Dertler Benim Olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz öyle zannede durun
O zaman size şunu söyleyeyim
Geçen bir arkadaşım beni biriyle tanştırdı çocuk harbi yakışıklı, boylu poslu herkesin bakabileceği bir tip
Ama ben görüşmeye bile gerek duymadan istemedim
Peki.

Eklentiler

• 11F04C48-F617-4604-A1D5-BB3126050F22.jpeg
    11F04C48-F617-4604-A1D5-BB3126050F22.jpeg
    40,7 KB · Görüntüleme: 42
Başka kimse mi kalmadı gerçekten ya bu kadar da yapmayın yani hemen pusuda bekler gibi ayrılık haberini alır almaz yazmalar asılmalar falan kusura bakmayın da fazla ucuz hareketler. Bu kadar mı yokluktasınız acizsiniz!!

O insan da sizin arkadaşınız kaldı ki isteme olmuş falan çocuğun ailesi de nasıl insanlar ki isteme yapılmadan tanışmamışlar mı? Eğer siz bu çocukla görüşürseniz sizin yüzünüzden olmuş gibi olur kaldı ki sizinde bunu beklediğinizi düşünürler yazdığınızı anlarlar yoksa çocuk sizi nereden tanıyacak.

Kaldı ki fake hesapla yazan, tanımadığı birine böyle çabuk hemde yeni ayrılmışken yakınlık gösterebilen, şıpsevdi birine nasıl güveneceksiniz ya da ailesi istemedi diye sevdiği kızdan vazgeçebilen birine güvenebilir misiniz. saçmalık. Konunun doğruluğu bile şüpheli yani. Valla bu zamanda arkadaşa da güven yok ayrılsa da kapsam diyenler pusuda.Allah sizin gibi arkadaşlarından korusun!!

Ne alakası var. Sizi duyanda tek kriterim nefes alsın yeter sanır
Ben ne istediğimi biliyorum
Ona göre zaten adayları degerlendiriyorum
Saglıklı bir ilişki kurabilmek için zaten her önüme gelenle görüşmyorum
Allasen kriteriniz ne, ne istiyorsunuz, neye gore değerlendiriyorsunuz?

Son iki basliktaki iki adami da tanimiyorsunuz bile. Uc bes fotoğrafını gorup adamlara yuruyorsunuz. Bu adamlar nasil fotograflar koyuyor ki hemen kriterlerinizi karsilayip depar atiyorsunuz? Ustelik cok etkilenip cok hoslanip.

Yanlış anlamayin ben de instagramda falan birini begenip ekleyen biriyim, aa nasil olur falan demiyorum ama siz devamli bir atak halindesiniz, bence kriteriniz yok, fiziken begendiginiz biri olmasi yetiyor. O diger kasliyi da reelde tanistiginiz icin gercekten taniyip reddetmissiniz.

Gercekten yani bu iki adamda ayni anda sizi bu kadar ne etkiledi?

Şipsevdiyim galiba biraz

Bence şıpsevdi diye psikolojik sorunların var 2 gün önce başkasını beğenen biri tutup da öbürü ayrılmış diye ona yazmaz hele ki arkadaşının sevgilisine yani. Sosyal medyada gezip gezip ona buna aşık oluyorsunuz ilginç bence bir psikoloğa başvurun hiç normal değil. O da ağır basıyor, ikisini de seviyorum bu nasıl kalp yahuu içerdekilerden birkaçını dışarı çıkar yer kalmamıştır :KK45:

Istek attim ama daha ses seda yok birde fake hesaptan mesaj atayim simdi de hem birden mesajlaşmayı kestim diye şüphelenmesin hemde bilerek mi kabul etmiyo görelim
Tabi tabi fakeden de mesaj yollayın, 4 koldan saldırın, hatta imkan dahilindeyse penceresine taş atıp kaçmayı da denemenizi öneririm 🥱 ciddi soruyorum, bazı konularınız bol aksiyon alma ve güldürme amaçlı olabilir mi 😏

Merhabalar
Artık beni bilmeyen yoktur diye düşünüyorum forumda zira baya aktifimdir
Bekar 27 yaşındayım.
Şimdi derdim şu
İki tane arkadaşım var ikisiyle pek samimiyetim yok ama merhabalaşırız
Bu arkadaşlarımdan birinin sosyal medyada paylaştığı bir fotografı gördüm bundan 9 ay önce falan kuzeniyle foto paylaşmıştı
Ne kadar hoş çocukmuş diye geçirdim içimden
aradan 5 ay geçti diğer arkadaşımın instagramında birde ne göreyim diğer arkadaşımın kuzeniyle sözlenmiş daha doğrusu cocuk arkadaşı istemeye gitmiş
Neyse arkadaşıma mesaj atıp tebrik ettim
Aradan bi kaç gün geçmeden ayrıldıklarını öğrendim
Bende neden ayrıldıklarını merak ettiğimden ve cocuga ilgi duydugumdan fake hesabımdan cocuga mesaj attım.
Onu ve kızı tanıdıgımı söyledim ama kendimi tanıtmadm
Neden ayrıldıklarını sordum söylemedi sadece biraz çıtlattı çocugun ailesi istememiş sanırım
Beni çok merak ettiğini söyledi. Gerçek hesabımdan konuşmamızı beni tanımak istiyor beni merak ediyormuş
Bende bir şansımı denemek istiyorum açıkçası kendimi tanıtıp
Ama işte arada kaldım
Arkadaşıma ayıp olur mu çocukla konuşmam yada bitmiş gitmiş mesele bir şansımı mı denesem bilemiyorum
Düşünceleriniz benim için çok mühim
Lütfen bi el atıverin de çözülsün şu mesele
Arkadaşı bırak da sen ailesi için sevdiği kızdan vazgeçen adamla ne işin var öyle düşün biraz

Diğer konunuza da yazmıştım epeyi. Bunu görünce yine yazmadan duramadım.

Kusura bakmayın lütfen ama kullanıcı adınız gibi umutsuz vakasınız gerçekten. İki türlü sıkıntı var. İlki liseli ergenler gibi "o çocukla da konuşayım, buna da istek atayım, sevgilim olsun ama nefes alsa bile yeter, yeter ki olsun" tavrınız. Gerçekten nefes alsa yeter modundasınız. İkincisi bir erkekle ilişki kurabilmek için üçüncü kişilerin tavsiyelerine bu kadar kulak asmanız. Ki en sağlıksız ilişki türü. 2 gün arayla buraya benzer iki konu açıyorsunuz.

Sağlıklı düşünemediğinizi düşünüyorum. Size tavsiyem bir süre biriyle birlikte olmaya çalışmayın. Çok beğenseniz, ölseniz, bitseniz bile çalışmayın. Erkekleri takip etmeyin, radarlarınızı kapatın. Arkadaşlarınız sizi birileriyle tanıştırmasın. Kendinizi dinleyin sadece. Emin olun siz de şu süreçteki tavrınızın saçmalığını fark edeceksiniz bir zaman sonra.

Eski konulariniza baktim da 2018 Nisan ayindan beri farkli kisiler icin benzer konular aciyorsunuz. Kimseyle dikis tutturamamis olma sebebiniz tam olarak bu hayatimda biri olsun diye herkesle tanismaya calismaniz, cevrenize de bu enerjiyi verdiginize eminim. Bir diger dikkatimi ceken konu da kimin icin konu acsaniz `Cok begendim, tam bana gore, hayalimdeki insan` falan diyorsunuz. Bunun herkes icin gecerli olmasi mumkun degil ya sandiginiz kadar yuksek kriterleriniz yok ya da tek kriteriniz bir erkegin hayatiniza girebilme ihtimalinin olmasi.

Anliyorum sevmek sevilmek ilgi gormek guzel duygular ama bunu surekli birilerinin pesinden kosarak yapamazsiniz. Biraz kendinizi geri cekip akisa biraksaniz belki de gercekten dogru kisiyi bulacaksiniz. Ancak bu sekilde devam ederseniz korkarim ki 2028de de benzer konular acarsiniz.

Istek attim ama daha ses seda yok birde fake hesaptan mesaj atayim simdi de hem birden mesajlaşmayı kestim diye şüphelenmesin hemde bilerek mi kabul etmiyo görelim

Boyle alavera dalaveralara girdikce islerin sarpa sarip düğüm oluyor haberin olsun.Yeni söz atmiş adamdan medet umuyosun.Ne diyeyim sana umutsuz?

Hızınıza yetişilmiyor gerçekten. Ben en son yakın bir arkadaşınızın size bir iş arkadaşını ayarlamaya çalışması ve akabinde adamın işi yokuşa sürüp sizinle tanışmak istememesi üzerine, üstelikte nişanlı olan yakın arkadaşınızı “acaba çocukta gözü mü var, o mu bozdu aramızı” diye iğrenç bir vizyonla suçladığınız konunuzda kalmışım. Şimdi anlıyorum neden böyle kuruntu yaptığınızı. Kişi kendinden bilir işi diye boşuna dememişler. Şimdi siz bir arkadaşınızın daha yeni söz attığı bir beye tabiri caizse dört koldan ve dört nala koşuyorsunuz.

Defalarca söylenmiş zaten de ben de söylemek istedim. Sağlıklı düşünebildiğinizi sanmıyorum. Yani sırf karşınızdaki adam sofu görüşlü diye dini kavramları kullanarak gözüne bile girmeye çalışıp, taktik istiyorsunuz burada. Size gerçekten inanamıyorum. Henüz karakteriniz mi oturmamış yoksa karakteriniz bu mu bilemiyorum ama inşallah ilk ihtimal geçerlidir. Yoksa bu halinizle ava giderken avlanan olursunuz. Harcarlar sizi.

Ailesi dedi diye nişanlısından ayrılan adamla, bir kadının yeni ayrıldığı nişanlısını hemen ayartmaya çalışan kadının ilişkisi çokta iyi olur, güzel olur bence. Tam birbirinize layıksınız.

Ailesi dedi diye nişanlısından ayrılan adamla, bir kadının yeni ayrıldığı nişanlısını hemen ayartmaya çalışan kadının ilişkisi çokta iyi olur, güzel olur bence. Tam birbirinize layıksınız.
Siz hangisini seçerdiğiniz bu durumda aile mi sevdiğin kişi mi
Aileden reddedilmeyi göze alabilir misiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X