- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
Ben yeni eve geldim vuslatim sondan ikinciligimi kutladık çılgınlar gibi sen nasılsınTopik sakinleri neredesiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yeni eve geldim vuslatim sondan ikinciligimi kutladık çılgınlar gibi sen nasılsınTopik sakinleri neredesiniz
Ben buradayımTopik sakinleri neredesiniz
Vayyy demek parti yaptınızNeyse diğer kategoride üstlere çıkarsın daha görkemli bir parti yaparsınızBen yeni eve geldim vuslatim sondan ikinciligimi kutladık çılgınlar gibi sen nasılsın
Bir daha katılmak için şartlarım var şekerimVayyy demek parti yaptınızNeyse diğer kategoride üstlere çıkarsın daha görkemli bir parti yaparsınız
İyi yapmışsınız İyiyim çok şükürBen yeni eve geldim vuslatim sondan ikinciligimi kutladık çılgınlar gibi sen nasılsın
Ne haber NevoşumBen buradayım
Neymiş şartlar, merak ettimBir daha katılmak için şartlarım var şekerim
Ne tür şartlarBir daha katılmak için şartlarım var şekerim
İyiyim canım sağol sen nasılsınİyi yapmışsınız İyiyim çok şükür
Ne haber Nevoşum
Çok şükür canım Biraz yorgunum, gece 2 tepsi su böreği yaptım sabahı buldu yatmamİyiyim canım sağol sen nasılsın
Ellerine sağlık canımHayırdır neden yaptınÇok şükür canım Biraz yorgunum, gece 2 tepsi su böreği yaptım sabahı buldu yatmam
Sağol Nevoşum Okulda kermes vardı canım, onun için yaptım3-4 saatlik uykuylayım ama hâlâ bir damla uyku yok gözümdeEllerine sağlık canımHayırdır neden yaptın
Bünyemiz alıştı canımBende bu sıraları hep öyle geçirdim akşam üstü uykum geliyor gece kaçıyorSağol Nevoşum Okulda kermes vardı canım, onun için yaptım3-4 saatlik uykuylayım ama hâlâ bir damla uyku yok gözümde
Aynen ya, ben de öyleyim 1-2 saat önce uykum vardı biraz, şimdi kaçtı gittiBünyemiz alıştı canımBende bu sıraları hep öyle geçirdim akşam üstü uykum geliyor gece kaçıyor
Allah korusun canımAynen ya, ben de öyleyim 1-2 saat önce uykum vardı biraz, şimdi kaçtı gitti
Oğlumda hasta, ateşi çıkmıştı 40 ın üstüne, ödüm koptu o da havale geçirecek diye
Amin, sağol canım Oğlum diğerlerine göre çok hassas bünyeli, çabuk hastalanıyorAllah korusun canım
Çok geçmiş olsunAman dikkatli ol
Öncelikle konu aciklanmayacak ve katılan her üye konu dışı bahanesi ile diskalifiye edilecekNeymiş şartlar, merak ettim
Çok geçmiş olsun canım ılık duş aldır sık sık Allah beterinden korusunAynen ya, ben de öyleyim 1-2 saat önce uykum vardı biraz, şimdi kaçtı gitti
Oğlumda hasta, ateşi çıkmıştı 40 ın üstüne, ödüm koptu o da havale geçirecek diye
İyiymişÖncelikle konu aciklanmayacak ve katılan her üye konu dışı bahanesi ile diskalifiye edilecek
Son gün konu açıklandığı zaman sadece üç kişi yarışmaya katılacak ki bu şekilde iki üçe girmeyi garantilemis olabileyim
nasıl şartlarım
Bazı çocuklar daha hassas oluyorBu havada daha riskli oluyor..Amin, sağol canım Oğlum diğerlerine göre çok hassas bünyeli, çabuk hastalanıyor
Yarışma kurallarımız sabit canım değiştiremiyoruz..Öncelikle konu aciklanmayacak ve katılan her üye konu dışı bahanesi ile diskalifiye edilecek
Son gün konu açıklandığı zaman sadece üç kişi yarışmaya katılacak ki bu şekilde iki üçe girmeyi garantilemis olabileyim
nasıl şartlarım