Bizim için büyük şok olurKıyamet alameti olur herhalde.
Biz sade yapıyoruz iftarı hele saat 20:40 da oluncaRamazanda görsel şölen olur herhalde,ziyafet sofraları.Gündüz giren ,bakan olmaz herhalde
Birinci olan HamsiyeHangisine ilk oyu verdin?Çorbaya mı,hamsiye mi?
İstanbul' da da o saatlerde.Biz sade yapıyoruz iftarı hele saat 20:40 da olunca
Aslında Ramazanda gündüzleri ve sahur vakitlerinde daha çok takılıyoruzRamazanda görsel şölen olur herhalde,ziyafet sofraları.Gündüz giren ,bakan olmaz herhalde
Tabi ki bi akşam çeker koyarim. Hatta bu yarışmaya katılacağım gün kolay geçer
Zaman geçmiş olurTabi ki bi akşam çeker koyarim. Hatta bu yarışmaya katılacağım gün kolay geçer
Bizim 38 ise sizin 39 geçeydi 1 dk fark varİstanbul' da da o saatlerde.
Evet, eğer çok katılım olmazsa ben çeker koyarim 5-6 taneZaman geçmiş olur
Tabi ki bi akşam çeker koyarim. Hatta bu yarışmaya katılacağım gün kolay geçer
Zaten 5 tarif eklenmezse yarışma iptal oluyorEvet, eğer çok katılım olmazsa ben çeker koyarim 5-6 tane
Umarım yapmamıştır..nuryolu şimdiden ramazan sofraları için sunumunu yapmıştır,ramazanı bekler kesin.İlla ramazanda yapılacak değil ya,yapmadığı şey değil.Kahvaltı sofralarında öyle yapmıştı.
Heyecanı o zaman yapılmasında :))nuryolu şimdiden ramazan sofraları için sunumunu yapmıştır,ramazanı bekler kesin.İlla ramazanda yapılacak değil ya,yapmadığı şey değil.Kahvaltı sofralarında öyle yapmıştı.
Anca patik
Doğru olanda o canımHeyecanı o zaman yapılmasında :))
Nur, deynepnaz, ben, sen bide beni abla var al 5 oldukZaten 5 tarif eklenmezse yarışma iptal oluyorKatılım olmazsa bende eklerim
Ama olacağını düşünüyorum
Bohçaya da sadece patik koyarsın o zamanAnca patik
Kategoriyi kurtarırızNur, deynepnaz, ben, sen bide beni abla var al 5 olduk