Çorbalar Detaylı Yöresel Çorba tarifleri

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    822
  • Anket Kapalı .
Sevmesem niye geleyim aşk olsun bak yine küstüm işte :KK70::KK70:

Aylarca uzaktan okudum muhabbetinizi kıskandım hep ama bi garip hissediyorum kendimi yabancı gibi ben de duygu sömürüsü yapıyorum iletişim şekli olarak :işsiz: :işsiz:

Ciddiye alamadın yani beni :KK70: ben bile ciddiye almıyorum kendimi çoğu zaman :KK70:
Ama sen daha bizim ekibe dahil olmadın çünkü bir sefer katılmak ile olmaz.:süslü:Katılmasan bile sohbete katılman lazım..:KK53:
Öyle şikayette kabul etmiyoruz.:sinirli:Uslu uslu gelirsin biz seni kandırırız :KK45:muhabbeti kesip mutfağa koşar :işsiz:yarışma için yemek yapmaya başlarsın..:KK70:Yani biraz pişmen lazım sonra şikayet edersin:KK70:
Yok canım kaile almamak diye birşey yok:KK53:Elimden gelen birşey yok ve ancak bu kadar oluyor:KK45:Olsaydı dükkan senin olsun:KK70:

Ama sen daha bizim ekibe dahil olmadın çünkü bir sefer katılmak ile olmaz.:süslü:Katılmasan bile sohbete katılman lazım..:KK53:
Öyle şikayette kabul etmiyoruz.:sinirli:Uslu uslu gelirsin biz seni kandırırız :KK45:muhabbeti kesip mutfağa koşar :işsiz:yarışma için yemek yapmaya başlarsın..:KK70:Yani biraz pişmen lazım sonra şikayet edersin:KK70:
Yok canım kaile almamak diye birşey yok:KK53:Elimden gelen birşey yok ve ancak bu kadar oluyor:KK45:Olsaydı dükkan senin olsun:KK70:
Nevoş ne çok madde varmış:KK70::KK70::KK70:

Benim silindi hatta başka imza bile eklendi:KK53:
Söyleseydin unuturdu :işsiz:Şimdi bir daha unutmaz:KK70:
Yaşamak gerekir diyorsun:KK70:
Imza ne desem tuhaf mi olacak :KK70: ya telde imza falan görmedim ben

Nevrete ben hala küsüm sana onu ne yapacağız :işsiz:

Pro üyelerin yorum altına ekledikleri, yazı resim vs... Telefonda ben de göremiyorum imzaları:)

X