- 24 Aralık 2008
- 153
- 3
Belliki küçük bir eviniz.Salonunuz dar uzun ve yerleştirilmesi en zor salon tiplerinden.Fakat üstesinden gelmişsiniz.Tebrik ederim.Yalnız mutfakta çamaşır makinası bana hep tuhaf gelir.Banyonuzu tam algılayamadım yer yokmuydu orada yada holde falan.Nacizane benim görüşüm bu hani ister istemez kirli çamaşırlar makinaya yerleştirilirken kıl tüy toz oluyor nede olsa.Güle güle oturun inşallah.
küçük ama termetiz sımsıcak mis gibi birevin var canım
zaten hepimiz biliyoruz ki evin içerisindeki eşyalar büyüklüğü küçüklüğü bunların hepsin teferruat
önemli olan YUVALARIMIZIN MUTLULUK ,HUZUR,VE SEVGİ DOLU OLMASI
amin canım..çok sagol ne mutlu bana çok güzel şeyler yazıyorsunuz öpüyorumopuyorumnanaktanayyy cok cici ve cok temız bır ev maşallahhhh ıkı odacık ohhh temızlıgıde kolay olur.. Allah saglık versın gule gule oturun
aynen tatlım..huzurum yerinde önemli olan bu...öpüyorum canım çok sagolopuyorumnanaktanEvin büyüklüğü önemli değildir verdiği elektrik,huzur önemlidir diyenlerdenim.O yüzden evinizi beğendim.Çok şirin bir ev Allah içinize sindirsin.güle güle oturun.
amin canım herkese inşallah.:Saruboceq:teşekkür ederim güzel gönlüne saglıkopuyorumnanaktanEvinizin küçük olması kullanış bakımından zor olabilir ama inanın gönül genişliği herşeye değer rabbim arzu ettiğiniz gibi benim diyebileceğiniz bir ev versin size eviniz küçük ama şirin
güle güle can sağlığı ile huzurla mutlulukla oturun inşallah her şey gönlünüzce dilediğinizce olsun.. opuyorumnanaktan
canım ya teşekkür ederim opuyorumnanaktanvalla takıyı çok seviyorum hele ki küpezemuszemusçok sagol yorumun için canım öptüm seniŞenizbir kere çok zevklisin koltuk döşemeleri çok şeker ve güzel takılar bolca bakıyorumda ben bayıldım
tertemiz ferah huzur veren insanı kendi evinde gibi hissettiren bir evin var canımm
ağız tadıyla oturmanız dileğiyle..
güle güle otur canım benim
anacımm oldu mu şimdi gözlerimi sulandırdın delü karı:)))derincim seni yeni tanıdım ve çooook memnun oldum güzelim şimdiye kadar çok eve göz attım tabii seninkinede hatta tekrar tekrar insan sevdiklerinin nasıl bi yerde oturduğunu görmek ister hele benim gibi meraklıysa naniknanik bazı evlerdeki lüks şaaşaa sende yok ama bana göre içtenlik huzur var mal mülk lüks zamanla olur ama önemli olan evin içini öncelikle sevgi ve huzurla doldurmak ayrıca canım sen bunu başarmışsın bi tek bebiş sesi nefesi eksik tatlım oda olur inş ayrıca o nekadar toka incik boncuk kız süslü seni her daim mutlulk huzur bereket evini ve sevdiklerini kucaklasın sarsın canım...
çok sagol tatlım.Allah razı olsuna.s.güle güle otur canım
teşekkür ederim canım yaaa..mutlu oldum yorumuna çok sagol öpüyorumŞenizkucuk ama temız mıs gıbı bır ev mutlulukla yasayına.s.
Derinim canımm benim evin çok güzelmiiş yeni gördüm topiğiniii :))rüyadaşımm demek o evde görüyordun hee o rüyalarıı :)))inşallahh bebek odasının resimlerinide eklemeyi allah en kısa zamanda nasip etsin sana a.s.
sagol canım:))bende seviyorum ünitemitv uniteniz cok guzelmis
gule gule oturun
o senin şirinligin gülüm öptümopuyorumnanaktançok şirin
ağız tadıyla oturun inş,geniş ve güzel bir ev diliyorum sana ve de kendime