• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdimi paylaşmak istiyorum

Kanamam olmada toplarim kendimi
Karin ici ve kasiklarimda agrilar oluyor
Birde bugun lekelenme degil vajinal akinti var kahve desem degil karamelli bi renk
Birde kendimi temizlerken iplik gordum buda icimdem gelemez herhalde dimi :) o kadarda dwgildir herhalde

Ve yine bembeyaz pedim kirmizilara bulanmis
Bakalim cokmu azmi bekliyorum :(

ben bora beye güveniyorum canım sen de güven iyi bir doktor o.ege de hikayesinin başladığı yeri görsün.bende tüp bebek merkezime gitsem ağlardım sanırım oraya ilk gittiğim gün gelirdi aklıma.bak bu konuda şanslısın iyi doktorlara gidebiliyorsun bizim burada kötünün iyisine razı olmak durumunda kalıyoruz bazen mesela.bu da artı bi şey senin için.

ne ipi geldi cute nası ip? serklajın falan yoktu dimi?

Yoo serklaj yoktu bende ki
Gri bi ip iki kat uc cm uuzunlugunda ama icimden gelse kanli akintili batil olurdu dimi
Bugun 8 gun oldu banyo olmayali ip bile girmis olabolirmi camasirimdan iceri :)

Bora beye gitmek kismet olcakmi bakalim sikintim var karin ici agrim birde heran cisimi kacircakmisim hissi
Bugun buyuk bi hast gidicem kanamam cogalirsa
Of of

Buara butun yatirimi orkid e yapiyoruz ;)

sürekli yatmak zorunda olmak kabızlığı da tetikler canım bol su iç bide kahvaltıda falan corn flakes yulaf ezmesi gibi şeyler ye sütle, kayısı kurusu falan ye

Hic beslenemiyorum nemi soyle ya kanamadan kahvalto edemiyorum yada muhtemelrm nu aksam olacagi gibi aksam yemegi yiyemiyorum
Annemler burda kaliuo ams oyle keyifli bi ortam yok kury uzum filan yiyorum
Birde.kilo vermisim 57 olmustum 1 hafta da 55 dustum gobekte iceri girdi tabi :)
Birde buyuk tuvaletimi zaten rahat yapamiyorum yani anca gelcek tutamicam o raddede hidiyorum bugun 3.gun mesela tik yok
Korkulu oldugimu soylemisyim kucuk tuvaletimi zorlan yapiyorum buyugu dusunemiyorum ya ben :) biirde makata baski var pledantadammi bu tuvalet meselesimi
Neyse bi canta hazirladik pijema atley kilot sezeryana acil girirsem diye
Ne tuhaf dimi

Hic beslenemiyorum nemi soyle ya kanamadan kahvalto edemiyorum yada muhtemelrm nu aksam olacagi gibi aksam yemegi yiyemiyorum
Annemler burda kaliuo ams oyle keyifli bi ortam yok kury uzum filan yiyorum
Birde.kilo vermisim 57 olmustum 1 hafta da 55 dustum gobekte iceri girdi tabi :)
Birde buyuk tuvaletimi zaten rahat yapamiyorum yani anca gelcek tutamicam o raddede hidiyorum bugun 3.gun mesela tik yok
Korkulu oldugimu soylemisyim kucuk tuvaletimi zorlan yapiyorum buyugu dusunemiyorum ya ben :) biirde makata baski var pledantadammi bu tuvalet meselesimi
Neyse bi canta hazirladik pijema atley kilot sezeryana acil girirsem diye
Ne tuhaf dimi

baskı muhtemelen tuvaletini yapmadığın için canım, 3 gün uzun süre, yemeye zorla demicem çünkü olmayınca olmuyo biliyorum, bende ne desem bilemedim aklıma yattığın için bu sıkıntıyı yaşayacağın geldi buna değineyim dedim, kanamayı falan geçtim bide kabızlık çıkmasın yani zaten derdin yetiyo

Gecen haftalarda kabiz olduydum ana ne korktum baya zorlandim yapamadim filan
Simdide varda gidemiyorum :)
Buyuk bi hastaneden uzman bi dr randevu aldi onur yarin gidelim diye artik napxagimizi sasirdik
Bugun onura vasiyetimide verdim tamam oldu
Ekimin basindan beri 780 tl hasy para odemisiz muayne ikili hastanede yatis bedelleri
Hemsire parasini geciyorum :)
Ailem yardimci olucak simdi bundan sonrasi icinde arabayi satabilsek en kisa zamanda canim insallah

Gecen haftalarda kabiz olduydum ana ne korktum baya zorlandim yapamadim filan
Simdide varda gidemiyorum :)
Buyuk bi hastaneden uzman bi dr randevu aldi onur yarin gidelim diye artik napxagimizi sasirdik
Bugun onura vasiyetimide verdim tamam oldu
Ekimin basindan beri 780 tl hasy para odemisiz muayne ikili hastanede yatis bedelleri
Hemsire parasini geciyorum :)
Ailem yardimci olucak simdi bundan sonrasi icinde arabayi satabilsek en kisa zamanda canim insallah

araba satılır yenisi alınır hastane parasıda bulunur arada sorunlar yaşansada Allah büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin, herşey hallolur vasiyet falan diyede saçmalama Allahın izniyle sana da bebeğe de bişey olmıcak valla bak bu dediğim teselli değil ben senden yana hiç öyle bişey hissetmiyorum ha nedir zorlu bi süreç olur seni zorlar ama bu bebek doğacak bakta gör

Banada dogacak gibi geliyor kanama ywniden baslayana kadar
Araba icin uzulmuyorum para icinde ama onura bir an once sat sunu diyorum en azinsan diger borclar biterde eve iki yudum bisey alsin bi araba icin degmez bazen mesela peynir kasa bitiyo annemlere al diyemem ya bende oyle seylere duskunum ;) yani birilerine muhtac olmak zor benim hosuma giden bisey degil ama suanda bunu takmiyorum kafami bunlsrla mesgul edemeyecek kadar yorgunum
Cennetle cehennem gibi bisey bu icinde bulundugum sey

Araba icin uzulmuyorum para icinde ama onura bir an once sat sunu diyorum en azinsan diger borclar biterde eve iki yudum bisey alsin bi araba icin degmez bazen mesela peynir kasa bitiyo annemlere al diyemem ya bende oyle seylere duskunum ;) yani birilerine muhtac olmak zor benim hosuma giden bisey degil ama suanda bunu takmiyorum kafami bunlsrla mesgul edemeyecek kadar yorgunum

inşallah hemen alıcı çıkar olmasaydı iyiydi ama bu da hayatının böyle bi dönemi kuzum, hepimizin olur böyle inişli çıkışlı zamanları, bebek kısmetiyle gelecek :emir_bebek:

geçer her şey bebeğini kucağına hayırlısıyla alırsın inşallah da kokusuyla unutursun her şeyi..herkesin böyle zamanları oluyor ama üstesinden gelince büyük bir gururla devam ediyor hayatına ne günler geldi geçti diyerek..o yüzden moralini yüksek tut ki bebiş de üzülmesin..

Bugunde baska bir gun olmadi belki yarin olur :(

merhaba,
konunuzu baştan beri takip ediyorum ama yorum yazamamıştım.
inşallah sağ salim kavuşursunuz oğlunuza,bugünleri hiç yaşamamış gibi olursunuz,her şey geçer gider bir an önce.

Bugunde baska bir gun olmadi belki yarin olur :(

Merhaba alakasiz olacak biraz ama arabanizin markasi modeli fiyati konusunda bilgi verir misiniz. Sorun degilse
ford fiesta titanyum full+full
Kaca satilcak bilmiyirum canim bu islerle ilgilenemiyorum biz 33.500 veya 34 e haxiran ayinda aldik bordo konsol
Bir kere icine girip oglumu atip arkaya rahatlikla gezinemedim ona yaniyorum o kadar satildiginda bir aglarim herhalde

ford fiesta titanyum full+full
Kaca satilcak bilmiyirum canim bu islerle ilgilenemiyorum biz 33.500 veya 34 e haxiran ayinda aldik bordo konsol
Bir kere icine girip oglumu atip arkaya rahatlikla gezinemedim ona yaniyorum o kadar satildiginda bir aglarim herhalde

Tesekkur ederim cevap icin.

Pazartesi gunu 15.30 bora beyde randevu alindi
Simdi ozel sigorya yaptirmaya calisiyoruz en azindan muayneleri karsilasa.dogumu hamileyim karsilamaz mi acaba ? Neyse heycanlandim cok 3 sene ugrastim didindim klinikte oglumu dogurdum kocaman oldu simdi onun yerine yeniden gitmek sanirim baya bir aglarim :)

Back