Derin'in minicik evi buyurun.

fıstığım
ne güsel bir evin var öle kutu gibi cici evinnn
ayyy çok beğendim gerçekten eşyalarında çok cici cnm
allah bu evinden sonra kendi evine çıkmayı nasip ederi innşşş cnm
tertemiz pırıl pırıl bir evin var
allah sağlıkla ağız tadıyla oturmayı nasip etsinnn
derinimde ne çok yakışır bu eve
seni seviyorum cnm benim :))

evin küçük ve çok şirin:)))
süslü olduğuunda belli:)))
canım ömür boyu mutluluklar:))

Canım evin çok güzel. Güle Güle oturun.
ınşallah Derin' ler en kısa zamanda ailemize katılırlar.

evin ne kadar küçük olsa da çok kullanışlı döşenmiş pırıl pırıl tertemizsin canım inşallah Allah kocaman evlerde oturmayı nasip etsin sana Ağzının tadı hiç bozulmasın a.s.

küçüçük, sewimli düzenli tertemizz bi ev.
huzurla mutlulukla oturun inşallh. .

oyyy canımsınn nazarımm..Allah razı olsun tatlım iyi dileklerin için...inşallahhhhh derinim gelride yuvamız dahada renklenir:)))Şeniz

güle güle otur canım
hersey cok güzel
çok teşekkür ederim tatlımm...sagolasın.a.s.
evin küçük ve çok şirin:)))
süslü olduğuunda belli:)))
canım ömür boyu mutluluklar:))
sagol canım..evet süslüyümdür:)))ALLAH razı olsun teşekkür ederim.a.s.
Canım evin çok güzel. Güle Güle oturun.
İnşallah Derin' ler en kısa zamanda ailemize katılırlar.
oyy inşallah gülüm yaaa..senin derininde inşallahh gelir en yakın zamanda..sagol bebişim.öptümŞeniza.s.
evin ne kadar küçük olsa da çok kullanışlı döşenmiş pırıl pırıl tertemizsin canım inşallah Allah kocaman evlerde oturmayı nasip etsin sana Ağzının tadı hiç bozulmasın a.s.
sagolasın valla tatlım ne güzel şeyler yazıyorsunuz hepiniz..çok teşekkür ederim canım.amin cümlemizin.a.s.
küçüçük, sewimli düzenli tertemizz bi ev.
huzurla mutlulukla oturun inşallh. .
sagol canımm inşallahh...teşekkür ederim.a.s.

Son düzenleme:
fıstığımm benimm güle güle otur o tatlı minik şirin ve güzel evinde bence çok hoş evin ve allah içinde sağlıcakla mutlulukla oturmayı nasip etsin inşalah bide yerim senin o tokalarınıı minnnoşşşşşşummm

sagol tatlımmm amin cümlemizein yuvasını mutlulukla doldursun rabbim...tokacıklarımı begendin demek kaydirigubbakcemile3sagol kuşumm benimm..Şeniz

Canım...insanın evini sevmesi önemli olan...yani önce kendi sevmeli..muhteşem ev yaptırırsın..aylarca uğraşıp didinip dekore ettirirsin ama içine sinmeyen bir teferruat bütün emekleri siler süpürür...kafaya takdımı da..al sana mutsuzluk...hele de kusur bulmaya niyetli birinin can sıkması da çok üzücüdür ve mutlaka çıkar böyleleri.
Evi ev yapan, içinde yaşayanlardır canım...evin çok da güzel..küçük olması daha şirin..üstelik işin daha az olur ne güzel...Allah mutluluğunu daim etsin.

herşeyin çok güzel tertemiz canımm :)) önemli olan huzur ve mutluluk gerisi boşş.
en kısa zamanda evini dağıtan bir bebişinde olurr inşallahh.

kuşum ay negüzel evinya maşallah çok şirin içinde mutluluk ve huzur olduğu belli .ah şu derinde gelsede o düzenli evini bi dağıtsa rabbim herşeyin engüzelini nasip etsin inşallah .öptüm kuşummm

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin sıcacık bir ev a.s.

tatlım ne güzel küçük olsun sıcacık bir yuva ağız tadıyla otur canım

evet çok haklısın canım...çookk teşekkür ederim.amin Rabbim hepimizin mutlulugunu daim etsin inşallah.a.s.
herşeyin çok güzel tertemiz canımm :)) önemli olan huzur ve mutluluk gerisi boşş.
en kısa zamanda evini dağıtan bir bebişinde olurr inşallahh.
sagolasın tatlım..evet huzur önemli olan...çok öptüm cnmŞeniz
kuşum ay negüzel evinya maşallah çok şirin içinde mutluluk ve huzur olduğu belli .ah şu derinde gelsede o düzenli evini bi dağıtsa rabbim herşeyin engüzelini nasip etsin inşallah .öptüm kuşummm
ebrarım sagol kuşum..evet derinim benim o tokaları falan bırakmaz oralarda dimi:)))sagol hayatım ALLAH razı olsun.a.s.Şeniz
huzurun yeter..güle güle otur
sagol canımm..a.s.
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin sıcacık bir ev a.s.

tatlım ne güzel küçük olsun sıcacık bir yuva ağız tadıyla otur canım
evet canım..küçücük ama ben seviyorum evimi...en azından kafam rahat...öptüm tatlım...a.s.

hayalimdeki ev kuçucuk temzliği kolay oluyodur... gule gule otur tatlım... ağzınızın tadi bozulmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…