- 2 Aralık 2012
- 839
- 1.150
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
E olur da zaten ayıp mayıp demeden yazmışsınız çocuğa. Şimdi mi aklınıza geldi.Arkadaşıma ayıp olmaz mı eski sözlüsüyle konuşmam
Ama fakeden yazdım dediğim gibi yani kim olduğumu kızın arkadaşı olup olmadığımı bilmiyorE olur da zaten ayıp mayıp demeden yazmışsınız çocuğa. Şimdi mi aklınıza geldi.
Ayıp fakan demeden yazın siz çocuğa. Koca diye öleceksiniz ölmeden bununla evleniverirsiniz umarım.
Ne alakası var. Sizi duyanda tek kriterim nefes alsın yeter sanırXY kromozomlu tüm insan cinsine ilgi duyma potansiyeliniz var. Bence umutsuzdan ziyade ilginç bir vakasınız.
Ben ne istediğimi biliyorumBu konu için yazmıcam ama genel olarak size yazmak istedim. Bence önce nasıl Bi ilişki ve evlilik istediğinizi,nasıl Bi kişiyi istediğinizi kafanızda netleştirin ve sonra biraz nadasa alın kendinizi. Bu şekilde daha sağlıklı ilişkiler kurabilirsiniz demek istedim
Yani bir iki haftadır konuşuyoruz çocukla ben öyle herkese anlatan biri değilim dedi biriyle konuştugumdaNormal hesabınızla konuşup fake hesabınızı ifşa edeceksiniz yani. Ben kuzen olsam anında arkadaşıma söylerim, "senin arkadaşın fake hesaptan bana niye ayrıldığımızı sordu, ne meraklı arkadaşların var" diye.
Valla çocuga cok sordum ama söylemedi bi türlüama iyi araştırın derim yani hemen sözlenmişler, aile istemiyo diye bitmiş. sonra fake hesaptan bri yazıyor ve adam hemen tanışmak istiyor filan. pek güven vermedi.
Eh, biraz öyle...Ne alakası var. Sizi duyanda tek kriterim nefes alsın yeter sanır
Ayran gönüllü olabilirim evetBiz daha seninle geçen gün Instagram'da çok beğendiğin çocuğu tavlama yöntemlerini konuşmuyormuydukbiraz ayran gönüllü müsün acaba
Siz öyle zannede durunEh, biraz öyle...
Kız Allah aşkına geline ne yapmışızSana şu sizin geline yaptıklarınızdan dolayı gıcığım,objektif olamıyorum
Valla olay çok çetrefilli,mevzu sana patlayabilir,senin yüzünden ayrıldıklarını düşünebilirler. Epey gerginliğe hazır olman lazım.
Hangısıyleönce arkadaşınızla bir konuşun isterseniz.
Valla fake hesaptan beni ve eski sozlumu tanidigini soyleyip niye ayrildigimizi kurcalayacak kisiyi desifre edebilmek icin dunya duzdur bile derdim.Yani bir iki haftadır konuşuyoruz çocukla ben öyle herkese anlatan biri değilim dedi biriyle konuştugumda
Hıç boşlukta falan değilimYani o kadar boşluktasın ki ne yapacağını şaşırmış durumdasın. Diğer kızdan yeni ayrılmış ama hemen merak etmiş seni.
İnşallah bu kadar hayatımda bir olsun da olsun diye düşünür ve çabalarken yanlış şeyler yaşamazsın. Bu konuda sağlıklı bir bakış açın yok gibi duruyor.
Kız Allah aşkına geline ne yapmışız
Sırtında taş mı taşıttık şiddet mi uyguladık kapıya mı attık
Asıl bizi Allah gelinin gazabından korusun çok tehlikeli
Çocuga istek attım bakalım nolacak