demek ki melike nin gönlü de güzel ki 4.olsa da proluk nasip oluyor.:KK68:Hadi şimdi bana senin de gönlün güzelmiş 6.olsan da proluk nasip oldu yazsana:KK45:
Bu güzel sözlerin için çok teşekkür ederim canım:KK60: Ama zaten proluğu ücretsiz yarışmada kazanmıştım, ilk olarak ücretli aldım:) En azından bir hastaya bile şifâ olursa ne mutlu:KK68:
Ayrıca senin gönülünün güzelliğini hepimiz biliyoruz canım benim:KK60: :KK200:

Nevreste Nevreste tarifine bayıldım ilk defa yufkayi bu ka guzel actim. Sadece 3,5 su bardağı çok civik geldi onu ben 4 yaptım. Şimdi pismede bakalim eşim ne diyecek :21:

Ya çok ciddiyim zaten ilk evlendimde de senin tariflerinle harika yemekler yapmayı becerdim Simdi de boreklerimi. Niye senden once almadiysam tarif:kızgın:

Muck seni seviyorum

deynepnaz deynepnaz
kesinlikle dene tarifi :rapci::hamarat:

Nevreste Nevreste tarifine bayıldım ilk defa yufkayi bu ka guzel actim. Sadece 3,5 su bardağı çok civik geldi onu ben 4 yaptım. Şimdi pismede bakalim eşim ne diyecek :21:

Ya çok ciddiyim zaten ilk evlendimde de senin tariflerinle harika yemekler yapmayı becerdim Simdi de boreklerimi. Niye senden once almadiysam tarif:kızgın:

Muck seni seviyorum

deynepnaz deynepnaz
Su böreği mi yaptın:kk77: Resim de isteriz:hamarat:Ellerine sağlık canım:KK68:

Muck seni seviyorum

deynepnaz deynepnaz
Ellerine sağlık canım,beğenmene memnun oldum:KK60:Ben beğenmediğim tarifimi buraya eklemiyorum:KK45:
Umarım eşinde beğenir:KK66:Afiyet olsun:KK60:

20160602_144640.jpg

Su böreği mi yaptın:kk77: Resim de isteriz:hamarat:Ellerine sağlık canım:KK68:

Pismede şimdi akşam çekerim resmi Sagolasin bitanem beraber olsun

Ellerine sağlık canım,beğenmene memnun oldum:KK60:Ben beğenmediğim tarifimi buraya eklemiyorum:KK45:
Umarım eşinde beğenir:KK66:Afiyet olsun:KK60:

Biliyorum nevosum . Inanki sabırsızlıkla bekliyorum tadmak için. Soklama esnasında birazcık yedim tadi dgerlerine göre farklıydı hamurun :KK73:

Eki Görüntüle 1841338

Biliyorum nevosum . Inanki sabırsızlıkla bekliyorum tadmak için. Soklama esnasında birazcık yedim tadi dgerlerine göre farklıydı hamurun :KK73:
Hamuru çok lezzetli oluyor.Benim kızlar(gurmelerim)herşeyi beğenip yemezler..:sinirli:Su böreği yapınca hemen bitiyor:kk77:

Eki Görüntüle 1841338

Hamuru çok lezzetli oluyor.Benim kızlar(gurmelerim)herşeyi beğenip yemezler..:sinirli:Su böreği yapınca hemen bitiyor:kk77:

Eki Görüntüle 1841338

Ooo pişmeden bile çok güzel görünüyor canım:rolleyes: Pişmiş halini daha çok merak ettim şimdi:kk77:

Evet değişikti . Bizde de hemen . Benim herif sağolsun :KK70:
Ben evlendiğim ilk yıllar farklı bir tarif yapıyordum.Annemin tarifi :KK45:Daha sonra 10 yıl önce falandı,bir arkadaşta bu tarifi yedim ve bayıldım.Yıllardır bu tarif ile yapıyorum.Biz beğeniyoruz.Umarım sende beğenirsin...
Dediğin gibi çok rahat açılıyor..Benim yufkalar incecik oluyor.:KK45:

X