Insallah her birimiz ardimizdakilerle bitmesinin sebebini, cok cok daha iyilerin gelmesiyle anlariz. Ve "iyikide o eskisiyle olmamis" deriz.
Yerli yada yersiz biseyler sebep oluyor ve bitiyor asklar sevdalar.
Ama ben suna inaniyorum. Biseylerin daha en baslangicinda bitti seninkide benimkide. 9 ay cok fazla degil. 10 sene cikanlar var.
Uzun bi ara gecseydi ( 10 sene gibi) ve goz yaslariyla, depresyonlarla gecirseydik bu gunleri? O zmn duamiz buyuk ihtimal " Allahim keske hic baslamadan bitseydi bu iliski, bu kdr aci vermezdi bana o zmn" derdik.
Iste su anki oldugumuz nokta, o duamizin kabul oldugu noktadir. Cok sukur uzun surmedi kisa surdu. Atlatmasi daha kolay.
Ayrica asik veysel der ya " seversin, alirsin karin olur. Seversin alamazsin kara sevdan olur". Bu kendimizce unutamadigmiz bu 2 erkekle evlenseydik belkide cok pisman olacaktik bu evlilikten. Beynimiz mutlu sona programlandigindan dolayi, su an kendimizce " kavusulamayan ask/ sevda" diyip gozunde buyutuyor.
Oysaki cok basit mevzu. Kaderimdeki hayirli kisi o degilmiss.. Allh beni kotu bi sondan korudu ve guzel gunleri nasip edicek insallah..
Gerçekten birbirimizi tanıyormuşuz gibi yazmışsınız, gözlerim dolu dolu okudum tüm yazdıklarınızı, aynen öyle oldu, belli ki ikimizde biliyoruz o insanlarla evlenseydik mutsuz olacağımızı ,ama bu da bize tecrübe oldu. o kadar yürekten diliyorum ki şuan; umarım ikimiz de birbirimize mutlu aşk haberi veririz