• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdimi paylaşmak istiyorum

canim is o raddeye gelsin ben zaten sezeryanliyim hic sotun degik topicten okuyotum benim kadar kanamali olan varmi diye goreiyotum yok gibi sonunu gorurmuyuz bilmiyorum pzrtesi baska bi dr randevu almis esim ona gidicez bakalim ne dicrk buarada riskli gebelik uzmaninada gidicez ancak bi iki hafta daha gecsin diyoruz

Buarada ailem burda kaliyo artik venim egeden oturu uzuntulugu oldugumu biliyolar biz gidicektim oraya ancak orada klozet yok o yuzden bi hafta on gun benim ailem burda kesinlikle yalnix kalmaya korkuyorum birdr annemden guc aliyorum gece oluyo kanama ya
Gece oluyo yinr uyusam bi ddrt uyumasam bi dert dile kolay yarin tam 1 ay olacak
Buyuk kanama insallah olmaz
Hep dua ediyorum ne bulursam okuyorum Allah vucudumdaki rahatsixligi gidersin diye
Buarada cumadan beri sacimi taramiyorum hasr filzn derken sacim bi dolasti anlatamam ama banyo olmaya hiiiiiiic cesaretim yok ancak iki uc gun sonra sacimi yikarim
Su yasadigim soku henuz atlamadim o gece ayagima kadar kan inmisti ayakkabilari attirdim bugun cope
Bitti geride kaldi insallah
Bu durumu yasayan kisilerde keske yazsa
Lutfen dua edin bana kiminnkime duasimin gececegi belli olmaz lutfen

canim is o raddeye gelsin ben zaten sezeryanliyim hic sotun degik topicten okuyotum benim kadar kanamali olan varmi diye goreiyotum yok gibi sonunu gorurmuyuz bilmiyorum pzrtesi baska bi dr randevu almis esim ona gidicez bakalim ne dicrk buarada riskli gebelik uzmaninada gidicez ancak bi iki hafta daha gecsin diyoruz

çok kan kaybediyorsun eğer durumun ciddiyetini artıtısa
sağlık önce yani bizimoralarda önce can sonra canan derler sen sağlıklıolduğun müddetce daha nice yavrularınolur
bence birazda sitresten oluyor
zaten kolunu kaldıracak halin kalmamaıştır bol bol kuru üzüm yeee
sağlıklı günler diliyorum.

Sonsuz geçmiş olsun. Konunu okuyorum. Bu durumu hiç duymamıştım senden sonra nette araştırdım. İnşallah herşey yoluna girer canım. Bu mübarek günlerde feraha ermeni dilerim. Bebişinin de senin de sağlığın mükemmel olsun, nur topu gibi bebeğinin doğum heyecanlarını ( zamanı gelince) paylaştığın konularını da okuruz dilerim.

Buarada ailem burda kaliyo artik venim egeden oturu uzuntulugu oldugumu biliyolar biz gidicektim oraya ancak orada klozet yok o yuzden bi hafta on gun benim ailem burda kesinlikle yalnix kalmaya korkuyorum birdr annemden guc aliyorum gece oluyo kanama ya
Gece oluyo yinr uyusam bi ddrt uyumasam bi dert dile kolay yarin tam 1 ay olacak
Hep dua ediyorum ne bulursam okuyorum Allah vucudumdaki rahatsixligi gidersin diye
Buarada cumadan beri sacimi taramiyorum hasr filzn derken sacim bi dolasti anlatamam ama banyo olmaya hiiiiiiic cesaretim yok ancak iki uc gun sonra sacimi yikarim
Su yasadigim soku henuz atlamadim o gece ayagima kadar kan inmisti ayakkabilari attirdim bugun cope

zaten mahrem olduğu için annen san en iyi bakar canım
neyi hatırladım biliyomusun kızıma hamileyken öldümüldümdirildim bende yemeden içmeden kesildim ölocektimdoktor evde serum falan takcaktı son care bırak sacımı taramayı ne banyo nen elbise bile değiştiremiyodum
keşke yakın olsamkoşa koşa bakardım sana yanikimolsa düşmanım bile sonucta kadınız
ama çok kan gidiyorsa o yavrucak durmaz ama üzülme sakın
sen gerideki yavrunu düşün sakın üzülmebişeyde olursa rabbim elindekinin sağlını korusun

Surekli buyuk kanamam olmuyo canim olsa dr alacak hatta bana gore ben her dr gidisimde 1 ayda 10 kere gitmisimdir vebek gitti diye gidiyorux suanda bevek etkilenmiyomus bu kanamadan ams plesanta previanin bhangi cesidiyim bilmem
Belki bir mucizr olur hersey duzelir bellimu olur bugun 13+5 14 hafta persembe 15 haftaya giriyorum bilmiyorum tabi ne yasicaz
Buarada tuvalrtede esimle giriyorum o kadar korkuyorumki kandan esime baktiriyorum varmi yokmu diye annemde bakiyor ama esim da cok
Insallah gwcer yhep dua ediyorum Allahim sen razi ol bizden diye ne yapayim insallah hayirlisiyla gexicek hatta geciyor bile belkide gecti

Insallah guzel guzel konularim olue bugun bayram biraz buruldum gencim ya cikmak istiyorum yengem geldi.coxuklariyla icimden dedim keske yerinde olsam
Ama konuyu actigim osikolojide degilim yatayin kanamam olmasin diyorum

Buarada sadece tuvaletw kalkiyorum bide yemek icin masaya gidiyorum o kadar bakalim insallah haftaya paxartesi yeni dr randevu oturmadan yatayim belki durum degisir

konunu sessizce takip ettim lakin girmediğim zamanlar da bile nedense hep aklımdaydın ve dua ettim,etmeye de devam edeceğim.
Rabbim yar ve yardımcın olsun evlatlarını sana bağışlasın, inşallah güzel haberlerini alacağız AMİN...
üzülme lütfen,sakin ol ki etkilenmesin vücudun...

Esmer,sekerim valla inan canu gonulden tesekkur ederim

Cute bunların hepsi geçecek
Geçici bir süreliğine yatmak zorundasın sadece
Yine ayağa kalkacaksın, yine gezecek, yine çalışacaksın
Tamamen engelli insanlar var, çok şükür haline / halinize
Sen karnındaki melek için bi süre dinleniyorsun, hepsi bu

hamileliğimde tuvalete bile sayılı gidiyordum banyo 10 günde bir falan saçlarım rastalı saça dönüyordu resmen gunlerce aynaya bakmadım hiç böyle hayal etmemiştim bende bütün arkadaşlarım çalışarak doğurmuştu en fazla ılk 3 ay yatar sonra geçer diye düşündüm ama öyle olmadı iş alttan dikiş atılmasına kadar gıttı gördünmü cute ne çok kadın yaşamış benzer durumları maddi konularda destekçin çok üzülme sevın bugun onlar sana yarın sen onlara guru yapacak bişi yok onlar senın ailen çok geçmiş olsun yaşam enerjini kaybetme

konunu yeni gördüm cute ve çok garip oldum okurken...
sanki seni biri bi boşluğa itmişte eşin bile çıkaracak güçte değil...
bol bol dua et.Rabbim yavrunu sana bağışlasın.
inşallah bu günleride kolaylıkla atlatırsın.
sende o güç var.

Hersey daha guzel olacak hepsi gececek dua ediyorum

Katiee sacim uzun normalde ama o kadar dolasmiski mbarek 5 gundur taranmiyor kisalmis gibi at kuyrugum :) bugun belki sacimi yikarim normalde gwcen hafta ic camasirlarimla dusa girdim kafami egmedimde sacimi onu vererek yikadim dakat suan ona bile gucum vve cesaretim yok
Belki esim yattigim kolyugun arkasibda legenle yikarlar annwnle ama banyo olmak gibisi yok 1 ayda dort kere banyo oldum :) bacaklatimi neyseki su buyuk kanamadan uc gun once halletmistim simdi birazvda gecsin ust bavak vw koltuk alti alinsa tamam ama orasini elliyemiyorum :( banyoda bile5 dk kalip cikiyorum bu kadar vucudum kuru kaldigi icin catlicamda herhalde
Neysee bugun sacimi yikariz yuzumu filanda sampuanlariz artik :) icerlemek istemiyorum,simdilij sacimi yuzumu vucudumu dinlendiriyorum diyorum :))

Buarada cekirge arka sayfalarda bana bisey yazmisin ondan kibar davraniyosun demisin ama yemin ederim oyle hissetmiyorum benimde tarzim bu
Cok dolmam lazim cemkirmek icin birde cizgiyi,asmak istemiyorum
Ege burda iki gundur hatta suanda sol elim onun omzinda rahatim bu ara masada gene yemegini ben yediriyorum sabaha karsi yanimiza geliyor guzel yani ege varken duzelicem ben

Allah yardımcınız olsun gercekten cok uzuldum bıran once feraha cıkarsınız İnsAllah

Ve yine bir anda iki pet dolusu kan
Devami gelicekmi gwlmicekmi yoksa pZar gunku gibi gecemi gelecek cok korkuyorum

Gece kanaman olursa git acile bunun sonu var mi ne olacak diye ciddi ciddi cemkir artik.tr de devlette ozellikle bastan savma is yapan cok,biraz yetti artiklari oynarsan ciddiye aliyorlar.allah dusurmesin ellerine!hayatin tehlikede olacaksa ne yapilirsa biran once yapilsin hergun bu denli kanama da artik anemi yapar

Back