• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dertleşelim mi??

O bitirmedi aslında benim neden hayır dediğimi bir türlü anlayamadı sadece bu,ben çok ayrıntılı düşündüm o klasik bir erkek gibi basit düşündü ama seninde benimde yapacağımız bişey yok unutmaya kendimizi zorlayalım ne dersin?

Yapicak bisey yok evet. Zamanla unuturuz ama ya. Ben hep derim. Bi kadin her erkege asik olabilir. Ve eskisinu unutur. Karsina sana deger veren, seni el ustunde tutan birisi ciktiginda ona once sempati duyucaksin. Snra sevip sonrada asik olucaksin.

konuda hep kv ve aılesınden sıkayetcı olmus hanımlar eslerı ıyı cogunun benımde tam tersı kv gorumceler kp dunya ıyısı ınsanlar gozume bakarlar mutlu olayım dıye ama esımle benımde butun problemım o nolcak hadı kv tarafıyla olsa gorusmezsın olur bıterde esle nasıl olacak cozum bulamıyorum :KK42:
Ne problemi var anlatın rahatlarsınız belki

Yapicak bisey yok evet. Zamanla unuturuz ama ya. Ben hep derim. Bi kadin her erkege asik olabilir. Ve eskisinu unutur. Karsina sana deger veren, seni el ustunde tutan birisi ciktiginda ona once sempati duyucaksin. Snra sevip sonrada asik olucaksin.[/QUOTE
Yine uyuyamasam da bu güzel dileklerine ikimiz için inandım :) sende daha önce olmadığın kadar mutlu olursun umarım ;)

Ne problemi var anlatın rahatlarsınız belki
ılgısızlık umursamazlık deger vermeme hızmetcı yerınde gorme sureklı bı emırler verme havası son zamanlarda hakaret de basladı korkuyorum bıraz daha ılerde dayak bıle yerım sanırım dusundukce daha cok kahroluyorum :KK43:

Insallah her birimiz ardimizdakilerle bitmesinin sebebini, cok cok daha iyilerin gelmesiyle anlariz. Ve "iyikide o eskisiyle olmamis" deriz.
Yerli yada yersiz biseyler sebep oluyor ve bitiyor asklar sevdalar.
Ama ben suna inaniyorum. Biseylerin daha en baslangicinda bitti seninkide benimkide. 9 ay cok fazla degil. 10 sene cikanlar var.
Uzun bi ara gecseydi ( 10 sene gibi) ve goz yaslariyla, depresyonlarla gecirseydik bu gunleri? O zmn duamiz buyuk ihtimal " Allahim keske hic baslamadan bitseydi bu iliski, bu kdr aci vermezdi bana o zmn" derdik.
Iste su anki oldugumuz nokta, o duamizin kabul oldugu noktadir. Cok sukur uzun surmedi kisa surdu. Atlatmasi daha kolay.

Ayrica asik veysel der ya " seversin, alirsin karin olur. Seversin alamazsin kara sevdan olur". Bu kendimizce unutamadigmiz bu 2 erkekle evlenseydik belkide cok pisman olacaktik bu evlilikten. Beynimiz mutlu sona programlandigindan dolayi, su an kendimizce " kavusulamayan ask/ sevda" diyip gozunde buyutuyor.
Oysaki cok basit mevzu. Kaderimdeki hayirli kisi o degilmiss.. Allh beni kotu bi sondan korudu ve guzel gunleri nasip edicek insallah..

-Sahrud- -Sahrud-

Derdim çoktur hangisine yanayım...
Ben de babasızım bunun eksikliğini çok hissediyorum. Koruyacak kimsem, tutunacak dalım yok gibi.
Eşimle ayrı şehirlerdeyiz iş dolayısıyla. Tayin bekliyoruz bir türlü çıkmıyor. Dayımların evinde kalıyorum sığıntı gibi ve bu şehirde çok sıkılıyorum. Düzenim yok, evimden ayrıyım.
1 seneden fazladır da bebek istiyorum o da olmuyor. Belki de hayırlısı bu bilmiyorum. Sadece bir avunmalık istiyorum artık güzel bir şey olsun hayatımdan.
Buna da şükür. Neyi çok istiyorsam olmuyor . Bir zamanı vardır elbet...

Insallah her birimiz ardimizdakilerle bitmesinin sebebini, cok cok daha iyilerin gelmesiyle anlariz. Ve "iyikide o eskisiyle olmamis" deriz.
Yerli yada yersiz biseyler sebep oluyor ve bitiyor asklar sevdalar.
Ama ben suna inaniyorum. Biseylerin daha en baslangicinda bitti seninkide benimkide. 9 ay cok fazla degil. 10 sene cikanlar var.
Uzun bi ara gecseydi ( 10 sene gibi) ve goz yaslariyla, depresyonlarla gecirseydik bu gunleri? O zmn duamiz buyuk ihtimal " Allahim keske hic baslamadan bitseydi bu iliski, bu kdr aci vermezdi bana o zmn" derdik.
Iste su anki oldugumuz nokta, o duamizin kabul oldugu noktadir. Cok sukur uzun surmedi kisa surdu. Atlatmasi daha kolay.

Ayrica asik veysel der ya " seversin, alirsin karin olur. Seversin alamazsin kara sevdan olur". Bu kendimizce unutamadigmiz bu 2 erkekle evlenseydik belkide cok pisman olacaktik bu evlilikten. Beynimiz mutlu sona programlandigindan dolayi, su an kendimizce " kavusulamayan ask/ sevda" diyip gozunde buyutuyor.
Oysaki cok basit mevzu. Kaderimdeki hayirli kisi o degilmiss.. Allh beni kotu bi sondan korudu ve guzel gunleri nasip edicek insallah..

Gerçekten birbirimizi tanıyormuşuz gibi yazmışsınız, gözlerim dolu dolu okudum tüm yazdıklarınızı, aynen öyle oldu, belli ki ikimizde biliyoruz o insanlarla evlenseydik mutsuz olacağımızı ,ama bu da bize tecrübe oldu. o kadar yürekten diliyorum ki şuan; umarım ikimiz de birbirimize mutlu aşk haberi veririz:KK200:

-Sahrud- -Sahrud- o guzel yureginizde yer verip benim icin dua etmeniz nasil guzel bi his benim icin anlatamam. Muslumanin digerine yaptigi dua, kabul olan duadir.
Kabul olur kesinlikle ; ya bu dunyada yada öbur dunyada.
Hayati dramatize etmek yerine bardagin dolu tarafindan bakmali hayata insan. Mutlu olucaz biz hemde coookkk. Takibe aliyorum siziki isminizi kaybetmiyim. O mutluluk mesajini er yada gec elbet birimiz digerine atacak. Ve digeride mutluluklara bogulucak dogru aski henuz tatmis olmasa bile o an; "umudu yitirmemek gerekmis bak canli kaniti iste bana bu mesaj" diyip.
Icinde umut tasimali hep insan. ...
'cunku umudun oldugu yerde mucizeler cicek acar"

Sonumuzun olmayacağından emin olduğum kişiyi malesef aklımdan çıkaramıyorum ,aylardır gece uyuyamıyorum, benim derdim belki daha basit birçoğunuza göre ama işte napalım elimde değil bende biliyorum hatta yaşadığım en kötü olay bu da değil ama dediğim gibi elimde değil
Seninle ayni duygulari yasiyorum suan

Yanlismi bilmem aslinda çok büyük bir sebepten ayrilik olmadi ama unutmam gerekli olduğunu biliyorum ama yapamiyorum
Anlıyorum sizi,yanlış deme nedenim kendimizi üzmemizden dolayı.Unutmak elimizde değil ama sadece biraz zamana ihtiyacımız var, ben onu hatırlatacak herşeyden uzaklaşmaya çalışıyorum, kendimi gün içinde hiç boş bırakmıyorum,sadece geceye bi çözüm bulamadım

Anlıyorum sizi,yanlış deme nedenim kendimizi üzmemizden dolayı.Unutmak elimizde değil ama sadece biraz zamana ihtiyacımız var, ben onu hatırlatacak herşeyden uzaklaşmaya çalışıyorum, kendimi gün içinde hiç boş bırakmıyorum,sadece geceye bi çözüm bulamadım
Zamana biraktim bende aslinda öyle bir şey ki uzaklaşmak istemek bile canimi yakiyo

Back