Dertler Benim Olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki şöyle bişey yapsam olur mu ben gerçek hesabımdan istek atsam
O fake hesaptaki ben değil mişim gibi
Çocuk salak değilse anlar.

Fake hesaptan biri yazıyor, kendisini ve kızı tanıdığını söylüyor. Çocuk tanışmak isteyince hop ortadan kayboluyor sonra tanımadığı gerçek bir hesap takibe başlıyor, üstelik tesadüfe bakın ki bu kız diğer kızı da tanıyor oluyor.

Bunu anlamayacak kadar salaksa zaten işiniz olmasın böyle bir adamla :KK53:

Yani o kadar boşluktasın ki ne yapacağını şaşırmış durumdasın. Diğer kızdan yeni ayrılmış ama hemen merak etmiş seni.

İnşallah bu kadar hayatımda bir olsun da olsun diye düşünür ve çabalarken yanlış şeyler yaşamazsın. Bu konuda sağlıklı bir bakış açın yok gibi duruyor.

Bence böyle tanışma olmaz. Bir de yeni söz atmış sağlıklı bir ilişki olmaz. neden ayrilmislar vs.. bunlar önemli. 5 ayda sözlenecek kadar ne yasamışlar ? Coxuk direk fake hesaplarla konusmus falan. Bence cocuga kendi hesabinizdan istek atın ama habersizmis gibi ya da gittigi yerlerde tesadüfen karşılaşmış gibi yapıp arkadasiniz üzerinden sohnet edin

Çocuk salak değilse anlar.

Fake hesaptan biri yazıyor, kendisini ve kızı tanıdığını söylüyor. Çocuk tanışmak isteyince hop ortadan kayboluyor sonra tanımadığı gerçek bir hesap takibe başlıyor, üstelik tesadüfe bakın ki bu kız diğer kızı da tanıyor oluyor.

Bunu anlamayacak kadar salaksa zaten işiniz olmasın böyle bir adamla :KK53:
Yani evet eski sözlüsüyle ve kuzeniyle takipleştiğim için kesin anlar
Ne diyorsun peki deşifre edeyim mi kendimi

Bence böyle tanışma olmaz. Bir de yeni söz atmış sağlıklı bir ilişki olmaz. neden ayrilmislar vs.. bunlar önemli. 5 ayda sözlenecek kadar ne yasamışlar ? Coxuk direk fake hesaplarla konusmus falan. Bence cocuga kendi hesabinizdan istek atın ama habersizmis gibi ya da gittigi yerlerde tesadüfen karşılaşmış gibi yapıp arkadasiniz üzerinden sohnet edin
Bi sakıncası olmaz değil mi gerçek hesabımdan istek atmam habersiz gibi

Tatlım bence hemen o fake hesabını kapat ve bekle. Sakın kendi hesabından istek falan gönderme. İkinizde tanıyorum demişsin yani kim olsa anlar gerçek hesaptan istek gidince fake hesabın kime ait olduğunu. Çocuğa dolaylı yoldan ulaşmanın şeklini bul. Ne bileyim arkadaşının ve çocuğun olduğu bir ortam olsa mesela? Ve şu var bu çocuk seni görmedi. Gördüğünde ya istemezse? Sanki arkadaşının hemen ayrıldığı erkeğin peşine düşmüş gibi bir hava oluşmuş olur. Bence fake hesap üzerinden daha fazla konuşup bilgi vermemelisin.

Bi sakıncası olmaz değil mi gerçek hesabımdan istek atmam habersiz gibi
Arkadaslarinizla samimi değilseniz bir sıkıntı olmaz.Ama diğer dediğim daha mantıklı. Cocukta bana pek tekin gelmedi sanki kom olsa uazacak gib ama illa deneyecem diyorsun. İstek at önerilerde cıktı arkadasimin insyavraminda görünce ekledim dersin. Ama mesaj atayım deme sakın

Bu konu için yazmıcam ama genel olarak size yazmak istedim. Bence önce nasıl Bi ilişki ve evlilik istediğinizi,nasıl Bi kişiyi istediğinizi kafanızda netleştirin ve sonra biraz nadasa alın kendinizi. Bu şekilde daha sağlıklı ilişkiler kurabilirsiniz demek istedim 🌸

Yani evet eski sözlüsüyle ve kuzeniyle takipleştiğim için kesin anlar
Ne diyorsun peki deşifre edeyim mi kendimi
Dalga geçilme, arkadaşlarınıza ifşa edilme, çocuğun sizi sallamaması, meraklı dedikoducu bir tip olma ihtimallerini göze alıyorsanız deşifre edin.

Yani biri bana fake hesapla gelip niye ayrıldığımı didiklese, sonra ortaya çıksa ben bunu kuzenime direkt söylerim. "Senin arkadaşım x böyle böyle yaptı" diye. Gözümde meraklı, fake hesaplarla uğraşan biri olmaktan ileri gitmezdiniz.

Çocuğun gerçek hesabınızı sorması da sırf kim olduğunuzu merak etmesinden olabilir, normal bir şey değil çünkü yaptığınız.

Merhabalar
Artık beni bilmeyen yoktur diye düşünüyorum forumda zira baya aktifimdir
Bekar 27 yaşındayım.
Şimdi derdim şu
İki tane arkadaşım var ikisiyle pek samimiyetim yok ama merhabalaşırız
Bu arkadaşlarımdan birinin sosyal medyada paylaştığı bir fotografı gördüm bundan 9 ay önce falan kuzeniyle foto paylaşmıştı
Ne kadar hoş çocukmuş diye geçirdim içimden
aradan 5 ay geçti diğer arkadaşımın instagramında birde ne göreyim diğer arkadaşımın kuzeniyle sözlenmiş daha doğrusu cocuk arkadaşı istemeye gitmiş
Neyse arkadaşıma mesaj atıp tebrik ettim
Aradan bi kaç gün geçmeden ayrıldıklarını öğrendim
Bende neden ayrıldıklarını merak ettiğimden ve cocuga ilgi duydugumdan fake hesabımdan cocuga mesaj attım.
Onu ve kızı tanıdıgımı söyledim ama kendimi tanıtmadm
Neden ayrıldıklarını sordum söylemedi sadece biraz çıtlattı çocugun ailesi istememiş sanırım
Beni çok merak ettiğini söyledi. Gerçek hesabımdan konuşmamızı beni tanımak istiyor beni merak ediyormuş
Bende bir şansımı denemek istiyorum açıkçası kendimi tanıtıp
Ama işte arada kaldım
Arkadaşıma ayıp olur mu çocukla konuşmam yada bitmiş gitmiş mesele bir şansımı mı denesem bilemiyorum
Düşünceleriniz benim için çok mühim
Lütfen bi el atıverin de çözülsün şu mesele
arkadaşlığını bitirmek istiyorsan neden olmasın bi dene bakalım :KK11:

Kardeş seninki 'kadınların alışveriş mantıgı' na benziyor. Her begendigini almak istiyorsun "Bu da benim olsun, bu da benim olsun bu da, bu da, bu da....."
Sonra eve gelince aslında bu kadar güzel degilmiş diye başkasına vermek isteyebilirsin ona göre..
Yani sırf hayatımda biri olsun, boş kalmayayım diye biri olmazki!
Gerçekten sevebileceğin bir insan olmadıgı sürece hem kendine hem karşı tarafa yazık edeceksin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X