Dertsiz başıma dert açtım

sokak köpeklerini öldürmek için silahlanmaya çalışan bir üyeydi
Yok artık!
Çok şükür ki kanun çıktı ve ilk yargılama geçtiğimiz hafta yapıldı.
Sokak hayvanlarına bırakın zarar vermeyi, kötü ya da eksik muamele eden bile yargılanacak!!!
Konu sahibinin bu küfürleri, o üyeye pek güzel edilirmiş.

konunun tamamini okuyamadim, konu sahibinin cocuklarinin elinden alinmasi icin basvuru yapan oldu mu? yoksa ben ilgileneyim.
sasyyy sevabına bacım ya.
Şikayet ettim ama senin bu konuyla bizzatihi ilgilenmen olayın seyrini hızlandıracaktır.
Bir an önce çocukları almaları lazım bunların elinden.

Yazdıkların ortada benim için bı problem yok, derdini savcıya anlatırsın.
Çocuklarının alınması için de başvuracagım.
Ben de merak etmeyin kk hı da haberdar edeceğim . Bu kadının üyeliği iptal olacak değil mi yani öyle bir iki gün ban yemekle olmaz ağza alinmicak şeyler bunlar

sasyyy sevabına bacım ya.
Şikayet ettim ama senin bu konuyla bizzatihi ilgilenmen olayın seyrini hızlandıracaktır.
Bir an önce çocukları almaları lazım bunların elinden.
gelinlik kartimi kullaniyorum okuyarak geliyordum sok oldum ya. bir de buyugu 6 yasinda daha cocuklarin. kac gundur ben bu forumda anne diye okuduklarima inanamiyorum.

Ne konuda destek bekliyorsunuz?
Bulunduğun konumdan sakın vazgeçme o adama bas tekmeyi yoluna devam et mi diyelim?
Üstelik çocuklarınızda var.
Birde anlatımlarınızdan kazancınızın vs iyi olduğundan bahsediyorsunuz yani anladığım kadarı ile aslında olduğunuz yerden memnunsunuz sadece size engel olan o şahıs tek sorunmuş gibi konuşuyorsunuz.?
Her dara düşen bu işlere mi başvuracak yani? Hiç mi normal bi işte çalışmayı düşünmediniz? Kusura bakmayın ama ben hayatımızı tercihlerimizin yönettiğini düşünüyorum.
O yolda size ar namuslu insanların bulmayacağı cok normal yani neye hayıflanıyorsunuz şimdi ?

gelinlik kartimi kullaniyorum okuyarak geliyordum sok oldum ya. bir de buyugu 6 yasinda daha cocuklarin. kac gundur ben bu forumda anne diye okuduklarima inanamiyorum.
Off sasy canım ya..
Kaç gündür degişik şeyler okuyoruz dogrudur.
Buradaki bebeler çok küçük 6 ve 4 yaşlarındalar.

O işler öyle olmuyor.
her anne bakıcıya güvenerek çocuğunu büyütmüyor.
kusura bakmada merdivenin dibine karton serer o çocuğu orada uyuturum yinede o çocukların boğazına eskortluktan kazandığım parayı kursağından geçirmem. Bilmem anlatabildim mi?

"Bedenime sahip olabilirler, ama ruhuma aslaağağ!" diye de bağır ve Hülya Koçyiğit koşuşu ile de sokaklara at kendini oldu olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…