- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
Dr gittik geldik kalbi heran durabilir xok,sikintida bebek
Suyu az.
Bebegi tam olarak goremiyorum sikisip kalmis gibi harekette edemiyor dedi
Bu swfer kanama alanini asagida gordu bu nasil oluyo
Dr bakarken yuzu atti kalbi durdu sandim dedi yarin bida gelin siz dedi her an hersey olabilir dedi yolladi
Kanamadan cok suyu az dedi o yuzden bu da sikintili dedi
Biraz uyumaliyim gormuyorum duymuyorum hissetmiyorum
Nemicimaslıdna o konuyadegınmeyecektım cunku gercekten o gunden berı esımle yalnız kalamadık cumaaksamı benım annem dunde onun annesı burdaydı
konu su kı esım kanama alanın kapanmamasındanda suyun azlıgalete gıtmındada benı sucluyor masallah doktorda buna canak tuttu
suyla aran yokmu dedı olabılır dedım bebeıgn suyu az dedı
kanama alanı ıcıdne yatacaksın care yok dedı yatmak derken bır gun tamamen yatamıyorum oturuıyorum mesela suandada oturuyorum esım bana senı yataga baglıcak altına bez koyacagız deyıp doktordan benı getırdı kı zaten evde hapıs hayatı yasıyorum bırde yataga baglanmakta nedır
yaptıklarımda su mesela bugun ılk kez yanımda kımse yok o yuzdne kahvaltgımı usulca hazırladım yedıgım hersyeı masada bıraktım tuvalete gıtmısken balkona cıkıp nefe slaıyorum bunu gunde ıkı kere yapıyorum kapı calınınca duymadıklarında kapıyı acıyorum zaten zırt pırt tuvaletteyım
neyse zaten ben bu konuyla ılgılı ufak caplı bır sınır krızı yasadım benı nasıl sucluyorusn dıye ayrıca esımın aılesı son derdım olmalıya onlarda aynı tavırdalar yatmadıgımı dusunuyorlar he soyle dıyım o yogun kanamalarda elbette balkona cıkmadım tuavlete gıdfıp dondum ancak suanda ara ara kanamalarım oldugu ıcın o kadarınıda yapıuorum cunku nefes alamıyorum
nemicim suna gercekten ınan onur oyle bırı degıl bız onurla ege 14 aylık oldugundan ıtıbaren beraberız ve gunler gecırdık egenın bıyolojık babası onu 19 aylıkken aramıstı bunu yazmıstım o sırada bana muhtıs destek oldu egeyı ona teslım etmeye gıdenlerın yanındada o zaman sadece sevgılım olan esımde vardı ve gercekten bunlar yasanırken cok uzgundu sonra sunnet olduk bır suru sey yasadık hep onur vardı yanımızda
ben annemle aynı korkuları paylasmıyorum ama eskı esımın yasadıgı seyı yasarmıyım kısmı hep sıkıntı ama sadece esım ıcın degıl kendım ıcınde sevısebılır durumda olsaydım kendımı daha guvende hıssederdım o ayrı mesele
suanda bıraz agrım var bacagıma vuran sanırım kanama var ben bıraz uzanıyorum okurum ama yazamam
Tutkuu21;
Bebegin alinmasindan ziyade dr kalbi her an durabilir dedi bugun yarin suyu cok azmis
Yoksa bebegi istemesem en basinda aldirirdik gercekten istedigim bu ddgil ama bisey olacaksa kucukken olsun diyorum ama bissy olmasini asla istemiyorum
Hayatimda bir evlat acisi yasamak insallah kaderimde yoktur
Bende enf oturu buralara geldigini dusubuyorum ve dr suanda enf hic kobtrol bile etmiyor
Daha.iyi bir doktora paramiz olmadigi icin gidemiyoruz
Bu kadar seyden sonra daha guclu olmami bekliyosun ve kendimi saldigim icin kiziyosun bana biliyorum canim
Bu kadar seyden sonra daha guclu olmami bekliyosun ve kendimi saldigim icin kiziyosun bana biliyorum canim
lutfen dua et bana kimin kime duasinin gececegi belli olmaz
Yarin sabah baska bir gun olsun
Bende enf oturu buralara geldigini dusubuyorum ve dr suanda enf hic kobtrol bile etmiyor
Daha.iyi bir doktora paramiz olmadigi icin gidemiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?