dert değil de öğrenmek için.

hava sıcak bırak serin serin yatsınlar.. Benimki de gider arada halıya yatar. Bizimkinin problemide bizimle yatması. Kendi yatağında değil bizim büyük yatakta yatıyor gece.

benimkiler şimdilik ufak yaramazlıklar yapıyorlar. büyüğe yemesi için bir şey verince ikinciyi istiyor, onu da kardeşine veriyor. ama küçük halıya dökünce elinden çekip alıyor. sonra ağlaşmalar başlıyor :)

hava sıcak bırak serin serin yatsınlar.. Benimki de gider arada halıya yatar. Bizimkinin problemide bizimle yatması. Kendi yatağında değil bizim büyük yatakta yatıyor gece.
büyük istesem de yatmıyor bizimle. arada istiyorum ya :)

Bu saate kadar olan vukuatları dinle bak :) çamaşırları lekeli diye suya basmıştım, onları çitilerken küçük geldi memesini altı içine onları kaynattım derken defalarca annem bana söyle ben vereyim dediğim halde büyük kızım dolaptan içecek almış tabi ki yerler masa içecek, hemen sileyim dedim arkadan bir ses anaaa küçük ayakkabılık teki ayakkabıları yere indirmiş ortalık savaş alanı, toplayayım dedim bu arada mutfağın kapısını kapatıyorum küçük sandalye den masa ya çıkıyor. Ben kapadım ama ablası susamış hopp kapı açık bit çığlık küçük sandalye ile yerde. Uyutmaya çalıştım mümkün değil çığlık atarak ağlıyor e iyi madem uyuma dedim. Ütü yapmam lâzım zorla başladım büyük kızım anneee su dedi tamam dedim getirmeye gittim ütülediklerim yerde ve küçük bağırıyor anne annee bak diye üstünde oynuyor acıtırlar yemek hazırladım büyük kızım yine yere su döktü bunu gören küçük te bardağını ters çevirdi. Sürekli tamam sabır gerekli bunlarda geçicek diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum. Oyyy valla imdatttt diye bağırmak istiyorum.Ay bak atlamışım büyük alerjisi olduğunu bildiği halde çocuğa portakal suyu vermiş ulan sadece tuvalete gitmek istemiştim o arada yapmış sonuç küçüğün her yeri kabardı alerji şurubu verdim.

Gece yataklarinda uyuyorlarsa gündüz
uyku saati gelince hepberaber yatağa gidin,masal okuyup,yada severek uyutun ikisinide.

fenaa. büyüdükçe dertleri büyüyor dedikleri bu olsa gerek. şimdilik kısa çapta etkili benimkiler, ilerde beni bunaltmazlar inşallah. Allah yardımcın olsun.

Gece yataklarinda uyuyorlarsa gündüz
uyku saati gelince hepberaber yatağa gidin,masal okuyup,yada severek uyutun ikisinide.
öyle yapsam da arada oda oda halı değiştirerek uyumaları ilginç geliyor :)

fenaa. büyüdükçe dertleri büyüyor dedikleri bu olsa gerek. şimdilik kısa çapta etkili benimkiler, ilerde beni bunaltmazlar inşallah. Allah yardımcın olsun.
Aynen öyle canım..büyüdükçe dertleri de büyüyor. Bugün çok bunalttılar yine beni sabır sabır sabır. Gece uyuyunca hepsini unutup öpüp koklicam onları uyurken. Ama yine de benimkilerin milli felaket olduğu gerçeği değişmiyor

ay gözüm korkuyor bu hikayeleri duyunca. bugün büyük küçüğün karnına bastı, başına top attı, küçük onun saçını yoldu, benim laptopu karıştırdılar, büyük koltuktan atlıyor kardeşinin üstüne, sonra kalemle bir yerleri boyadı, ben kızdığım için ıslak mendille sildi, mantı yaparken hamuru parça pinçik ettiler, sıcak fırın camına elleyen küçük ağladı tabi, büyük de şimdi basket topunun üzerinde ayakta durmaya çalışıyor, düşüyor ve birazdan kötü düştüğü için ağlayacak. :)gece henüz keyifli değil benim için 2 saatte bir uyandığım için.

öyle yapsam da arada oda oda halı değiştirerek uyumaları ilginç geliyor :)
Olabilir çocuk bunlar,sağı solu belli olmuyorki haylazların.
Benim kızım 3 yaşına girecek 4gün sonra,bugün öğle uykusu ićin diyorki bana 'anne beni kucağına al sallada öyle uyuyayım' 14 kilo haliyle bunu istedi benden. Geçen gün market arabasinda uyumuştu,alışveriş yaparken bir baktım uyumuş ki bayılmıyor uykuya.
Belli olmuyor yani ne isteyecekleri ,birde sizde iki tane ,biri nerde uyursa ötekide orda uyumak isteyecek normal.
Ben rahat edemeyecekleri için yatak önerisinde bulundum aslında ,önümüz kış,alışkanlık haline gelmesin diye bir fikirdi sadece

çok şükür ki alışkanlık değil. ayda 1 kere falan oluyor genelde :)

Pek farkımız yokmuş anacım ay sen 2 saatte bir uyanıyorum dedin de benim küçük akşam 3.30 da uyudu sabah 7 de bir baktım ortada biri anam büyük gelmiş birde beni itiyor kalkayım diye. Babası ile uyuyacskmışşş. İyi uyu dedim kaçtım salona. Eşim uyandı kahvaltı diyor karnından ye dedim
Şuan sesleri çıkmıyor niye kızım tüm katlı çamaşırları valize koydu küçüğüde aldı evin içinde tatile gidiyoruz diye dolaşıyorlar ha birde o aldığı çamaşırları tekrardan katlayıp yerine koymak var. Bu arada huni var mı bacı takıp gezicem artık

Benimde iki kizim var kucuk 1 yasinda oglen uykusunu halida uyur besige kiyunca uyanir hava sicak diye ses etmiyorum ama kisin yer ceker hasta olurlar alistirmaya bakmak lazim

onu büyük yapıyor. kendi dolabından çamaşırları getirip bana veriyor. sonra hepsini giymeye çalışıyor. giyemeyince ağlıyor kızıyor. küçük de evin içinde 4 dönüyor. prizlerle, elektrik süpürgesiyle uğraşıyor. sıkılınca geri dönüp çekmeceleri çekiyor. parmakları sıkışıyor, ağlıyor :) büyük her gün standart olarak bizim yatakta zıplıyor, bazen kafasını duvara vuruyor ya da yere düşüyor. legolarla oynarken sakarlıktan başını gözünü acıtıyor ağlıyor. bu arada her saat ikisini emzirmeyi saymıyorum bile :) canları sıkıldıkça meme istiyorlar tok olsalar da. bir de birbirlerini kıskanıp emmek istiyorlar :)

Benimde iki kizim var kucuk 1 yasinda oglen uykusunu halida uyur besige kiyunca uyanir hava sicak diye ses etmiyorum ama kisin yer ceker hasta olurlar alistirmaya bakmak lazim
devamlı değil diye teselli ettim kendimi :)

Benim kizimda yerde yatmayi seviuor 1bucuk yasinda .aslinda kendj kendine yatmasi icin izin verdim havalarda sicak diye .uykuya dalana kadar birakiyorum sonra yatagina aliyorum.

Bu arada bir hunide bana verin .....

yaa.
yorumlar çok şirin.
tabi sizler bunalmışsınızdır ama burdan keyifli görünüyor.
çok özendim şimdi

Benim kizimda yerde yatmayi seviuor 1bucuk yasinda .aslinda kendj kendine yatmasi icin izin verdim havalarda sicak diye .uykuya dalana kadar birakiyorum sonra yatagina aliyorum.

Bu arada bir hunide bana verin .....
Puantiyeli yollayayım mı alacalı benim onu kimselere vermem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…