Dertler Benim Olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O arkadaşımın tanıştırdıgı konuda olayların onun anlattıgı kadar olmadıgının sonuna kadar arkasındayım
Ayrıca arkadaşıma gözü var cocukta diye bir ithamda bulunmadım öyle yorumlayanlar oldu burda onunla karıştırmış olabilirsiniz
İşi arkadaşım bozdu buna eminim çocuk ona danıştı onun için sorun olur mu yogun olmam diye arkadaşım bana sorma gereginde bile bulunmadı kendi kendine işi bozdu

Yahu dur daha bismillah ben zaten 1 senedir kimseyle konuşmuyorum yani epeyce kafa dinledim kıpırdanmalar olsun artık yani dimi

Fake hesabi kapat 2 hafta sonra kendi hesabindan ekle cocugu bisey olmamis gibi konusmaya basla ufaktan ztn iki gun snra evlenmiceksin ya o ara onlarda kopar iyice sen ayirmissin gibi durmaz en azindan

Arkadaşıma ayıp olmaz mı eski sözlüsüyle konuşmam
Ben kendi kişisel tecrübelerim ve düşüncelerime dayanarak söyleyim bunu ben kesinlikle doğru bulmuyorum. Arkadaşlığınız bozulur. Eğer arkadaşınıza değer veriyorsanız ve aranız bozulsun istemiyorsanız yapmayın derim. Başka adam mı kalmadı?

Son düzenleme:
Yahu dur daha bismillah ben zaten 1 senedir kimseyle konuşmuyorum yani epeyce kafa dinledim kıpırdanmalar olsun artık yani dimi

İyi de 1 sene "yalnızlıktan öldüm, bittim, bana biri lazımmmmm" diyecek kadar uzun bir süre değil ki. Ayrıca sizinki ufak kıpırdanma da değil, ben sadece son 2 konunuza denk geldim ama anladığım kadarıyla önünüze gelene yürüyorsunuz. Hala ve ısrarla diyorum ki bu konulardan uzaklaşın, biriyle olmaya çalışmayın, herhangi bir erkeği beğenip bir adım atmayın. Bazı şeyler o şeyi çok istemekten vazgeçince, durumu kabullenince gerçekleşir ve çok daha güzeli olur. Bunu anlayın önce.

Siz hangisini seçerdiğiniz bu durumda aile mi sevdiğin kişi mi
Aileden reddedilmeyi göze alabilir misiniz

nişanlımın karakter olarak bi yanlışı olduğunu farkedersem yada ayrılmamıza sebep bir olay yaşarsam ben ayrılırım, ailem ayrıl demeden önce. He yok ailem gözünün üstünde kaşı var diye ayrıl dedilerse, yani sudan sebeplerle bana ayrıl demişlerse ayrılmam, sevdiğim insanın arkasında dururum. Kuklaları olmadığı için beni silecek ailem varsa da buyursun silsinler.

Guncelleme: gerçek hesabımdan istek göndermiştim kabul etmemiş ama kendisi istek atmış bana fake hesaptan da konusuyon ayni zamanda napayim sizce
help me

Guncelleme: gerçek hesabımdan istek göndermiştim kabul etmemiş ama kendisi istek atmış bana fake hesaptan da konusuyon ayni zamanda napayim sizce
help me

E sen burada denilenlerin tam aksini yapmışsın bacım. Emin ol fake hesap sahibinin sen olduğunu hiç anlamamıştır
Geçmiş olsun.

help me

Sizin fotolarınızı görmek istiyor. Ona göre karar verecek. Ben plsam direk whatsappa geçerdim doğrudan. Ya da kuzenene söyleyip, aynı ortamda buluştrmasını isteyecektiniz.i

help me
Uyanık çocuk.

Önce bir size bakacak kimsiniz nesiniz, ona göre kabul edecek. Veya sırf fake kimmiş diye bakacak size, sonra kuzenine söyleyecek. Doğrusunu yapmış valla ben olsam ben de öyle yapardım. Bu işin sonunda alay konusu olmayın da.

Sizin fotolarınızı görmek istiyor. Ona göre karar verecek. Ben plsam direk whatsappa geçerdim doğrudan. Ya da kuzenene söyleyip, aynı ortamda buluştrmasını isteyecektiniz.i
Çocuk niye whatsappa geçsin ki? Karşısında kim olduğunu bilmediği, fake hesaptan yazıp kendisini de eski sözlüsünü de tanıdığını söyleyip niye ayrıldıklarını soran biri var. Kimin nesi belli değil, amacı ne belli değil. Gerçi sırf meraktan geçebilirdi çocuk

WhatsApp ta isim soyisim foto olur ve birbirlerini tanıdıklarınu dışarıdan kimse anlamaz die düşünerek numarasını verir diye düşündüm. Hem görüntülü arama falan da yapabilir

Yani gerçek hesabımdan kabul etsem anlayacak mı fakenin ben oldugumu

Yani hiç öyle muhabbet olmadı şimdi napacam bilmiyom tıkandım kaldım valla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…