Çorbalar Detaylı Yöresel Çorba tarifleri

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    822
  • Anket Kapalı .
Yarışmaya katıldığım tarifim var.Hep bu şekilde yaparım zaten:KK66:Benim tarifte yumurta sayısı az çok güzel oluyor:kk77:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...tereyagli-su-boregi-sponsor-lisabella.646390/
Ben de yumurtayı az koyuyorum, kimisi 7-8 tane koyuyor:eek:
Az önceki yaptım yazısını okuyunca yüklediğin görüntü aklıma geldiydi:KK45:
Kime verdi acaba?Aklımda biri vardı,keşke senin aklına gelseydi:KK45:
Üye adını yazıp uygunmudur diye sordu canım, benim de aklımda aynı üye vardı:KK48:

Su böreği kısmını atlamışım ben börek diye okudum yada öyle aklımda kaldı:KK45:Aman ne uğraştın kermes için su böreği ile:KK53:Yazık değil mi sana:KK60:
Kime verdi acaba:KK45:
Öğretmeni oğlumdan su böreği istemiş, tosunum mahcup olmasın diye yaptım ben de:KK45:

Ben de yumurtayı az koyuyorum, kimisi 7-8 tane koyuyor:eek:

Üye adını yazıp uygunmudur diye sordu canım, benim de aklımda aynı üye vardı:KK48:

Öğretmeni oğlumdan su böreği istemiş, tosunum mahcup olmasın diye yaptım ben de:KK45:
Evet o zaman güzel olmuyor:KK45:
Hayırlı olsun canım iyi yapmışsın:KK19:
Tabi o zaman olmaz mutlaka yapmak gerekir:KK60:

Bi selam ver takibe aliyim vuslatim:KK19: Senin durustlugun ve samimiyetin herzaman takdirimi almistir :KK60: Teee azinin ev isleri topigindendir sevdigim arkadaslarim arasindasin canim :KK19:
Ben seni takibe aldım canım:KK60: Ordan yazarım sana:KK19: Benim sayfa boş ama görülecek bir şey yok:KK70:
Sağol canım benim, sen de öylesin benim için:KK60::KK200:

Niye bakıp bakıp kaçıyorsun:sinirli:Korkma gel birşey istemiyeceğim:-)
Nasılsın görünmüyorsun:KK19:

Ramazan kosturmasi şimdide :hamarat: borek yapicam ins yarinda sana soru sormaya geldim . Tam da konunun üstüne gelmişim. Ben şu boregini yapıp buzluga atmayi planlıyorum . Oruçlu oruçlu yapmak istemiyorum :p çünkü hamirina dayanamiom:mad:

Onu pişirip bir kaba koyup saklamaliyim demi buzlukta. Il

Ramazan kosturmasi şimdide :hamarat: borek yapicam ins yarinda sana soru sormaya geldim . Tam da konunun üstüne gelmişim. Ben şu boregini yapıp buzluga atmayi planlıyorum . Oruçlu oruçlu yapmak istemiyorum :p çünkü hamirina dayanamiom:mad:

Onu pişirip bir kaba koyup saklamaliyim demi buzlukta. Il
Allah kolaylık versin:KK36:
Bizim içimize doğdu o yüzden börek muhabbetine başladık..:ukala:
Canım diğer tüm poğaça ve börekleri buzlukta muhafaza ediyorum..Fakat su böreğini daha önce hiç koymadım çünkü bitiyor kalmıyor:KK45:
Ama saklanır diye düşünüyorum..Tepsi böreklerine hiç birşey olmuyor..
Soğuttuktan sonra dilimleyip koku çekmeyecek bir kaba koyman gerekiyor..Yani iyi muhafaza etmen lazımo_O

Allah kolaylık versin:KK36:
Bizim içimize doğdu o yüzden börek muhabbetine başladık..:ukala:
Canım diğer tüm poğaça ve börekleri buzlukta muhafaza ediyorum..Fakat su böreğini daha önce hiç koymadım çünkü bitiyor kalmıyor:KK45:
Ama saklanır diye düşünüyorum..Tepsi böreklerine hiç birşey olmuyor..
Soğuttuktan sonra dilimleyip koku çekmeyecek bir kaba koyman gerekiyor..Yani iyi muhafaza etmen lazımo_O

Buzlukta sadece sarmalarimdar zaten sagolnevisum :***

X