Derin'in minicik evi buyurun.

Belliki küçük bir eviniz.Salonunuz dar uzun ve yerleştirilmesi en zor salon tiplerinden.Fakat üstesinden gelmişsiniz.Tebrik ederim.Yalnız mutfakta çamaşır makinası bana hep tuhaf gelir.Banyonuzu tam algılayamadım yer yokmuydu orada yada holde falan.Nacizane benim görüşüm bu hani ister istemez kirli çamaşırlar makinaya yerleştirilirken kıl tüy toz oluyor nede olsa.Güle güle oturun inşallah.

sagol tatlım yaa.sorma bende mutfakta hiç sevmem ama banyo malum küçücük ve banyo wc birlikte oldugu için oraya sıgsa bile olmaz asla..şimdilik bu şekilde idare ediyoruz napalım..ben de titizimdir biraz dikkat ederim kıl tüy olaylarına :))yıkananları bile çıkarınca orada silkelemem.öpüyorum sagol yorumun için canımopuyorumnanaktan

küçük ama termetiz sımsıcak mis gibi birevin var canım

zaten hepimiz biliyoruz ki evin içerisindeki eşyalar büyüklüğü küçüklüğü bunların hepsin teferruat

önemli olan YUVALARIMIZIN MUTLULUK ,HUZUR,VE SEVGı DOLU OLMASI

canım çok sagol aynen dedigin gibi önemli olan mutlu olmak...Allah ömür verirse neler görürürz daha inşallah...öpüyorum canım .opuyorumnanaktan

ayyy cok cici ve cok temız bır ev maşallahhhh ıkı odacık ohhh temızlıgıde kolay olur.. Allah saglık versın gule gule oturun

Evin büyüklüğü önemli değildir verdiği elektrik,huzur önemlidir diyenlerdenim.O yüzden evinizi beğendim.Çok şirin bir ev Allah içinize sindirsin.güle güle oturun.

Evinizin küçük olması kullanış bakımından zor olabilir ama inanın gönül genişliği herşeye değer rabbim arzu ettiğiniz gibi benim diyebileceğiniz bir ev versin size eviniz küçük ama şirin
güle güle can sağlığı ile huzurla mutlulukla oturun inşallah her şey gönlünüzce dilediğinizce olsun.. opuyorumnanaktan

bir kere çok zevklisin koltuk döşemeleri çok şeker ve güzel takılar bolca bakıyorumda ben bayıldım

tertemiz ferah huzur veren insanı kendi evinde gibi hissettiren bir evin var canımm

ağız tadıyla oturmanız dileğiyle..

ayyy cok cici ve cok temız bır ev maşallahhhh ıkı odacık ohhh temızlıgıde kolay olur.. Allah saglık versın gule gule oturun
amin canım..çok sagol ne mutlu bana çok güzel şeyler yazıyorsunuz öpüyorumopuyorumnanaktan
Evin büyüklüğü önemli değildir verdiği elektrik,huzur önemlidir diyenlerdenim.O yüzden evinizi beğendim.Çok şirin bir ev Allah içinize sindirsin.güle güle oturun.
aynen tatlım..huzurum yerinde önemli olan bu...öpüyorum canım çok sagolopuyorumnanaktan
amin canım herkese inşallah.:Saruboceq:teşekkür ederim güzel gönlüne saglıkopuyorumnanaktan
canım ya teşekkür ederim opuyorumnanaktanvalla takıyı çok seviyorum hele ki küpezemuszemusçok sagol yorumun için canım öptüm seniŞeniz
güle güle otur canım benim

çok teşekkür ederim sagol tatlımopuyorumnanaktan

derincim seni yeni tanıdım ve çooook memnun oldum güzelim şimdiye kadar çok eve göz attım tabii seninkinede hatta tekrar tekrar insan sevdiklerinin nasıl bi yerde oturduğunu görmek ister hele benim gibi meraklıysa naniknanik bazı evlerdeki lüks şaaşaa sende yok ama bana göre içtenlik huzur var mal mülk lüks zamanla olur ama önemli olan evin içini öncelikle sevgi ve huzurla doldurmak ayrıca canım sen bunu başarmışsın bi tek bebiş sesi nefesi eksik tatlım oda olur inş ayrıca o nekadar toka incik boncuk kız süslü seni her daim mutlulk huzur bereket evini ve sevdiklerini kucaklasın sarsın canım...

anacımm oldu mu şimdi gözlerimi sulandırdın delü karı:)))
çok sagol tatlım.Allahım herkesin yuvasına saglık sıhhat ve huzur versin.onlar olmadıgında lüks içinde yaşasan nolur dimi ama:)benim en büyük servetim canım kocam...dedigin gibi bide minişim gelirse varmı dünyada daha güzel bir mutluluk...çok öpüyorum seni canım.tekrar sagol güzel yorumun içinŞeniz
güle güle otur canım
çok sagol tatlım.Allah razı olsuna.s.
kucuk ama temız mıs gıbı bır ev mutlulukla yasayına.s.
teşekkür ederim canım yaaa..mutlu oldum yorumuna çok sagol öpüyorumŞeniz

Derinim canımm benim evin çok güzelmiiş yeni gördüm topiğiniii :))rüyadaşımm demek o evde görüyordun hee o rüyalarıı :)))inşallahh bebek odasının resimlerinide eklemeyi allah en kısa zamanda nasip etsin sana a.s.

oyyy canım balım Allah razı olsun kızz:))inşallah canım..hee o yatak odasında görüyom efsanevi rüyalarımı:))))bebiş odasını daha büyük eve çıkınca koyarım anca inşallah:))Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…