Derdimi paylaşmak istiyorum

Gece 1 dde cok yogin bi kanamayla hastaneye gekdik bacaklarimdan aka aka kriz halimdeyken hasyaneye girdik bebek yasiuo dedi altan muayne rahim agzi kapali
Butun gece agridan bagirdim diyebilirim simdide sabah ne olacak bilmiyorum

merhaba,
inşallah bu sıkıntılı günleri da atlatacaksınız.. şu an evde misin hastanede misin bilmiyorum ama bence evde durman riskli gibi.. hastaneye yatış yaptırıp ve bir süre hastanede kalmanın daha iyi olacağını düşünüyorum.. Allah yardımcınız olsun inşallah...

allah seni de bebeğinide korusun...
çok üzüldüm gerçekten..
çok zor zamanlar geçiriyosun anlıyorum seni...
ama hepsi geçecek öyle veya böyle...
bebeğin herşeye rağmen seninle bi de bu tarafından bak..

Hastanedeyim hala aksam ustu bakilcak
Oglum bizsiz.bayrama giricek

Sonunda psikolog geldi,benimle gorusmesi gerektigini soyledi

Rabbim seni bebeğini korusun cutem:26:

son durum nedir yaz. bebeğin iyi mi baktılar mı.kanama devam ediyor mu

Kanama devam ediyo ax az aysun
Aksam ustu bakicak dr usg ile
Kafasi,rahat olcak da iyi
Allah yardimcimiz.olsun psikologlada gorusmem gerekmis belkidr o yuzden duxelmiyor olabilecegimi soyledi psikolog

cute gözünü seveyim ne parası kalkın çapa'nın bezmialem'in aciline gidin bakarlar ücretsiz ve sevk ederler kadındoğuma. ayrıca ciddi söylüyorum elimden gelebilecek bir miktarsa ben vereyim yapma bunu kendine para dediğin nedir ki? tutturmuşsun paramız yok paramız yok ben yoku da bilirim varı da ama hiç bir yok hastalıktan önemli olmadı şimdiye kadar.

zaten olacağı varsa olur olmazsa olmaz bırak artık bu kuruntuları, ege'yi düşünme anneannesi yanında değil mi? inan ben de seni üzmek istemiyorum ama senin psikolojin hiç iyi değil tamam ama yanında sana akıl veren birileri neden yok ben asıl ona kızıyorum. eşin neden demiyor bu iş böyle olmaz kalk gidelim düzgün bi yere?

Canim capada kuzenim bezmialemde esimin arkadasinim esi hwmsire
Burada dahada cok kptu olursun diyolar bi kere oradada kaldim can pazari diyeyim refakatci uok kolda serum tuvalrtte aski yok tuvalete bile gidrmedim
Ben riskli gebelik uzmanina gitmeliyim suanda gittifim dr 40 egedelo dr 350.tl bisey olsa acibademe ystiracak
Allah askima sen nereye gidoyosun gop jastanesine haluk beye gitmeyi dusunutorum ama cogu kiside bastan beri takip eden dr degismeyin buna yapicak bisey yok diyolar
Simdi kuzenim gelcek dr bakalim ne dicek

canım mesaj kutunu boşaltırmısın?

Piyoncum tel giriyorum silemiyorum
Maddi anlamda ailem destek sadece esimin ailesi evinin eksiklerini tamamliyolar o yuzden illada gidelim diyemiyorum ama bu is bir aciga lavusmaxsa artik egedeki dr gidicem

Piyoncum sildim iki tane

canim cok uzuldum durumuna benim eltimde iki ayliktan dokuz ayli olana kadar kanamasi okdu bazen ole bi kanamasi olurduki bi tane koltuklarini attilar kanini temizleyemedikleri icin o derece yani kan takviyeside yapmislardi yanlis hatirlamiyosam nemi oldu saglikli bi cimcime dogurdu bir yasinda samdi ayrica dusuk yapsanku ne olur hayatin sonumu birdaha cocugunmu olmaz olur birdaha olmasaki ne olur zaten allahim bagislasin cok tatli bi evlat vermis allah sana zaten yanlis anlama tabikide allah insallah evladini saglikla kucagina almayi nasip etsin ama bu kadar eziyet etme kendine asil onemli olan sensin su durumda cnku sen bi annesin egenin annesisin ilk once bunu dusun pisikolojini bozma lutfen

Aynen
Ve bu gibi düşünceler yüzünden Cute fazla kibar davranıyo bence
Haksızlığa uğrasa bile tepki vermiyo
Neymiş eşini tek bırakmış çalışma konusunda
Hayır keyfinden mi işi bıraktın ? Doktor tavsiye etmedi mecbursunuz dedi
Biri sana bişey dediğinde bunu yüzüne çarp

Kadınlar hem bedenen hem ruhen hamileliğin yükünü taşıyoken bir de erkekler uzaktan gazel okumasın lütfen.

bu kız kanadıkça benim içim acıyo Allah şifasını versin evladıyla sınamasın inşallah...

Nasil oldun?arkadaslara katiliyorum birak kocayi da isi de canini ve caninin canini dusun allah askina!bence duzelicek kisa zamanda biraz buna inan

Plsanta previaymisim
Bebegin suyuda az
Kanama cogalirsa bebegi sonlamdircaklarmis filan falan Allah yardimcim olsun

Plesanta asagida yani belki yukari cikar allahtan umit kesilmez.hayirlisi neyse o olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…