- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Arkadaşıma ayıp olmaz mı eski sözlüsüyle konuşmambence tanışacaksan bile bunu doğrudan yap. yani arkadaşınla konuş, o tanıştırsın. fake hesap üzerinden tanışma. çok çocukça olur.
Merhabalar
Artık beni bilmeyen yoktur diye düşünüyorum forumda zira baya aktifimdir
Bekar 27 yaşındayım.
Şimdi derdim şu
İki tane arkadaşım var ikisiyle pek samimiyetim yok ama merhabalaşırız
Bu arkadaşlarımdan birinin sosyal medyada paylaştığı bir fotografı gördüm bundan 9 ay önce falan kuzeniyle foto paylaşmıştı
Ne kadar hoş çocukmuş diye geçirdim içimden
aradan 5 ay geçti diğer arkadaşımın instagramında birde ne göreyim diğer arkadaşımın kuzeniyle sözlenmiş daha doğrusu cocuk arkadaşı istemeye gitmiş
Neyse arkadaşıma mesaj atıp tebrik ettim
Aradan bi kaç gün geçmeden ayrıldıklarını öğrendim
Bende neden ayrıldıklarını merak ettiğimden ve cocuga ilgi duydugumdan fake hesabımdan cocuga mesaj attım.
Onu ve kızı tanıdıgımı söyledim ama kendimi tanıtmadm
Neden ayrıldıklarını sordum söylemedi sadece biraz çıtlattı çocugun ailesi istememiş sanırım
Beni çok merak ettiğini söyledi. Gerçek hesabımdan konuşmamızı beni tanımak istiyor beni merak ediyormuş
Bende bir şansımı denemek istiyorum açıkçası kendimi tanıtıp
Ama işte arada kaldım
Arkadaşıma ayıp olur mu çocukla konuşmam yada bitmiş gitmiş mesele bir şansımı mı denesem bilemiyorum
Düşünceleriniz benim için çok mühim
Lütfen bi el atıverin de çözülsün şu mesele
Bu şekilde yaparsan arkadaslarin, senin yüzünden ayrıldıklarını dusunecekler, senin işin olsa bile bozulacaktir. Eğer konuşacaksan fake hesaptan konuşmaMerhabalar
Artık beni bilmeyen yoktur diye düşünüyorum forumda zira baya aktifimdir
Bekar 27 yaşındayım.
Şimdi derdim şu
İki tane arkadaşım var ikisiyle pek samimiyetim yok ama merhabalaşırız
Bu arkadaşlarımdan birinin sosyal medyada paylaştığı bir fotografı gördüm bundan 9 ay önce falan kuzeniyle foto paylaşmıştı
Ne kadar hoş çocukmuş diye geçirdim içimden
aradan 5 ay geçti diğer arkadaşımın instagramında birde ne göreyim diğer arkadaşımın kuzeniyle sözlenmiş daha doğrusu cocuk arkadaşı istemeye gitmiş
Neyse arkadaşıma mesaj atıp tebrik ettim
Aradan bi kaç gün geçmeden ayrıldıklarını öğrendim
Bende neden ayrıldıklarını merak ettiğimden ve cocuga ilgi duydugumdan fake hesabımdan cocuga mesaj attım.
Onu ve kızı tanıdıgımı söyledim ama kendimi tanıtmadm
Neden ayrıldıklarını sordum söylemedi sadece biraz çıtlattı çocugun ailesi istememiş sanırım
Beni çok merak ettiğini söyledi. Gerçek hesabımdan konuşmamızı beni tanımak istiyor beni merak ediyormuş
Bende bir şansımı denemek istiyorum açıkçası kendimi tanıtıp
Ama işte arada kaldım
Arkadaşıma ayıp olur mu çocukla konuşmam yada bitmiş gitmiş mesele bir şansımı mı denesem bilemiyorum
Düşünceleriniz benim için çok mühim
Lütfen bi el atıverin de çözülsün şu mesele
Peki şöyle bişey yapsam olur mu ben gerçek hesabımdan istek atsamBu şekilde yaparsan arkadaslarin, senin yüzünden ayrıldıklarını dusunecekler, senin işin olsa bile bozulacaktir. Eğer konuşacaksan fake hesaptan konuşma
Ama önce ben görüp begenmiştimAnam akbaba gibi geldin gözüme.
yani merhaba merhaba diyorsun bi samimiyet göremiyorum ben. sadece merhabamın olduğu birini ve eski sevgilimi nasıl kısıtlayabilirim ki.Arkadaşıma ayıp olmaz mı eski sözlüsüyle konuşmam
Yani sıkıntılı biraz. Büyük ihtimalle arkadaşlığıniz bozulacak. Eger bunu göze alabilirsen bu şekilde yaparsın.Peki şöyle bişey yapsam olur mu ben gerçek hesabımdan istek atsam
O fake hesaptaki ben değil mişim gibi
Yani benim çocukla konuşmamın hiç bir mahsuru olmaz mıyani merhaba merhaba diyorsun bi samimiyet göremiyorum ben. sadece merhabamın olduğu birini ve eski sevgilimi nasıl kısıtlayabilirim ki.
Hayırlısı vallaKime niyet kime kısmet, hakkınızda hayırlısı
bence olmaması lazımYani benim çocukla konuşmamın hiç bir mahsuru olmaz mı
Ama dediğim gibi kızla zaten pek bi muhabbetimiz yokYani sıkıntılı biraz. Büyük ihtimalle arkadaşlığıniz bozulacak. Eger bunu göze alabilirsen bu şekilde yaparsın.
Gerçek hesabımdan ekleyeyim mibence olmaması lazım
Ama önce ben görüp begenmiştim
Arkadaşım elini çabuk tutmuş çocugu ayarlamış ben napayım
önce arkadaşınızla bir konuşun isterseniz.Gerçek hesabımdan ekleyeyim mi
Hem bilemiyorum da belki beni begenmeyebilr