• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdimi paylaşmak istiyorum

daha önce hiç konuşmadık uzaktan uzağa sessizce takip ediyorum yorumunu.arada girip özellikle bakıyorum durumuna.Allah büyüktür hiç umudunu kaybetme saçında vücunda kirlenirse kirlensn.Herşeyin hayırlısı olsun.Dua ediyorum senin için...

Canim benim anlamadığım bu doktorlar neden seni hastanede yatırmıyorlar?
Yani öyle bi serum verip bi iğne yapıp eve yollanılmaz ki insan!
Hele ki bukadar yoğun kanamalıysa?
Bence bir uzmana görün, elbette ki senin hayatın daha mühim fakat sana zarar vermeden yaşama ihtimali olabilen bir bebeği diri diri öldürmek olmaz!
Biraz sabır.

Hast gittik kanamayla bol ama bu sefer bacaklarimdan akmadi halada devam ediyo bu kanama nibetci dr tabi
Plesanta totalis dedikleri haltim en agiri dedi yukari cikma ihtimali yok dedi bebwk iyi suyu az herseue haxirlikli olun dedi
hm bizim soeularimiz.oldu kan degsrlerim henuz iyi benim hayatim risk girmedikce ve kanama kesilmwdikce yasayan bebegi almayiz dedi
Nw sekilde alincak dedim sezeryan dedi suandada bisey olsa
Wvde dusuk yapamazsin rahim agzi kapali anca bol kanama pihti duser dedi da onceden uc kerw dustu zaten
Rahime yapisirsa rahimde alinabilir dedi
Bugun otururken oldu bu dedim oturmakmi sakincali ki yatar pozisyondaydkm hayor ams hareket etmemeye bak dedi
Bunuda anlamadim
Hatitladiklarim bunlar paxarteso baska bir dr gidicex
Susnda kanamam devam ediyo ne sekilde dersenix benim adetim yogun olmuyo bama.gore hala yogun tuvalete hittigimde kucuk abdestimi yparken kan oluyo klozet kisaci buyuk sikintidayim

Bugun zaten yeterince isyandaydim ,30 gundur kanla uyaniyorum yuruysmiyorum bile korkudan dedim basa gelmis cekiceksin dedi dr
Bebehin kalbi durmadan
Senin kanaman durdurulamayacak boyuya gelmeden sen soka girmsden yasayan bebek alinmax dedi etik degil
Ama dr gore daha cok sikinti bebegin suyunun ax.olmasi dr nobetci da once nr denlo bi kamama gecirdimi bilmiyo soylefok ama bu aksam yerlere suzulmedi yani henuz
Cok korkuyorum herseyden bu isin sonu nereye nasil varacak
Rahimim alinirsa nolacak bilmiyorum susnda cok istesemde umutlu olamiyorum uyumak istiyorum butun bunlat bitene kadar duygu somurusu yapmiyorum

Beni hast kanamam durdugu icin cikariyolar zaten daha faxla kalamam benim evde beni bekleyen evladim var
Bugun hasekiye hitcektik korkudsn gitmedim aylarca yatircaklar diyr

Merhaba ablacim.Konunuzu sabah gordum hep aklimdaydi Allah yardimciniz olsun dua edecegim hep sizin icin.Su mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine Allahim meleginizi saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin.Evli degilim ve cocugum da yok ama siz yazdikca icimden biseyler gitti sanki.Bunlar da gececek kirlenirse kirlensin bedeniniz sizden onemli degil.

Tatlimm ya surekli senin icin girip bakiorum durumuna.
.inan icim ciz ediyor.rabbim ins tez zamanda sifa versinnn... Rahim alinna tehlikesi falan varssa nedrn bekletiolar kuzum bole ya..bu durum normalmide eve yolluolar seni...duam seninle cutemimm biliosunn

şu konuyu gördükçe içim cız ediyo Allahım hayırlı haberler duyursun

Cutecim çok çok geçmiş olsun konunu görünce çok üzüldüm rabbim senin için en hayırlısını versin tez zamanda iyileşip kuzunu sağsalim kucağına alırsın inşallah

Rahim alinma durumu sexeryan sirasibda.plesantayla rahimi ayiramadiklarinda oluyomis yani hast tutsalar napcaklar
Bugun baska bir gun olsun

Normale donmek bana hayal gibi geliyor artik biliyorum cok depresif ama kendimi caresiz hastaliklara tutulmus gibi hissediyorum

Dante aylarca haseki gibi bi yerde yatamam benim yasayan bir evladim var kanamam olsugunda yogun zaten hast varmam 10 dakika
Hersey akip giderken ben duruyorum Allah neyi yazacak alnimiza bilmiyorum

canımsın yine kanaman olmuş, ben avcılar hospital'da kürtaj olmuştum görümcem de üç çocuğunu da orda doğurdu ve orda kontrole gitti ayrıca bi de balat hastanesine gittim bir kaç kez de. yalnız senin durumun farklı. iki arkadaşım da riskli gebelik yaşadılar birininkinin plasentayla ilgili sorunu vardı diğerinin rahmiyle ilgili ve ikisi de daha önce düşük ve erken doğum yapıp bebeklerini kaybetmişlerdi. bir prof.a gittiler adını hatırlamıyorum istersen sorarım. muayenesi 300 liraydı yanılmıyorsam.

ama kesinlikle çapa'ya ya da bezmialem'e gitmelisin. oradaki hocalar bu civarın en iyileri. şartları özellikle çapa'nın berbat evet kabul ediyorum ama dişini sıkabilirsin biraz. bezmialem yine daha iyi çapa'ya göre. haseki'ye boşuna gitme oraya gideceğine diğer ikisine git. nöbetçi pratisyen doktorla çözülecek durumda değilsin. normal bir kadın doğum uzmanını bile aşar senin durumun mutlaka iyi bir hocanın seni görmesi lazım.

ege var diyorsun da allah korusun sana bir şey olsa ege napacak? kanama senin hayatını da riske atıyor ve ne kadar ilgilenebiliyorsun ki zaten şu durumda onunla? oğlunu bir müddet annene emanet et ve bir hastaneye gidip yat lütfen nolur beni dinle.

Canim ilgin icin tesekkur edrrim
Bu durum tedavisi olan bisey degil o yuxden yatmamda cok etkilemicek durumu inan uc.ayri hastanede yattim hemsire cagrilmadan gekmiyor kanamayi kendin kontrol ediyosun o kadar ucuz insan hayati

Atil yuksel capada ancak taniduj birini bulamitorum bezmialemde arkadasim hemsire ancak oradada cok iyi bi dr duymadim
Onumuzdeki hafta ici bora cengizr gidicem zaten kendisine cok guveniyorum paradan otury gidemiyordum ancak artik is rahim alinma riski kanama benim hayatim vs donunce ailem destek olmaya karar verdi olmazsa ates karateke diye biride varmis ona gidrn baya kisi olmus gidicez

Aksam dr olan kuzrmimle gorustum bu kadar erken hafta bu kadar kanamayla zaten dogurmama izin vermezler yeterki yogun bakimli bir yerdr ol muhtemelen yigun bakimda kalirsin diyor ve tabi rahimi kaybetme ihtimalide var
Bunu esimle konusmadim aramizda biseyler koparmi acaba rahimim olmazsa gerci buna kafa yormuyorum 1 aydir bu evde iki buklum belimi dogrultamadan bir elim apis aramda yurudugumu goruyor
Herseyin hayirlisi ne diyebilirim

Cute nasıl oldun ?
Son durum nedir ve ne yapılması gerekiyo ?

En kotu ihtimal oldugunda yani bebek vefat ederse ,kanamam yogun oldugunda durdurulamazsa,kan swviyem duserse gebelik sonlamdirilacak.
O kadar aci cektimki simdiye kadar birde evlat acisimi eklenecek omuzumdaki yuklere
Bilmiyorum
Hayirlisi Allahtan
Bir cocuk sahibi ne kadar zor olunuyor hayatta bunu basaranlar sansli
Tedavisiz ve sikintisiz kavusanlar ise Allaha hep sukur etmeliler
Buyuk kanamam olmasa mutlu olucam umutlu olucam biraz garip olcak ama 31.gundur yarin baska bir gun olacak dedim
Belkide o gun yarindir

Birde dua edin bana evladimi bu hayatta yalniz birakamam benden baska kimsesi yok onun en yakini benim kim olabilirki Allaha emanetiz

Cute sıkma canını her şey olacağına varır
Hem çok karamsarsın düşünme böyle şeyler
Dualarımız seninle
Kendine iyi bak

Aksi turlu olamiyorum dogru su aka aka yolunu bulacak
Insallah
Opuyorum seni canim

Back