- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hic beslenemiyorum nemi soyle ya kanamadan kahvalto edemiyorum yada muhtemelrm nu aksam olacagi gibi aksam yemegi yiyemiyorum
Annemler burda kaliuo ams oyle keyifli bi ortam yok kury uzum filan yiyorum
Birde.kilo vermisim 57 olmustum 1 hafta da 55 dustum gobekte iceri girdi tabi :)
Birde buyuk tuvaletimi zaten rahat yapamiyorum yani anca gelcek tutamicam o raddede hidiyorum bugun 3.gun mesela tik yok
Korkulu oldugimu soylemisyim kucuk tuvaletimi zorlan yapiyorum buyugu dusunemiyorum ya ben :) biirde makata baski var pledantadammi bu tuvalet meselesimi
Neyse bi canta hazirladik pijema atley kilot sezeryana acil girirsem diye
Ne tuhaf dimi
Gecen haftalarda kabiz olduydum ana ne korktum baya zorlandim yapamadim filan
Simdide varda gidemiyorum :)
Buyuk bi hastaneden uzman bi dr randevu aldi onur yarin gidelim diye artik napxagimizi sasirdik
Bugun onura vasiyetimide verdim tamam oldu
Ekimin basindan beri 780 tl hasy para odemisiz muayne ikili hastanede yatis bedelleri
Hemsire parasini geciyorum :)
Ailem yardimci olucak simdi bundan sonrasi icinde arabayi satabilsek en kisa zamanda canim insallah
Banada dogacak gibi geliyor kanama ywniden baslayana kadar
Araba icin uzulmuyorum para icinde ama onura bir an once sat sunu diyorum en azinsan diger borclar biterde eve iki yudum bisey alsin bi araba icin degmez bazen mesela peynir kasa bitiyo annemlere al diyemem ya bende oyle seylere duskunum yani birilerine muhtac olmak zor benim hosuma giden bisey degil ama suanda bunu takmiyorum kafami bunlsrla mesgul edemeyecek kadar yorgunum
Cennetle cehennem gibi bisey bu icinde bulundugum sey
Banada dogacak gibi geliyor kanama ywniden baslayana kadar
Araba icin uzulmuyorum para icinde ama onura bir an once sat sunu diyorum en azinsan diger borclar biterde eve iki yudum bisey alsin bi araba icin degmez bazen mesela peynir kasa bitiyo annemlere al diyemem ya bende oyle seylere duskunum yani birilerine muhtac olmak zor benim hosuma giden bisey degil ama suanda bunu takmiyorum kafami bunlsrla mesgul edemeyecek kadar yorgunum
Cennetle cehennem gibi bisey bu icinde bulundugum sey
Bugunde baska bir gun olmadi belki yarin olur
ford fiesta titanyum full+fullBugunde baska bir gun olmadi belki yarin olur
Merhaba alakasiz olacak biraz ama arabanizin markasi modeli fiyati konusunda bilgi verir misiniz. Sorun degilse
ford fiesta titanyum full+full
Kaca satilcak bilmiyirum canim bu islerle ilgilenemiyorum biz 33.500 veya 34 e haxiran ayinda aldik bordo konsol
Bir kere icine girip oglumu atip arkaya rahatlikla gezinemedim ona yaniyorum o kadar satildiginda bir aglarim herhalde