• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdimi paylaşmak istiyorum

Filan falan dedime bakmayin bi turlu rahatliyamiyorum
baska bi dr daha gidip takip olmaliyim

cnm ne dediyse rabbim onu grcez su hayatta allah yardimcn olsn bu kadar dusunursen psikolojik olarak iglesemeyeceksn ztn evet kabul ediyorum cok zor aci cekiyisn ama sen elinden geleni yaptn gerekirse baska bi doktora git saglik bu ihmale gelmez

Evet kizlar kanamam oldu bir anda bir ped doldu yine yengem geldi pedimi degistirdik hic kimildamadan yaticam aksi gibide yalnizim Allah yardim etsin bana

Rabbim sana her manada yardımetsin
herşey dilediğin gibi olsun
Rabbim herkesin yavrularını korusun benimkileride

Bu topigi uzaktan takip edenlerdenim ama konunuzu görünce yazmak istedim.tüm sayfalari tek tek okudum ve cok üzüldüm adiniza. bu mübarek günlerin hatrina Allah size sifa versin hayirlısıyla evladınızı size bagislasin

canım çok fena oldum okudukça.Allah yardımcın olsun.Ama nolursun maddiyatı falan düşünme şimdi.sadece kendini ve bebeğini düşün.bir de ben biraz yeniyim,hangi şehirdesin?izmirdeysen gelicem yanına..

Plsanta previaymisim
Bebegin suyuda az
Kanama cogalirsa bebegi sonlamdircaklarmis filan falan Allah yardimcim olsun

aklım hep sende ezan okunuyor burada dua ediyorum bebeğin ve senin için..

cute ben sana daha ilk başta plesenta previa gibisin demiştim hatırladın mı sende yok değilmişim demiştin.o doktorunu boğasım var şimdi.

bol bol su iç lütfen.hastaneye gitsende bi de serum takviyesi yapsalar keşke.

Anlattıklarına ben de aşinayım canım. Maddi sorunlar bizde de mevcut. Çok zor bi birliktelikti bizimmisi. Eşim askere gitmemişti, işi de yoktu. Aileler karşıydı falan.. Baya bi toparlanamadık. Hatta kızıma hamileyken ve doğumunda da çok zor zamanlar yaşadık. Biliyorsun bende de plesanta previa var. Ben de kanama yaşadım. Ve o gün maaş; borçlara faturalara praya buraya derken uçup gittiğinden cebimizde acile gidecek para ile yoktu. Annemi aradım dedim böyle böyle.. Babam arkadan bi laf etti. Siz duyasınız siz de mahvolurdunuz. Sanki ben onun kızı değilim sanki kanlar içinde kalan onun torunu değil! Asla affetmicem onu. Allah ailene bile muhtaç etmesin. Neyse gel gör ki annem geldi acile gittik o gün. Benim de plesantam rahim.ağzında. Hem de hala. Ama kanamam kesildi sükürler olsun. Benim.de kanama alanım vardı kapandı. Yani geçmicek şeyler değil bunlar. Hayatın hep bòyle devam etmicek. Eşin senin bu özel durumunda sana anlayışla yaklaşmayacaksa ilişkiye giremiyorsun diye seni aldatacaksa zaten eşinden şüphe etmelisin. Bunları düşünüp kendine eziyet ederek kendi kendine haksızlık yapma. Baba o. Elbette ki kendine nefsine sahip çıkmalı. Ben 6 aylık hamileyim hala ilişkiye giremiyorum. Sevmek demek, ilişki demek illa vajinal ilişki demek değildir. Öpmek sarılmak hissetmek.. Bunlar da sizi en azından şu anlık bastırabilmeli. Senin şuan moralini yüksek tutman lazım. Bebeğine düşecek gibi değil yaşayacak gibi bak. Dua et annesin sen. Oğlunun sana ihtiyacı olabilir ama o en azından dünyada, kendi işlerini az da olsa görebiliyor. Ya karnındaki?o minicik savunmasız senin kanına canına muhtaç. Bence bebeğini de düşünmelisin. Yatmak dışarı çıkamamak problem olmamalı. Dua et allah sabrını verecek. Ben de yaşadım bunları. Ondan bukadar samimice yazdım yanlış anlama sakın. Allah yavrunu korusun sana bagışlasın inşallah..

Öncelikle Çok gecmis olsun, benim de gebeliğim oldukça sıkıntılı gecti. 1,5 kadar yattım bende üniversite hastanesinde, 2,5 ay erken geldi kuzum. Orada çok kisi gördüm, özellikle suyu azalan, o zaman yanlış hatırlamıyorsam bu su azalmasının su icmeye ilgisi olmadıgını duymuştum, evet Dr.lar tedbiren su iç diyormuş ama çok da ilgisi yokmuş yani. Tabi sen yine de iç bolca su... Tekrar gecmis olsun, yavrunuza saglikla kucaklarsınız inşallah...

Kadesa o mesaji yazdigimda zaten hastanedeydim 4 tane serum verildi dun aksam hastaneden ciktik cikatken bi dr muayne etti tekear yasli bi adam
Ah ona gore bisey yok pledamta asagida ama hangi tur oldugunu soylemedi yani tamamenmi kapatiyor ystimmi bilmiyotun plesantada kanama alani var
Ve benim suandada kanamam var sanki ayaga kalksam bosalcak gibiyim yine cok fazla korkuyorum
Dr dun bugun yarinda kanaman olursa boyle yogun senin hayatin tehlikeye girdigi icin bebek yasasada almak zorundayom,dedi
Ama cikarken bakan dr istiraatle duzrlir bu diyor kendi dr dedimji plesantasi asagida olip bi suru doguran var drdim,ama oblatin hic biri 24 haftaya kadar kanamiyor sen 1 sydir kanama geciriyosun dedi
Ikinci dr plesantadi soyle gosterdi ustten soldan asagi ve asagi yani bu yarim kapali olanolir yani plesanta asagi obeklenmemis ama cok kirginim cok korkuyorum ilk defa bu kadar sabit yatiyorum ve sirtim cok agriyor
Bugun bayram
Kendimi uzmek istemiyorumda
Ya bebegi alirlarsa nasim,alcaklar dusuk yaptiracaklar peki bu normal dogummu oluyo kolaymi zormu
Suanda yatayim ama kanamam olmasin hic isyiyorum
Acaba bu kanama alani kapanirsa kanamalarimin araliklari uzarmi
Plesanta previa topigine baktimda surekli kanayan cok kisi yok
Icimi cirutmek istemiyorum susnsa cok fazla tuvalet ihtiyacim vat ama o kani akarken gormek istemedigim icin gitmiyorum

Dun gece ege onur ve ben ayni yatakta uyuduk cok huzurluydum taki yine cok kanamam oldigunu gorunceye kadar

Allah beni daha cok korkutmasin ne diyebilirim

cutemom yasadiklari okudum ve cok uzuldum insallah durur kanamalrin ve bebegini saglikli sihatli kucagina alirsin

ins biran once duzelirsin.hersey yoluna girer.bu mubarek gunde dua edicem senin icin.Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin yavrunu.

Canim ya bu kadar kan kaybediyorsun.hic kan degerlerine bakiliyor mu.vucudun dayanmaz soka girersin Allah korusun.kan nakli bile gerekebilir

Bskildi sonuclarimi alicak esim yuzum bembeyaz ama morel bozuklugundanmi bilmiyorum
Bebek alinirsa nasil alinir ne yontemle alinir

Bskildi sonuclarimi alicak esim yuzum bembeyaz ama morel bozuklugundanmi bilmiyorum
Bebek alinirsa nasil alinir ne yontemle alinir

neler olmuş böyle. çok üzüldüm ya. allah bebeğini sağsalim kucağına almayı nasip etsin.
kötü şeyler düşünme. iyi düşün iyi olsun. dualarımdasın.
15. haftadan sonra kürtaj yapılmıyor. suni sancıyla doğurtuluyor diye biliyorum. 19 haftalık hamile olan bir arkadaşım bebeği down sendromlu olduğu için doğurtularak bebeği alındı

Dusukmu yaptirilir yani direk kurtsjmi olur ben normL filan doguramam sezeryana alirlar artik
Ne olcak acaba nasil olcak bu kararlat masil verilcek kendi bedenimden kormuyorum

Dusukmu yaptirilir yani direk kurtsjmi olur ben normL filan doguramam sezeryana alirlar artik
Ne olcak acaba nasil olcak bu kararlat masil verilcek kendi bedenimden kormuyorum

plesenta previa olanlar doğum kanalı kapandığı için normal doğuramıyorlar zaten. senin ilk bebeğin de sezaryen sanırım. yazmak istemiyorum ama olursa sezaryenle olur. bebek zaten yaşayacak donanıma sahip olmadığı için dışarı çıktığı an.. öyle işte.. allah korusun.

Son düzenleme:
Bu haftadalarda sexeryan oluyirmu
Allah korusun hakkimizda hayirlisi
Simdi cok iyi bir dr gitmeliyim sonrasi allah kerim insallah buyuk bir kanama yasamam Allah yasatmasin

Simdi cok iyi bir dr gitmeliyim sonrasi allah kerim insallah buyuk bir kanama yasamam Allah yasatmasin

offf hergün bakıyorum nolur artık iyi haberler alalım..şu yüreğin ferahlasın artık..

canım sezaryan olur sanırm bilmiyorum onu düşünmeyelim de zaten.bebeğe bi şey olmasın sana da olmasın İnşallah.

konunu okuduğum andan beri aklımdasın yaa :( çok üzüldüm allah yardımcın olsun..içini ferah tut..ailen var oğlunu bırakabileceğin bi kapın var gözün arkada kalmaz en azından çoğumuzun bu durumda elinden tutucak kimsesi yok bunuda düşün oğlun emin ellerde sen şimdi kendine bebeğine odaklan..

Back