- 29 Nisan 2015
- 26.566
- 91.299
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
tanışmak istediğiniz kişi ile akraba olan arkadaşınızHangısıyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tanışmak istediğiniz kişi ile akraba olan arkadaşınızHangısıyle
Peki.Siz öyle zannede durun
O zaman size şunu söyleyeyim
Geçen bir arkadaşım beni biriyle tanştırdı çocuk harbi yakışıklı, boylu poslu herkesin bakabileceği bir tip
Ama ben görüşmeye bile gerek duymadan istemedim
Ne alakası var. Sizi duyanda tek kriterim nefes alsın yeter sanır
Allasen kriteriniz ne, ne istiyorsunuz, neye gore değerlendiriyorsunuz?Ben ne istediğimi biliyorum
Ona göre zaten adayları degerlendiriyorum
Saglıklı bir ilişki kurabilmek için zaten her önüme gelenle görüşmyorum
Şipsevdiyim galiba biraz
Istek attim ama daha ses seda yok birde fake hesaptan mesaj atayim simdi de hem birden mesajlaşmayı kestim diye şüphelenmesin hemde bilerek mi kabul etmiyo görelimBuraya sonucu yaz bakalım
Kendi hesabından mı yazdın? Ortak arkadaşı görünce belki noluyor hacı der
Tabi tabi fakeden de mesaj yollayın, 4 koldan saldırın, hatta imkan dahilindeyse penceresine taş atıp kaçmayı da denemenizi öneririm ciddi soruyorum, bazı konularınız bol aksiyon alma ve güldürme amaçlı olabilir miIstek attim ama daha ses seda yok birde fake hesaptan mesaj atayim simdi de hem birden mesajlaşmayı kestim diye şüphelenmesin hemde bilerek mi kabul etmiyo görelim
Arkadaşı bırak da sen ailesi için sevdiği kızdan vazgeçen adamla ne işin var öyle düşün birazMerhabalar
Artık beni bilmeyen yoktur diye düşünüyorum forumda zira baya aktifimdir
Bekar 27 yaşındayım.
Şimdi derdim şu
İki tane arkadaşım var ikisiyle pek samimiyetim yok ama merhabalaşırız
Bu arkadaşlarımdan birinin sosyal medyada paylaştığı bir fotografı gördüm bundan 9 ay önce falan kuzeniyle foto paylaşmıştı
Ne kadar hoş çocukmuş diye geçirdim içimden
aradan 5 ay geçti diğer arkadaşımın instagramında birde ne göreyim diğer arkadaşımın kuzeniyle sözlenmiş daha doğrusu cocuk arkadaşı istemeye gitmiş
Neyse arkadaşıma mesaj atıp tebrik ettim
Aradan bi kaç gün geçmeden ayrıldıklarını öğrendim
Bende neden ayrıldıklarını merak ettiğimden ve cocuga ilgi duydugumdan fake hesabımdan cocuga mesaj attım.
Onu ve kızı tanıdıgımı söyledim ama kendimi tanıtmadm
Neden ayrıldıklarını sordum söylemedi sadece biraz çıtlattı çocugun ailesi istememiş sanırım
Beni çok merak ettiğini söyledi. Gerçek hesabımdan konuşmamızı beni tanımak istiyor beni merak ediyormuş
Bende bir şansımı denemek istiyorum açıkçası kendimi tanıtıp
Ama işte arada kaldım
Arkadaşıma ayıp olur mu çocukla konuşmam yada bitmiş gitmiş mesele bir şansımı mı denesem bilemiyorum
Düşünceleriniz benim için çok mühim
Lütfen bi el atıverin de çözülsün şu mesele
ona şimdi bişey demem doğru olmaz en son belki 1 sene önce konuşmusumdur kızla dediğim gibi pek muhabbetim de yoktanışmak istediğiniz kişi ile akraba olan arkadaşınız
hııı kesin
Ama bende olsam aynısını yapardım aile herşeyden önce gelirArkadaşı bırak da sen ailesi için sevdiği kızdan vazgeçen adamla ne işin var öyle düşün biraz
Istek attim ama daha ses seda yok birde fake hesaptan mesaj atayim simdi de hem birden mesajlaşmayı kestim diye şüphelenmesin hemde bilerek mi kabul etmiyo görelim
Siz hangisini seçerdiğiniz bu durumda aile mi sevdiğin kişi miAilesi dedi diye nişanlısından ayrılan adamla, bir kadının yeni ayrıldığı nişanlısını hemen ayartmaya çalışan kadının ilişkisi çokta iyi olur, güzel olur bence. Tam birbirinize layıksınız.
Kımlerle tanıştıgımı sen biliyosun Allah aşkına hiç normal biri denk geliyor mu bana?Boyle alavera dalaveralara girdikce islerin sarpa sarip düğüm oluyor haberin olsun.Yeni söz atmiş adamdan medet umuyosun.Ne diyeyim sana umutsuz?