Canim capada kuzenim bezmialemde esimin arkadasinim esi hwmsire
Burada dahada cok kptu olursun diyolar bi kere oradada kaldim can pazari diyeyim refakatci uok kolda serum tuvalrtte aski yok tuvalete bile gidrmedim
Ben riskli gebelik uzmanina gitmeliyim suanda gittifim dr 40 egedelo dr 350.tl bisey olsa acibademe ystiracak
Allah askima sen nereye gidoyosun gop jastanesine haluk beye gitmeyi dusunutorum ama cogu kiside bastan beri takip eden dr degismeyin buna yapicak bisey yok diyolar
Simdi kuzenim gelcek dr bakalim ne dicek
Piyoncum sildim iki tane
Cute bence senin bi dolu korkun var annenin dile getirdiği şeyi bence sende düşünüyosun, bu bebek doğduğunda egeyle arasında ayrım yaparlar mı diyosun, önceki eşinin yaşattığı travmadan dolayı ya gene aldatılırsam korkusu yaşıyosun, bu bebeğin haberini ilk aldığın anı hatırlıyorum o zamanda yazıyodun egede çok sıkıntı yaşadım bunda yaşamıcam kendime bakıcam diyodum içten içe gene aynı şeyleri yaşamaktan korktun, yapma, su akar yatağını bulur, maddi şeylere hiç değinmicem 1 senede ev araba güzel eşyalar hepsine sahip olmuşsunuz Allahın izniyle gencecik insanlarsınız herşeyinizi kaybetseniz gene kalkınacak durumdasınız, eşin seni seviyosa bikaç ay daha mastürbasyon yapıversin düşüneceğin en son şey cinsellik yani, sana son söyledikleri zaten yenilir yutulur değildi umarım o konuda halledilmiştir, kendine çok yüklendin,şu ara yapabileceğin bişey yok olaylar senin dışında, doktor yat derse yatacaksın çalışma derse çalışmıcaksın nasıl geçiniriz nasıl olur düşünme artık, aç kalacak değilsiniz herşey insanlar için, bugün sana yarın bize,sen gebeliğinle sınanırsın ben başka şeyle, tükettin kendini yeter be kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?