- 16 Ağustos 2010
- 293.151
- 603.144
- 43
Onunda ekliFaceside var bendeKakaonun da var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onunda ekliFaceside var bendeKakaonun da var
Ben geç kalmışım demek kiHemen hemen herkesin var herhaldeKakaonun da var
Tamam şahit 1
İyi geceler canımBen de şahitim dememe gerek yok herhalde,ben kaçıyorum kızlar,iyi geceler size
Giderayak Nevresteyi siyasete etiketledimİyi geceler canım
Giderayak Nevresteyi siyasete etiketledim
Kız siyaset ama yemekle alakalı konu,dün aklımdaydı,gündüz bulamuyor diye şimdi aklıma geldi,seninle yazıştıktan sonra yazar dedim,gelmemiş,yazıyor mu acaba diyecektim ki ahan da beni o konuda etiketledi,açmaya korkuyorum ,açsam mı acaba?
Kız siyaset ama yemekle alakalı konu,dün aklımdaydı,gündüz bulamuyor diye şimdi aklıma geldi,seninle yazıştıktan sonra yazar dedim,gelmemiş,yazıyor mu acaba diyecektim ki ahan da beni o konuda etiketledi,açmaya korkuyorum ,açsam mı acaba?
Hayırlı gecelerBen de şahitim dememe gerek yok herhalde,ben kaçıyorum kızlar,iyi geceler size
Beni o bölümde sadece yemek için etiketliyorlar yoksa pek yazmıyorumKız siyaset ama yemekle alakalı konu,dün aklımdaydı,gündüz bulamuyor diye şimdi aklıma geldi,seninle yazıştıktan sonra yazar dedim,gelmemiş,yazıyor mu acaba diyecektim ki ahan da beni o konuda etiketledi,açmaya korkuyorum ,açsam mı acaba?
YazsaydınNevreste benim yaptıklarımı herkes yapıyordur deyince,dünkü mutfak maceram aklıma geldi,tabii o konuya yazamadım,son kez iyi geceler
Tarhana çorbası 3.oldu ben 4.yüm.saol canımTebrikler @yamukprenses hayirli olsun birinciligin cnm
2. @dmrsda
3. @melike06
Ellerinize saglik katilan butun arkadaslarin
Bana oy veren sevgili kk arkadaslarimin hepsine coook tesekkur ederim 4. ciktim galiba buda iyi riskli bi corbaydi
Deynep imzan güzelmişhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/pirinci-isitirken-neden-dikkat-etmeli.930743/
Biraz geç oldu ama
Nevreste benimle aynı düşünmüş,kesin sen de aynı düşünürsün,ruh üçüzüyüz sonuçta.Gerçi Nevreste kadınbudu köfte de yaparmış,şimdiye kadar hiç yapmadım ben,merak ettim tadını,yapsam mı acaba?
Kaç kere değiştirdim ,hangisi olduğunu unuttum ,bakayım.Deynep imzan güzelmiş
Bana da büyük gelmişti,Kazen silmiş o yazıyı yazmış demek ki,mesaj altlarında görünmediğinden sorun olmaz sanmıştım,yeni bir tane bulayımDeynep imzan güzelmiş
Kazen'in yazısı olan imzaKaç kere değiştirdim ,hangisi olduğunu unuttum ,bakayım.
Bu güzelmişBana da büyük gelmişti,Kazen silmiş o yazıyı yazmış demek ki,mesaj altlarında görünmediğinden sorun olmaz sanmıştım,yeni bir tane bulayım