Dertler Benim Olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani gerçek hesabımdan kabul etsem anlayacak mı fakenin ben oldugumu
Çoktan anladı muhtemelen. Siz niye anlamamış olabileceğini düşünüyorsunuz ki?

Çocuk sizin fake hesaptan konuşan kız olduğunuzu anladı, kendisi kabul etmeden önce size bir bakmak istiyor. Ben olsam ben de aynısını yaparım şahsen.

Yani hiç öyle muhabbet olmadı şimdi napacam bilmiyom tıkandım kaldım valla
Zaten muhabbet olabilecek bir durumda değilsiniz, bunun nesi bu kadar karmaşık anlamadım gitti. Çocuk size güvenmiyor bile, fake hesaptan ekleyip biten ilişkisini kurcalayan, kim olduğu belirsiz birisiniz onun karşısında.

Artık görüşmediğim bir arkadaşım, sözlendiğimde tebrik edip sonra sözlüme yazsaydı muhtemelen rezil ederdim onu. İyi misiniz siz? Ben daha önce beğendim falan diyorsunuz bir de.
Kan çıkar buradan kan, kan kokusu alıyorum.

nişanlımın karakter olarak bi yanlışı olduğunu farkedersem yada ayrılmamıza sebep bir olay yaşarsam ben ayrılırım, ailem ayrıl demeden önce. He yok ailem gözünün üstünde kaşı var diye ayrıl dedilerse, yani sudan sebeplerle bana ayrıl demişlerse ayrılmam, sevdiğim insanın arkasında dururum. Kuklaları olmadığı için beni silecek ailem varsa da buyursun silsinler.
Yani orası öyle tabi de belki de

Isteği kabul edeyim mi napim
Ben size kabul et veya etme diyemem. Sonuçlarını düşünüp ona göre karar vermelisiniz.

Çocuk sırf sizi merak ettiği için ekleyip sonra kuzenine arkadaşlarına anlatırsa ne yapacaksınız, nasıl hissedeceksiniz? En kötü ihtimalleri düşünüp öyle karar verin.

Ben size kabul et veya etme diyemem. Sonuçlarını düşünüp ona göre karar vermelisiniz.

Çocuk sırf sizi merak ettiği için ekleyip sonra kuzenine arkadaşlarına anlatırsa ne yapacaksınız, nasıl hissedeceksiniz? En kötü ihtimalleri düşünüp öyle karar verin.
Soylemeyedebilir hem oyle bisey yaparsa bi kılıf uydururum kabul edeyim gitsin ya ne dersin

Soylemeyedebilir hem oyle bisey yaparsa bi kılıf uydururum kabul edeyim gitsin ya ne dersin
Tabi tabi. Zaten minareyi çalan kılıfını hazırlar dimi. Bir de ilk ben gördüm beğendim diyor sanki eşya ki kapanın elinde kalsın adam. Noluyormuş ilk görenin hakkı mıymış? Allah Allah bak sen şu işe. Akbaba yazanlar çok haklı. Leşcil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X