• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdimi paylaşmak istiyorum

Birde dua edin bana evladimi bu hayatta yalniz birakamam benden baska kimsesi yok onun en yakini benim kim olabilirki Allaha emanetiz

aaaaa cuteee böle şeyler söleme tamammı...
belki bebek dünyaya gelinceye kadar devam edecek bu kanamalar ama hem egem hemde denizin yanında olacak inş..
evlat acısı falan deyip kızdırma beni bak bebek nasıl tutunuyor sana sende ona tutun..inşşş dediğin gibi yarınnn çok güzel bir gün olacak..
belki rahatsızlığun yarın geçmiek ama evlatların hala nefes alıo olacaklar..ve inş günü gelincede kucağına alacaksın..
yarımm sattir araştırıp okuyorum çoğu doğumunu yapmış..inş seninde öle olacak canımın içi..
seni arıorum ama açmıosun sanırım müsati değilsin...duam seninle...

Aksi turlu olamiyorum dogru su aka aka yolunu bulacak
Insallah
Opuyorum seni canim

Keşke elimizden daha fazlası gelse
Ama cidden ne yaparsak yapalım
Hayatta herşey kısmet
O yüzden duanı et, gerisini Allah'a bırak
Kendini üzme, bu senin isteğinle olan bişey değil.
Kimsenin de seni üzmesine izin verme, siparişle olmuyo bu işler sonuçta

Isyancim gercekci olalim kimse benim gibi buyuk kanamalari bu haftalarda yasamamis
Kendim gibi orneklerin sonu sonlandirilma olmus zateb dr tamam srninki en agir vaka ama yuzde yetmisi bir kez kanama yasayip dogim yapiyorlar dedi
Keske dedigin gibi olsa hersey duxrlse ama kanamam olmasa o ansa nasil oldugumu fixiksel ve ruhen paylasmak ustemiyorum
Allah herseyi kararladi sadece henuz ben bilmiyorum
Tel acamiuirum tamamen gitti canim hic konusulmiyor ysrin ben seni onurdan ararim isten gelmedi daha

Cute ne yazacagimi bilmiyorum evlat nasil bi duygu henuz rabbim yasatmadi bana ama senin yasadiklarini yuregimde hissediyorum. Rabbim en acil sifalarinizi versin bebegine ve sana. Zor biliyorum ama ii dusun iyi olsun. Ve lutfen esnle arandane problem varsa askiya al birazcik. Esinin sevgisinden emin olmak zorundasin ki o da her daim yaninda okudugum kadariyla. Lutfen smdi bunlari dusnme.

Surci lisan ettysem affola en kisa zamanda mujdeli haberlerni bekliyoruz sevgiler:16:

Nurtug esimi gormuyorum pek gorsemde soyle yattigim icin uykulu oluyorum yada hemen uykuya daliyorum ama gece bi kac kerr uyanip kanamam varmi diye kontrol ediyor
Bakislarini goruyorum uzuluyor benim icin ammada hassas biriyle evlendim diyodur :) malum bi cok insan masallah tuvaletini yapar gibi doguruyor
Allah insallah isteye herkeze nasip etsin
Ben coj mucadaleyle anne oldum kafamdan ayak topuguma her gun ignelsr vuruldum dr bana bir kerr erken dogum olabilir demisti bendr o zaman benide oldurun demistim
O zaman hayatta ardimda biri yoktu simdi once oglum sonrada esim ve daha farklu bi olayin icindeyim
Keske hersey bu sefer daha kolay olsaydi
Hersey bir ruya olsa

Isyancim gercekci olalim kimse benim gibi buyuk kanamalari bu haftalarda yasamamis
Kendim gibi orneklerin sonu sonlandirilma olmus zateb dr tamam srninki en agir vaka ama yuzde yetmisi bir kez kanama yasayip dogim yapiyorlar dedi
Keske dedigin gibi olsa hersey duxrlse ama kanamam olmasa o ansa nasil oldugumu fixiksel ve ruhen paylasmak ustemiyorum
Allah herseyi kararladi sadece henuz ben bilmiyorum
Tel acamiuirum tamamen gitti canim hic konusulmiyor ysrin ben seni onurdan ararim isten gelmedi daha

birtanemmm baya forum okudum evet senin gbibi kanaması olana denk gelmedim ama inş iyi düşünelim iyi olsun..
dediğin gibi Rbbim yazdı biz beklioruz..
o bebeğin nefes alacağı varsa yiyeeği ekmek varsa bu dünyada zaten gelir dünyaya kuzucummm..
ama en önemlisi sana zarar gelmesin..
inş git bakalım egede gittiğin doktora kendini güvende hissetmen de çok önemli şu anda kuzucummm..
hep aklımdasın bunu unutma tamammı..

Biliyorum canim
Dahs dun gibi evimizi yerlestirisimiz hsni masa alamiyorduk yer sofrasi geyigimiz vardi
Kimseyle sohbet edemiyorym dikkatim dagilsin cok istiyorum ama belki hersey duzelir evet cok erken kanama basladi ama belki bir daha olmucak
Keske oyle olsa

26 gün önce ben gayet tabi hayatıma devam eden işe giden gelen akşamları hemen cocugunu alıp eve gidip yemegı yapan cogu zaman muzlu pasta yapıp sureklı ogluna dogum gunu yapan televızyonun karsısında uyuya kalan hafta sonlarını kosusturmayala gecıren gelecekten cok beklentısı olan sıradan normal bır ınsandım

o sırada esımlede yoktan tartısmalar yasamadıkmı yasadık tum ve terk derdımız buydu neden kustun nedne bakmadın halbukı simdi geriye dönüp baktığımda amma rahat yaşamışız diyorum

25 gün önce henüz kanlı akıntı olan durumumum yerini önce leke sonrada kanamalara bıraktı öyleki günde 7-8 ped dolusu kanamalar önce tabi neye ugradıgımı anlayamadım bu kadar kanamaya bebek durmaz dedım yada kısa surede iyileşirim
ama öyle olmadı ben günden güne daha kötüleştim

ilk hastaneye yatırılışımda bişey anlamadım gece yarısı çıktık eve geldik ama birsonrakigün yatışımda artık nasıl desem bütün yatış işlemleri sırasında eşimle aramızda bir kapı vardı tesadüf o ya araştırma hastanesiydi burası bilirsiniz hem kaydımı yaptırıyor hemde deli gibi ağlıyodum derken tuvalet vs yerini ögrendikten sonra 6 kişilik bir odaya girdik bir kadın yatıyordu yatakta başına kadarcarsaf gecirmiş hayır öyle carsaf degil üstünü örttüğü çarsaf bu sürekli kusuyormuş 2 aydır hastanede yatıyormuş

neyse ben yataga yattım beklemeye başladım Allah varya orada bebeği düşürüp eve kaçmak istedim ne kafamın altında bir yastık vardı ne bişey yatagın hemen yanında balkon kapısı kapanmıyor oradan soguk gelıyodu tabı ben agladım agladım teleofnumda yanımda degıldı bırıne ulasayım aglanayaım

o sırada 2 saat kadar esımın gelmeısnı bekledım neysekı esım gelıp hem oda durumunu hem yanımda kısıyı hemde benı gorunce anında gıdıp cıkıs ıslemlerını yaptık evdedüşük yaparsın dediler ona ragmen eve cıkıp geldık ardından hersey düzelir gibi oldu bu sırada en magdur olan kim biliyormusunuz oglum 3.5 yasındakı oglum annem sureklı gıdıp gelıyor ama evınde yatıyor burda kalıyor vs ıdı o gunlerde ama onunda babası vardı evine gitmesilazımdı fılan o sırada ben ıyılestım sandım benım şakır şakır kanamalarım yerini lekeye bırakınca ben basbaya kalkındım hatta ogluma bır gun sadece kendım baktım
neys eteknık bılgı ama ıs yapmadım ıste sadece kahvaltı bulasıkları makınaya fılan koydum o kadar

sonrakı gun aksam en kotusu benı beklıyodu bırden koltukta otururken kanlar boşalmaya başladı benden pedı fılan astı gıttı tabı apar topar battanıye ıle hastaneye gıttık
orada yasadıgım seylerıde yazmıcam cunku benım bu konudakı sebbım gebelıgımde basıma gelenlerden zıyade ıcımdekılerı bıraz anlatmak

o kan bosalmasının uzerındende 2 hafta gecmek uzere ara ara kanamalar hala devam edıyor
en son cuma gunu dr gıttık 1.5 ay daha calısamayacagımı soyledı- sonrası yıne bellı degıl.

plesanta arkasıunda kanama var ayrıca bebegın suyu az dedı - suyu bıraz az ıcıyodum onlamı alakalı dıye doktor 2.5lıtre her gun ıc dedı neyse
bu konuda arkadasların soylemek ıstedıklerı bırsey varsa soyleısnler lutfen cunku suanda resmen hamılelık benım ıcın komplikasyon nasıl olursa herkezın gule oynaya maşallah ımrenıyorum gecırdıgı hamılelıgı ben bu sekıdle gecırıyorum bılmıyorumorasıda ayrı konu

eşimin aldığı maaş aylık ödenmesi gereken kredi kartı + faturalar +kredi kartı +bir kaç taksit gibi seylerimizi karşılamaya yetmiyor ayretten iş yerinin hatasından ötürü henüz rapor paramı alamadım alırsamda cok gec alacagım

nasıl gecınıyoruz dersenız onun aılesı gıdıp geldıkce mutfak alısverısı yapıyor vbenım aılem aynı sekıdle sureklı yanımızda oldukları ıcın mutfajk alısverısı akrsılıyorlar ancak pek bısey fark etmıyor sankı bu ay yıne hatrı sayılı bır mıktar esnek hesaptan harcandı

arabayı satmaya karar verdik aslında üzülmüyorum herkezin arabasımı var hayır haziran ayında aldıgımız arabayı bır an once elden cıkarmalıyız kredı kartı vs borcunuda kapatmalı yolumuza esımın aldıgı maasla devam etmelıyız

şimdi önümüz bayram ogluma alışverişe gitti babası ya pacası olmuyor ya ustunbe aldıgı sey uymuyor resmen krıze dondu iş erkek ıste ne anlasın
ben gıdıp alamıyorum guzel guzel gıydıreyım
hatta uzun zamandır oglumun ustunu bende gıydırmıyorum
:43:

suanda ben sıze bu yazıalrı orta halın bır kac tık uzerınde sahip oldugumuz ve o sekilde esyalarla dosenmıs evımden yazıyorum bunları ne kadar tuhaf imizi yaptırdık taşındık ardından araba aldık iyi para giriyordu evimize tatilede gittik biraz sıkışık yaşadık ama 1 senede değil mi ? hiç çalışamıcam düşüncesi yoktu ya Allah var bende evlendıkten sonra dışı babama içi bize ait olan ev dünya sey yapmıştık tamda eylul ayı bır takım borcları kapatıp bırıkım ıcın kolları sıvayacakken hersey ters gitti

ne diyodum paramız yetmiyor yetmediğinden bu bayram oglum için abim bir mıktar benım ıcınde annem bır mıktar bayram parası verdi o kadar zoruma gittiki hatat şuanda yine bu yüzden ağlıyorum o yüzden bu mesajı kahvaltıdan sonbraya degıl uykudan fırlar fırlamaz yazıyorum

hadı bu ay cıkar onumuzdekı ay nasıl cıkar rapor paramı almam muhtemelen kasım sonunu bulacak oyle gozukuyor eylul ve ekım bası raporlarım ustelık ne kadar ktou degılmı

hadı ıyı fena 7 aya kadar calısamadık dıcem rapor parası gelcek fılan falan ya sonra bılmıyorum

muhtemelen ıs yerım anlasmalı olarak ısten cıkarıcak benı bende kabul edıcme cunku ıse dogum sonrası vs dusununcede 1 sene sonra donemeyecgım bellı bu tamamen ıs yerıne mahsus olan bısey kural degıl hanı anlarsın ya bende oyle bılıyorum ıste..

annem dıyor calısman lazım mutlakabır konfeksyon bır bısey dogumdan sonra nedne esıme oglum agır gelırmıs
belkıde ona agır gelmesın dıye bayram parası verdıler gercı bu paraları esım kabul etmedı esıme annemlerın dusuncelerını artık bır gece aglaya aglaya anlattım bız maddı ortaklıkmı yaptık agırmı gelır sana ege dedıgımde benı tamamen susturdu sen korkularından onlara bahsedıyorsun gecınemıcez dıyorsun onlarda oyle dıyor dedı oyle bısey yok ıs degıstırmeye calısıyor suanda esım
buarda eşim cidden maaş alıyor

annem gunduzlerı burda aksamustu oglumu guc bela kandırıp evıne goturuyor oglum aglıyor gıtmek ıstemıyor kandıra kandıra
en son oglumu dun oglen gordum bugunde annem onu dısarı goturecek 25 gundur oda mahalle sınırlarını cıkmıyor bıraz acılsın dıye.

oğlumuda cok özlüyorum yahu insan evladını özlermi ya ne bicim bir cümle dimi
akşamları alıyor beni bi hüzün ne yattıgım yeri biliyorum ne izlediğim şeyi ama oglum eve geldiğinde malesef beni hiç bırakmıyor bir kac kere ustume atladı kimselere söylemesekte oglum varken cok ayaga kalkıyorum o yuzden bır an once ıyılesmem ıcın bu sekıdle olması gerekıyor yada tamamen gerekıyormu bılmıyorum

hersey ustume ustume gelıyor cuma gunu doktora gıderken dısarıdan ınsanlara baktımda sankı ben caresız hastalıklara yakalanmısımda normal ınsanlara bakıyor gıbıydım

ben daha ne kadar yatarım ne zaman düzelir hersey gercekten bılmıyorum

kanama alanı 3cm 1 cm genıslıgınde plesantanın arkasında..

mucıze olsun ıstıyorum sureklı dua edıyorum ınanıyorumda bu acıları yasamak ıstemıyorum oglumla ıglılenebıleyım ıstıyorum eşimle arada sevişebileyim:26: bu kadar derdin içinde birde ya aldatılırsam korkusu yaşıyorum söylemekten cekinmiyorum

arkadaslarım yanıma gelemıyor hatta o kadar yakın bır kız arkadasım bıle yok kımselere ıcımı dokemıyorum bır gun aglamadan gecmıyor buradan baska ıcımı rahat rahat dokebılecegım bır yer yok.

eger bır sekıdle calısamazsam babamın dukkanı var suanda dısarıda calısıyor babam 4-5 ay kadar devam edıcek orada babam aylık 560 tl yengeme para verıyor kendı dukkanınada baktıgı ıcın tabı yengemınde ustte kendıne aıt dukkanı var
ıste oraya teklı bır koltuk ındırıp en azıdnan o parayı ben alayım dıyorum nerden nereye aylık aldıgım maas nerde 560 tl nerde ama hıc bır zaman aldıgım parayı kucumsemedım yakından tanıyan arkadaslar var hatat bu surecte en az ıkı kere sabhaın korunde aglayarak aradıgım o 560 tl kazanmam gerek

sonucta elın ısıyle babamın ısı aynı olmaz bu dukkan evımın altında hemen yogunlugu yok fılan falan..

gerçekten herşey gecermi

gecerken bizde kendimziden gecermiyiz bilmiyorum ben paylaşmak istediğim

nokta vırgul koyamadım bazı tuslar takılıyor ı i ler o yuzden kusura bakmayın

öncelikle çok geçmiş olsun umarım hammileliğinle ilgili durumun yoluna girer diğer konulara gelince de aslında senin taktığın konuların çoğunu herkes yaşıyor sadece sen bu durumları içinden çıkılmaz hale getirmişsin sanırım çok fazla düşünmekten..sadece şunu önerebilirim sana eşinin sevişememek yüzünden aldatma olasılığının olabileceğini unut..karısıyla herşey yolundayken aldatan erkekler yok mu..eğer bir erkek aldatacaksa sevişmeye gelene kadar 1000 tane nedeni var..anladığım kadarıyla maddi sıkıntılar var azcık ama bunları da aşabileceğini söylemişsin..oğlunu görememekten yakınıyorsun haklı olarak..anne olmadığım için bu duyguyu derin bir şekilde anlyamam ama az da olsa anlayabilirim buna diyecek bişeyim yok..hamileliğini daha fazla tehlikeye atmamak için kafanı boşalt..müzik dinle film izle ve bir kitap önerebilirim 9 ay 99 esma kitabın adı. bunu oku belki kafanı rahatlatırsın..ben bebek düşündüğüm için bu kitabı aldım..incele.. ama kafanı başka şeylere yor..

Cutemom benim konumda demiştim sana senin bir kız bebeğin olacak diye
Meleğin sana tutunmaya çalışıyor annesi
Benim bir arkadaşımında plesenta previa sorunu vardı
Hamileliğinin her günü kanamayla geçiyordu
Çok şükür doğum yaptı sağlıklı 2 yaşında bir kızı var
Lütfen kendini hiç bırakma
yer gök duayla derler
Muhakkak riskli gebelik konusunda uzman birine git
Sanırım bu gebeliğinden önce bir kürtajın vardı
Belki rahmin zarar görmüştür
Allah sevdiği kuluna dert verirmiş
Bu günlerde geçecek
Dualarımdasın

Biliyorum canim
Dahs dun gibi evimizi yerlestirisimiz hsni masa alamiyorduk yer sofrasi geyigimiz vardi
Kimseyle sohbet edemiyorym dikkatim dagilsin cok istiyorum ama belki hersey duzelir evet cok erken kanama basladi ama belki bir daha olmucak
Keske oyle olsa

gör bak canımmm düzelecek herşey doğum yapacaksın...
yine bana para kalmadı isyan, çocuklar bunu yaptı, onuru dövesim gelio diye şikayet edeceksin..yine aptalca şeylere üzülcez beraber..bu günler geçecek....madden yanında değilim ama ruhen yanındayım kuzummmm

öncelikle gecmis olsun Allah sabir versin tez zamanda bebgini kucagina alirsin.

benim bir arkadasim var onunda cok kanamasi oldu, ama simdi 3 yasinda bir oglu var, erken dogum oldu ama oglu suan allah sükür cok saglikli.

onunda bazen öyle cok kanamasi geliyorduki cocugunu düstü zannederek hastaneye gidiyordu, ama cok sükür bebegi annesine simsiki tutundu.

ama bana sey gibi geldi sanki, nasil desem kelimelerimi de secmeye calisiyorum, yanlis anlamani istemiyorum malum hamilesin ve insan ister istmez hassas ve alingan oluyor. bende hamile oldugum icin bazen alinganlik yapabiliyorum.

sanki sen bebginden umudunu kesmis sin gibi geliyor bana.
kanaman cok oldugu icin.

unutma bebegin bile daha umudunu kesmemis, hala annesine tutunuyor. cok güclü bir bebek olacak insallah.

kendini motive et bebginle konus onun yaninda oldugunu onu cok sevdigini ona sürekli söyle.

aglamamaya calis, baska seyler düsün.

gerci bize söylemesi kolay, yasayan sensin.

allah sabir versin

Allah yardimcin olsun.
Yasadiklarin kolay degil tabi.
Annelik, hamilelik bunlar bi kadinin yasayabilecegini en güzel duygular.
Umarim en kisa zamanda kanamalarin durur ve bebegine hayirlisiyla kavusursun.

Gunaydin herkeze
Bebegimden umudu kesmedim aslinda ama kendimle ilgili korkularim var dedigim gibi daha oncede yazdim bana birsey olma ihtimali varsa bi riski almak istemiyorum cunku 3.5 sene once dogurdugum evladim var bebegi herkez yapar ama kimse egenin annesini doguramaz
Iyi dr gidip durumum ne riskim varmi bebek ne alemde nasil bir yol izlenevek bana herseyi anlatsinlar istiyorum

Boyke bebwge baglanmayin diye eve gonderiyolar bizi cinsiyet sorumuza bile cevap bu
Her gun kanamam var benim 32 gundur ama 4 kere buyuk kanama yasadim bardaktan bosalircasina ayaklarimdan suzule suzule bur bosalma artik korkutuyor bunlar beni
Plesantadada kanama var
Ama bu problemi olan kisolerin bir cogu 24 haftaya kadar kanama yasamiyormua bile axbyada cok
Gece kipirdamadan yatiyorum hani kan icinde kaldiysak ve fark etmediysem diyede esim beni kontrol ediyor geceleei kan bosalmasinu 4 kere yasadim demistim onun disinda her gece yarim _ bir butun_ bir butunden bir ceyrek da az
Gibu kanamalarim oluyor bazen sabah ili bir kac idrarimdada kan geliyor
Ben hwrsey mumkun oldugu kadar normal seyrine donsun istiyorum
Gunduzleri ise siyah kanli akinti veys pihtilar geliyor
Ben kendi bedenimden korkuyorum
Cok korkyyosam sabah ilk tyvalette esim tuvalete girip arkasi donuk beni bekliyo az korkuyosam kapinin onunde

Gunaydin herkeze
Bebegimden umudu kesmedim aslinda ama kendimle ilgili korkularim var dedigim gibi daha oncede yazdim bana birsey olma ihtimali varsa bi riski almak istemiyorum cunku 3.5 sene once dogurdugum evladim var bebegi herkez yapar ama kimse egenin annesini doguramaz
Iyi dr gidip durumum ne riskim varmi bebek ne alemde nasil bir yol izlenevek bana herseyi anlatsinlar istiyorum

Boyke bebwge baglanmayin diye eve gonderiyolar bizi cinsiyet sorumuza bile cevap bu
Her gun kanamam var benim 32 gundur ama 4 kere buyuk kanama yasadim bardaktan bosalircasina ayaklarimdan suzule suzule bur bosalma artik korkutuyor bunlar beni
Plesantadada kanama var
Ama bu problemi olan kisolerin bir cogu 24 haftaya kadar kanama yasamiyormua bile axbyada cok
Gece kipirdamadan yatiyorum hani kan icinde kaldiysak ve fark etmediysem diyede esim beni kontrol ediyor geceleei kan bosalmasinu 4 kere yasadim demistim onun disinda her gece yarim _ bir butun_ bir butunden bir ceyrek da az
Gibu kanamalarim oluyor bazen sabah ili bir kac idrarimdada kan geliyor
Ben hwrsey mumkun oldugu kadar normal seyrine donsun istiyorum
Gunduzleri ise siyah kanli akinti veys pihtilar geliyor
Ben kendi bedenimden korkuyorum
Cok korkyyosam sabah ilk tyvalette esim tuvalete girip arkasi donuk beni bekliyo az korkuyosam kapinin onunde

Allah yardimciniz olsun. Cok zor bi durum yasmayan bilemez. Allah evladiniza bagislasin sizi. O bebegin bu dunyada nasibi varsa dogmasina hic birsey engel olamaz.ne kanamalar ne de baska birsey.

Karisi hamile olup ta erjen dogum. Cocugun dusmesi veya hayatinin tehlikeye dusmesinden korkan bir kimse parmagini hamile kariasinin karnina surup
99 kere Ya Mubdi ismini okursa Hak Subhanehu Teala o kisiyi bu tehlikelerden saklar.

Allah sifa versin insallah...

Çok geçmiş olsun
inşAllah kısa sürede düzelirsiniz,böyle durumlarda moral de önemli galiba üzülmemeye çalışın

cute okuyorum okuyorum yazamıyorum ne yazacağımı da bilmiyorum artık.hergün dua ediyorum senin ve bebeğin için.Rabbim bi çıkış yolu göstersin İnşallah.

pazartesi iyi bi doktora gidecekmişsin o ne diyecek bakalım.eğer sen tehlikedeysen yapacak bir şey yok zaten önce anne sağlığı gelir her zaman.moralini yüksek tut diycem ama zor biliyorum.Allah yardımcınız olsun.

Allah yardimciniz olsun. Cok zor bi durum yasmayan bilemez. Allah evladiniza bagislasin sizi. O bebegin bu dunyada nasibi varsa dogmasina hic birsey engel olamaz.ne kanamalar ne de baska birsey.

Karisi hamile olup ta erjen dogum. Cocugun dusmesi veya hayatinin tehlikeye dusmesinden korkan bir kimse parmagini hamile kariasinin karnina surup
99 kere Ya Mubdi ismini okursa Hak Subhanehu Teala o kisiyi bu tehlikelerden saklar.

Allah sifa versin insallah...

Ya Mubdi yi bende sürekli okurum buradan bir arkadaş söylemişti bana da.

Insallah kadesa bakalim ne diyecek bora bey ayruxa heycanliyim dogumdan sobra dikis kontrolunden sonrada bir daha gormemistim bora beyi ve tup bebek klinigini kesim gozyaslarida sel olur
Egeyide goturecegim egeyede soyledim heycanliyim o gun icin

Ya mubdiyi bendr hep okuyorum gunde kim bilir kac bin tane tesbih cekiyorum Allahtan hayirlisi

Benim tanidigim cute bu olamaz bu kadar umutsuz bu kadar depresif bu kadar takintili.. cok ince dusunuyorsun herseyi dusunme.. borcun varsa arabayi sat daha yasiniz cok genc yine olur yine alirsiniz. Kanamam olsada gul onura gulerek bak evlat acisi ne demek tovbe tovbr rabbim egeme saglik versin..
Dualarimdasin..
Inan ki cok uzuldum..
Ama topla kendi

Back