- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Kız yok whatsapp olmazWhatsApp ta isim soyisim foto olur ve birbirlerini tanıdıklarınu dışarıdan kimse anlamaz die düşünerek numarasını verir diye düşündüm. Hem görüntülü arama falan da yapabilir
Ayy sorma Chillcim ya dönüp baktıgımda şimdi iyiki olmamış diyorum onla
Gecen yaz olan elemandan.Foto isteyip duran.
Artık onu yapmam için çok geç çoktan istek gönderdim gercek hesabımdanFake hesabi kapat 2 hafta sonra kendi hesabindan ekle cocugu bisey olmamis gibi konusmaya basla ufaktan ztn iki gun snra evlenmiceksin ya o ara onlarda kopar iyice sen ayirmissin gibi durmaz en azindan
Çoktan anladı muhtemelen. Siz niye anlamamış olabileceğini düşünüyorsunuz ki?Yani gerçek hesabımdan kabul etsem anlayacak mı fakenin ben oldugumu
Zaten muhabbet olabilecek bir durumda değilsiniz, bunun nesi bu kadar karmaşık anlamadım gitti. Çocuk size güvenmiyor bile, fake hesaptan ekleyip biten ilişkisini kurcalayan, kim olduğu belirsiz birisiniz onun karşısında.Yani hiç öyle muhabbet olmadı şimdi napacam bilmiyom tıkandım kaldım valla
Yani orası öyle tabi de belki denişanlımın karakter olarak bi yanlışı olduğunu farkedersem yada ayrılmamıza sebep bir olay yaşarsam ben ayrılırım, ailem ayrıl demeden önce. He yok ailem gözünün üstünde kaşı var diye ayrıl dedilerse, yani sudan sebeplerle bana ayrıl demişlerse ayrılmam, sevdiğim insanın arkasında dururum. Kuklaları olmadığı için beni silecek ailem varsa da buyursun silsinler.
Isteği kabul edeyim mi napimÇoktan anladı muhtemelen. Siz niye anlamamış olabileceğini düşünüyorsunuz ki?
Çocuk sizin fake hesaptan konuşan kız olduğunuzu anladı, kendisi kabul etmeden önce size bir bakmak istiyor. Ben olsam ben de aynısını yaparım şahsen.
Ben size kabul et veya etme diyemem. Sonuçlarını düşünüp ona göre karar vermelisiniz.Isteği kabul edeyim mi napim
Soylemeyedebilir hem oyle bisey yaparsa bi kılıf uydururum kabul edeyim gitsin ya ne dersinBen size kabul et veya etme diyemem. Sonuçlarını düşünüp ona göre karar vermelisiniz.
Çocuk sırf sizi merak ettiği için ekleyip sonra kuzenine arkadaşlarına anlatırsa ne yapacaksınız, nasıl hissedeceksiniz? En kötü ihtimalleri düşünüp öyle karar verin.
Bakın ben kabul et diyemem :) Siz etmek istiyorsanız, olası sonuçları gözünüz kesiyorsa edersiniz.Soylemeyedebilir hem oyle bisey yaparsa bi kılıf uydururum kabul edeyim gitsin ya ne dersin
Erkekler düz düşünür bence boyle biseye kalkışmaz hem o fakenin ben oldugumu anlamaz belki deBakın ben kabul et diyemem :) Siz etmek istiyorsanız, olası sonuçları gözünüz kesiyorsa edersiniz.
Ben çocuğun yerinde olsam anlatırdım kuzenime.
Öyle düşünüyorsanız istediğiniz gibi yapın madem.Erkekler düz düşünür bence boyle biseye kalkışmaz hem o fakenin ben oldugumu anlamaz belki de
Isteği kabul ettim bakalim nolacakÖyle düşünüyorsanız istediğiniz gibi yapın madem.
Eh hayırlısı bakalım.Isteği kabul ettim bakalim nolacak
Tabi tabi. Zaten minareyi çalan kılıfını hazırlar dimi. Bir de ilk ben gördüm beğendim diyor sanki eşya ki kapanın elinde kalsın adam. Noluyormuş ilk görenin hakkı mıymış? Allah Allah bak sen şu işe. Akbaba yazanlar çok haklı. Leşcil.Soylemeyedebilir hem oyle bisey yaparsa bi kılıf uydururum kabul edeyim gitsin ya ne dersin
Kabul etmeseniz dahi anlamıştır bile geçmiş olsun :)Yani gerçek hesabımdan kabul etsem anlayacak mı fakenin ben oldugumu
Ee noldu, kabul etti mi sizin isteğinizi?Isteği kabul ettim bakalim nolacak