• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdimi paylaşmak istiyorum

Dr gittik geldik kalbi heran durabilir xok,sikintida bebek
Suyu az.
Bebegi tam olarak goremiyorum sikisip kalmis gibi harekette edemiyor dedi
Bu swfer kanama alanini asagida gordu bu nasil oluyo
Dr bakarken yuzu atti kalbi durdu sandim dedi yarin bida gelin siz dedi her an hersey olabilir dedi yolladi
Kanamadan cok suyu az dedi o yuzden bu da sikintili dedi

Biraz uyumaliyim gormuyorum duymuyorum hissetmiyorum

nereye gidiyorsun hastaneye?

en başından beri sıkıntılarını biliyordum da bu kadar uzun süreceğini düşünmemiştim hiç kanamalarının, çapa'ya falan gitsen ya aslında?

hayırlısı neyse o olsun ama biraz moralini yüksek tutmaya çalış, doğacak olan çocuk doğar kimse engel olamaz yeter ki allah istesin ama doğmayacak olduktan sonra da kimsenin elinden bi şey gelmez. doğumda bebeklerini kaybeeden anneler var sonuçta. iyi düşün iyi olsun olur mu

daha önceki yazdıklarından yanlış hatırlamıyosam eşin evlenmeden önce sana çok destek oldu zor zamanlarında yanında oldu şimdi sen aldatılırmıyım diye düşünüyorum diyosun böyle şeyleri düşğnme düşündüğün sadece bebeğin olsun
namaz kılmayı bilmiyorum demişsin geçende dua topiğinde yazmıştın öğretmediler diye gerçketen içinden kılmak geliyosa etrafında öğretcek kimse yoksa netten araştır yada kitaplarını aldır zor bişeyi yok şuan ayağa kalkamıyosun oturduğun yerden kılabilirisin Allah bebeğini korusun

Allahtan hayirlisi bi kac gun gecse abdest vs alamam suanda oturmadan yatiyorum ben :( Allahin takdiri ne denirki

Nemicimaslıdna o konuyadegınmeyecektım cunku gercekten o gunden berı esımle yalnız kalamadık cumaaksamı benım annem dunde onun annesı burdaydı

konu su kı esım kanama alanın kapanmamasındanda suyun azlıgalete gıtmındada benı sucluyor masallah doktorda buna canak tuttu
suyla aran yokmu dedı olabılır dedım bebeıgn suyu az dedı
kanama alanı ıcıdne yatacaksın care yok dedı yatmak derken bır gun tamamen yatamıyorum oturuıyorum mesela suandada oturuyorum esım bana senı yataga baglıcak altına bez koyacagız deyıp doktordan benı getırdı kı zaten evde hapıs hayatı yasıyorum bırde yataga baglanmakta nedır

yaptıklarımda su mesela bugun ılk kez yanımda kımse yok o yuzdne kahvaltgımı usulca hazırladım yedıgım hersyeı masada bıraktım tuvalete gıtmısken balkona cıkıp nefe slaıyorum bunu gunde ıkı kere yapıyorum kapı calınınca duymadıklarında kapıyı acıyorum zaten zırt pırt tuvaletteyım

neyse zaten ben bu konuyla ılgılı ufak caplı bır sınır krızı yasadım benı nasıl sucluyorusn dıye ayrıca esımın aılesı son derdım olmalıya onlarda aynı tavırdalar yatmadıgımı dusunuyorlar he soyle dıyım o yogun kanamalarda elbette balkona cıkmadım tuavlete gıdfıp dondum ancak suanda ara ara kanamalarım oldugu ıcın o kadarınıda yapıuorum cunku nefes alamıyorum

nemicim suna gercekten ınan onur oyle bırı degıl bız onurla ege 14 aylık oldugundan ıtıbaren beraberız ve gunler gecırdık egenın bıyolojık babası onu 19 aylıkken aramıstı bunu yazmıstım o sırada bana muhtıs destek oldu egeyı ona teslım etmeye gıdenlerın yanındada o zaman sadece sevgılım olan esımde vardı ve gercekten bunlar yasanırken cok uzgundu sonra sunnet olduk bır suru sey yasadık hep onur vardı yanımızda

ben annemle aynı korkuları paylasmıyorum ama eskı esımın yasadıgı seyı yasarmıyım kısmı hep sıkıntı ama sadece esım ıcın degıl kendım ıcınde sevısebılır durumda olsaydım kendımı daha guvende hıssederdım o ayrı mesele

suanda bıraz agrım var bacagıma vuran sanırım kanama var ben bıraz uzanıyorum okurum ama yazamam

Ben senin ne duymak istedigini ve ne hissettigini anliyorum.onceki konuna sadece goz atmistim seni elestirenler olmustu.sanirim 2.evliligin ve bu bebis plansiz geldi suanda hem hazir degildin hem de zorluyor sizi ve senin psikolojin bozuluyor.bi ara akintim kotu kokulu demistin sanirim seni enfeksiyon bu hale getirdi.bebek etkilenmiyorsa biraz daha sabret derim ben.duscek olsa duserdi sen bu halde bu sikintilarin icinde onun alinmasini istiyorsun belli ki,ama buyudu sanirim baya bu imkansiz gozukuyo.en azindan annen var tatlim ya oglunla ilgiliyor bu sinsuza dek bole surmicek sonucta.ben de hamileyim benim asiri kusmalarim vardi idare ettik cocuklari esimle sabrettim.
Esinle cinsel yakinliga gelince,en iyi esini sen tanirsin.hamile karisini aldatacak merhametsizlikte olamaz herhalde.sen suan icinde bulundugun durum nedeniyle kendini sonsuza dek hamile ve bu sekilde kalacaksin saniyorsun normal ama degil!
Maddiyatta bi sekilde cozulur bebek dogsun tekrar arabanizda olur eski imkanlarinizda.ama suan sadece sabret,o karnindan gidince de herseyin mukemmel olacaginin garantisi yok.

seninle hic konusmadik,ama hem yorumlarini hemde konularini ara ara takip ediyorum.Rabbim sana hem sabir hemde sifa versin.hamilelik zorlu bi surec.heleki sorunlu geciyorsa cok zor.ins skntilarin biran once gecerde.bebegini saglikla kucagina alirsin.Rabbim diger oglunada sizinle birlikte hayirli omurler versin.

çok gecmıs olsun allah yardımcınız olsun yasadıklarınz cok zor.bundada bır hayır vardır elbet üzmemeye calısın kendinizi.

Tutkuu21;
Bebegin alinmasindan ziyade dr kalbi her an durabilir dedi bugun yarin suyu cok azmis
Yoksa bebegi istemesem en basinda aldirirdik gercekten istedigim bu ddgil ama bisey olacaksa kucukken olsun diyorum ama bissy olmasini asla istemiyorum
Hayatimda bir evlat acisi yasamak insallah kaderimde yoktur
Bende enf oturu buralara geldigini dusubuyorum ve dr suanda enf hic kobtrol bile etmiyor
Daha.iyi bir doktora paramiz olmadigi icin gidemiyoruz

Tesekkur ederim kizlar insallah gecsin bugunler insallah

Tutkuu21;
Bebegin alinmasindan ziyade dr kalbi her an durabilir dedi bugun yarin suyu cok azmis
Yoksa bebegi istemesem en basinda aldirirdik gercekten istedigim bu ddgil ama bisey olacaksa kucukken olsun diyorum ama bissy olmasini asla istemiyorum
Hayatimda bir evlat acisi yasamak insallah kaderimde yoktur
Bende enf oturu buralara geldigini dusubuyorum ve dr suanda enf hic kobtrol bile etmiyor

Ah canim inan cok uzuldum umarim bu kadar sikinti bosuna gitmez tamamen tutunur sana bu acilarin da biter.ikilem cok zor allah evlatlarini sana bagislasin.Gecmis olsun tekrar

dılerım rabbım sag salım kucagına almayı nasıp etsın evlat acısı cok acı:43::43::43:: allah kımseye yasatmasın duva edıcam sana ınsallah rabbım yardımcın olsun

acaba bol bol su icsen bi ise yaramazmi.bende hamileyken suyumun azaldigini bol bol su icmem gerektigini soylemisti drum.birde benim yengem dogum yapmak uzere ama onunda suyunun cok azaldigini ve cok kansiz oldugunu soylemisti dr. devlet hastanesine gidiyor oda.dr yatis yapti ama yatmadi 1hafta hergun gidip serum ve kan takviyesi aldi.su anda durumu cok iyi Allaha sukur.peki ayni hastanede baska bi dra gitsen olmazmi acaba.belki daha iyi bi dr vardir.

cutemom bırakma kendini sakine ve metanetli ol egenin ve eşinin sana ihtiyacı var sen iyi olursan onlarda iyi olacak bu günlerin geçecek inş iyileşip çalışmaya başlarsın rabbim şifa versin

Aah su parasizlik ahh....en basindan gidebilseydiniz keske adam gibi bir hastaneye.haftalar once enfeksiyon vs diyordun bak nerelere geldi durum.
Allah kaderimizde ne yazdiysa odur.umarim birgun buraya bebegimi kucagima aldim diye bir konu acarsin.
Lutfen bol bol su ic.ben deve gibi icerdim afedersin hamileyken,oglumun acayip suyu vardi.su hayattir.
Bi de hep ayaktasin anlasilan.dr yat diyor sen oturuyosun.olmaz.yara nasil kapanacak sen yatmazsan.sabahtan esin yiyecegini suyunu koysun yanina sadece cise kalk.
Ogluna da annen bakiyo madem.
Su an cok sikilmis bunalmis durumdasin ama sonsuza dek surmeyecek ki.az daha sabir.Dua et bol bol.icindeki canliyi yasama baglamaya calisan bir annesin simdi.Rabbim dualarini bos cevirmez insallah...

Sabahtan beri bu konuyu okuyorum, sanma ki umrumda değilsin ama yazacaklarımdan korkuyorum. Son gelişmeleri de okudum, seni üzmek en son isteyeceğim şey. Sunu bil; dualarımdasın, Allah yardımcın olsun.

14 haftada bebegin kesedeki gorunymu bu

Benimde egedeyken suyun az demislerdi iki hafta suya dayanmiatim sonrasa ege su ikizi oldu suyu coktu yani so.rada suyum geldi dogurdum

Su ic dedi dr ama bilmiyorumki duzelirmi su haline bakin aci cekiyor gibi kesenin icinde boylu boyunca yaticak yero bile yok dedi dr
Iki buklum duruyor

Suyummu geliyor anlamiyorum egedeki dr coj iyiydi ama ama gidemiyorum iste gittigim dr yeterlim bilmiyorum

Dr iyi diye buna gittik birde eve yakin zirt diye gidiyoruz
Ama ayakta degilim mesela 12 saat uyaniksam 3 saat filan oturuyorum oda yatar pozisyobda zaten yanimda hep biri kaliyor yemegimu vs kendim almiyorum annem yanimda yada esim

Ben cok su icmiyidum acaba ondanmi sudan midem bulaniyorda :(

Bu kadar seyden sonra daha guclu olmami bekliyosun ve kendimi saldigim icin kiziyosun bana biliyorum canim
lutfen dua et bana kimin kime duasinin gececegi belli olmaz
Yarin sabah baska bir gun olsun

Bu kadar seyden sonra daha guclu olmami bekliyosun ve kendimi saldigim icin kiziyosun bana biliyorum canim
lutfen dua et bana kimin kime duasinin gececegi belli olmaz
Yarin sabah baska bir gun olsun

Sen bu değilsin cünkü. Ben senin icindeki gücü biliyorum. Tabi ki dualarımdasın ve her zaman olacaksın. Veren Allah alsa da sen mükemmel bir kadın ve mükemmel bir annesin bunu sakın ama sakın unutma tamam mı...

ben bunu anlamadım
şu durumda paranın ne önemi var
senin ailenin durumu iyi diye biliyorum
olmasa bile bikaç seferlik en azından şu acil durum atlatılana kadar para bulunabilir herhalde
senin ailenden eşinin ailesinden olmadı patronlardan avans falan
bu kadar sıkışık olamazsınız
allah yardımcın olsun
bildiğim tek şey varsa allahın dediği olur

Yani hassassın biliyorum ama şu sevişme olayına düşük tehliken varken bile takıksın ya ben bunu cidden anlayamıyorum.
Çok mu önemli? Cinsellik üzerine mi sizin evliliğiniz tamam önceki evliliğinde kötü şeyler yaşamış olabilirsin ama bu karakterle alakalı bi'şey sevişmezsek aldatır diye bi'mantık yok yani olmamalı.

Bence de en uygunu arabayı satıp düzgün bi'hastanede bi'süre gözetim altında kalman çünkü evde istesen de yasakları deliyosun.
Kırmak için yazmadım cidden okuyunca bu konuyu çok takıyomuşsun gibi gözüküyo.
Sen annesin ve şu an yine hamilesin. Önceliğin karnındaki canın sağlığı olsun diğer şeylerle içini sıkıntıya sokup stres yapıyosun ki stres düşük tehlikesinde çok çok zarar.

İnşallah tez zamanda sağlık sorunların hallolur, Allah yardımcınız olsun.

Back