Derdimi paylaşmak istiyorum

Esimde kanama alanin kapandi gozun aydin diyor bana aysuncum senin kanama alaninda kanla kapanmusti boyle bie anda olan yogun bir kanamaylami olduki

Evet cnm en son iki hafta once csrsamba akşamı yogun bi kanamam oldu.
Persembe en son cuma gunu kapandi..ondan sonra da dr ggittim alan kapanms dedi...
Kanamayla kapandi yani.

Evet cnm en son iki hafta once csrsamba akşamı yogun bi kanamam oldu.
Persembe en son cuma gunu kapandi..ondan sonra da dr ggittim alan kapanms dedi...
Kanamayla kapandi yani.

darısı cutenin ve tüm kanaması olanların başına İnşallah bu kanama kapanma belirtisi olsun..

aysun seni de takip ediyorum testinin sonucu güzel çıkacak İnşallah.dualarımdasın.

darısı cutenin ve tüm kanaması olanların başına İnşallah bu kanama kapanma belirtisi olsun..

aysun seni de takip ediyorum testinin sonucu güzel çıkacak İnşallah.dualarımdasın.

Cok tesekkur ederim kadesa..
Insallah canim bayramda belli olacak sonuc inşallah cifte bayram hemde dogum gunu hediyem olur bana guzel sonucum.
Insallah bebegim sagliklidir.:26: merakla bekliyorum. .

Progestan ignwsi oluyorum uc gundur kaniyie igne yerleri ins igne ise yariyodur dimu ya kanadigi icin yaramiyo olabilirmi
Birde sabah aksam hap iciyorum
Tuvalete kaldirdi sagolsun yengem geldi yine klozet kan oldu ((( biraz da gelcek herhalde yattim tekrar insallah gecer biter artik
Kan geldigi icinmi vajinada agri oluyor acaba
Insallah bende duzelirim aysuncum vw seninse test sonuclarin guzel gelir insallah

Pilin agladim ya yazdiklarini okuyunca keske burda olsaydinda korkularimla odunu patlatsaydim :) cunku suanda cok korkuyorum kandanda tiksiniyorum
Tesekkur ederim yazdiklarin icin cuma gununden beri sacimi taramiyorum suanda kanamam yogun o yuzden istesemde tarayamam

Simdi uyusam cok guzel bi ruya gorsemm keske

aklıma benim hamileliklerim de yaşadıklarım geldi...
oğluma hamileliğimin 5. ayında kanama değil de sancı başladı bende..
nst ye bağladılar, ben bişey hissetmiyorum ama sancılarım en üst seviyede...
hemen yatış yapıldı, serumlar iğneler.. durdular bi şekilde..
eve gittiğim de sadece lavaboya gitmek için kalkmama izin vardı.. 3 ay yattım, kendimi kötü hissedince tekrar hast yolunu tutuyodum yine aynı şeyler..
neyse bi şekilde tamamladım.. 35. haftayı.. oğluma kavuştum..
yemesi ,içmesi , uyuması o kadar problemli bi çocuktu ki anlatamam..
eşimin de işleri o sıralar iyi değildi.. neyse ben oğlum 9 aylıkken tekrar hamile olduğumu öğrendim..
eşimin işlerinin iyi gitmediğini bildiğim için çekinerek söyledim hamile olduğumu..
cnm benim ya, ben ikince kez mi baba olcam şimdi dedi, sarıldı bana... endişerimi görünce cnm biz bi kuru ekmekle de doyarız.. Allah gönderdiği canı rızıksız bırakır mı hiç dedi... içimi rahatlattı, moral verdi bana...
dr aynı şeyleri tekrar yaşayabilirsin dedi, oğlunu kucağına alman dahi tehlikeli senin ve bebeğin için dedi..
kimi zaman kv kimi zaman annem gelip ilgilendiler oğlumla..
tabi ki üzülüyordum oğlum için, ama karnımda taşıdığım da benim bebeğimdi..
sonunda iki kardeşin birbirleriyle oynayacaklarını hayal ederek geçirdim o sıkıntılı günleri... bol bol dua ettim, şükrettim...
oğlumda olduğu gibi kızım da erken doğdu.. 1,5 yaşındaydı oğlum, ikinci kez anne olduğumda...
kv hastalandı annem dedeme bakıyordu, yine ben tek başıma kalmıştım..
Allah gücünü verdi, büyüttüm çocuklarımı.. bebeğimin gelişiyle eşimin işleri açıldı... :)
hiç yapmadığı kadar iş yaptı eşim.. dediği gibi rızkını verdi Allah...
senin şimdi parayı pulu cinsel hayatını düşünme.. bebeğine odaklan... dua et bol bol...
oğlun için de tedirgin olma çünkü sen ona öyle güzel bi hediye vereceksin ki büyüdüklerinde, bütün yaşadığın bu sıkıntıları unutacaksın...
ağlamakla, strese girmekle 9 ay geçmez ki...
sabret, dua et, Allah mükafatını verir elbet...

Pamukannesi benim ilk gebeligim tup bwbek ama kanama disinda aklina gelecek hersey vardi bir kerrsinde dr bunun kalbi atmiyor dedi 31 haftalikken hastaneye yattim sancidan 36 haftada digum yaptim
O surectede aadece evde yatiyordum 160 tane igne vuruldum bunda daha 40 :) cok zor gecmisti
Bu daha kolay olur sandim sadece bir kerelik iliskide oldu normal oldu ama Allah bana kolay evlat vermiyo belkide onlari daha cok seveyim diye buda kanamali geciyo leke degil bak biraz once canli canli yasandi sanki orasi bir cesme
Kanamalu gebwlik gecirenlere Allah,sabir versin cok farkli biseymis

Simdi bende hayal kurmaya calisiyorum dogumdan bir sene sonrasini mesela :) lutfen bana dua edin lutfen

Hamilelik döneminin biz kadınları başka bir insana çeviren bir dönem olduğunu sende çok iyi biliyorsun cute
Herşeyi olduğumuzdan farklı gördüğümüz, farklı düşündüğümüz acaip bi dönem

İlk hamileliğinde yaşadığın şeyler zaten her kadının kolay kaldıramayacağı/atlatamayacağı şeyler olmasına rağmen dim dik sıyrılabilecek ve kendine yepyeni bir hayat kurabilecek kadar güçlü bir kadınsın sen...

Eşinse sen daha başka bir adamla evliyken sana desteğini esirgememiş oğluna kendi oğlu gibi sahip çıkmış yüce gönüllü bir insan...

Şu forumda belki onlarca belki yüzlerce aldatılan kadına kendi hayat hikayeni anlatarak destek olmuş moral vermiş birisin sende biliyorsun değil mi...

Şimdi bu paranoyaları yaşaman sıradan bir insana göre garip gelebilir, önemli değil geçecek çünkü bunu da biliyorsun...

Bunları da atlatacak kadar güçlü olduğunu ben biliyorsam eminim sende biliyorsun...

Daha yeniden doğalı çok olmadı cute...
Daha yeni başladın yaşamaya ve önünde upuzun bir hayat var ...
Eşinle oğlunla ve bebeğinle...

Bu kadar cabuk pes edilmez diyorsun

Usha ama yazdigin birseyi anlamadim benim eski esimle ayrilalmistik ben simdiki esimle tanismis iliskiye basladigimda yanlis anlasilma olmasin

Bazen insanlar dibe vurur simdi gelip biri banada anlatsin istiyorum bemde umit etmek istiyorum
Surekli her gun her gun yarin baska bir gun olacak diye uyaniyorum
Ve bir gun gercekten baska bir gun olacak

Sadece biraz sabirsizim .

Rabbim size bir an once sifa versin insallah. Korkularinizin olmasi bence cok dogal. Ama kendinizi o kotu dusuncelere odaklayip icinizi karartmayin. Allah a siginin. Stres uzuntu hamilelikte bebege zarar verir. Yapmayin bebwginizi uzmeyin. Zamanla tum skintilar biter. Aglamayin lutfen. Cok degil bir kac ay sonra iki kardesin oynasmalari civiltilari dolduracak insallah evinizi. Bunu dusunun mutlu olun.

Cutemom,

sen güçlü kadınsın.

bunlarda geçecek..

bazen hayatta tüm sıkıntılar üst üste gelir..

bu bir sınav çünkü..

bol bol şükret.

ölüyorum, yaşayamıyorum derken hayat sana ikinci kez güldü.

maddi sıkıntılarda geçecek.

benim son 3 yılım çok zordu.

herşey ama herşey bu kadar mı üst üste gelirdi?

ama geldi...

şimdi herşey geçiyor yavaş yavaş..

O dualar var ya, kalpten geçen dualar hepsi duyuluyor...

işin kötüsü mü iyisi mi diyeyim bilemedim ama Allah o ahları da duymuş.

meğer öyle ah etmişim ki, hepsi bir bir tutuyor. inanamıyorum.

sen sabret...

maddi sıkıntılar zordur. bilirim.

en çok da çocuğuna bir şey özenip de alamamak koyar insana.

ama o kadar gençsiniz ki eşin de sen de.

zamanla herşeyiniz olacak.

ne arabalar ne evleriniz olacak.

sizin huzurunuz olsun da.

gerisi yalan

Aslinda Allah bana ne istediysem verdi ha biraz zahmetli oldu ama oldu su dunyada ne icin dua ettiysem Allah nasip etti
Bir kac gun once tup bebek bolumunde eski yazdiklarimi okudumda

Karnima atki ve tulbent koyup hamile kalinca nasilim diye baktigimi yazmisim bazen umutsuzluga,kapilmisim
Ignelerden korktugunu yazmisim sonrada hamileyim diye yazmisim 2009 yili soyle baktimda dedim ya arada fark var biri emekle gelmis digeri kolay gelmis emekle dogmaya calisiyor

Egeye hamileyken bu kadar korku yasamamistim aslinda Allah beni siniyor

Ben namaz kilmayi bilmiyorum suansa evdeyim bostayim ve depresyondayim
Bunu firsata cevirmeliyim biliyorum insallah bu kez bunu basarabilirim

Aslinda kotu bisey olacagini dusunmuyorun sadece bu kanamalar beni acayip koseye savuruyor

Buda gecicek bunlarda geride kalicak

Canım özür dilerim:26:
Sanki boşanma gerçekleşmeden arkadaşındı gibi birşey hatırlıyor gibiydimde ....(bu cümle böyle kalsınmı toparlanmıyor )

Eve pes edemezsin diyorum
Yarın başka bir gün olacak
Ve daha güzel olacak herşey
Bir sene önce evleniyorum diye sevinç çığlıkları atıyordun
Bir sene sonrada bebeğinin (sanki bana kız olacakmış gibi geliyo) ilk emeklemesi, ilk adımları, ilk kelimeleri sevinçten uçuracak...

Cok tesekkur ederim kadesa..
Insallah canim bayramda belli olacak sonuc inşallah cifte bayram hemde dogum gunu hediyem olur bana guzel sonucum.
Insallah bebegim sagliklidir.:26: merakla bekliyorum. .

ben iyi çıkacağna inanıyorum sende inan :) çifte bayram yaşayacaksınız İnşallah.

hep aynı yerden olma iğneni kanar tabii.benimde kanamıştı bir kez.ben haftada bir kullanıyorum ama niye kullandığımı hala anlamış değilim 25.haftaya kadar da kullanacakmışım o iğneyi.sen hergün oluyorsun aynı yerden yapmasın hemşireye söyle.adetliykende vajinada ağrı olur ya biraz demek ki kan geldiği için oluyor onu düşünme.

aynen

hepsi geçecek...

tabi sen sizi yıpratmazsan...

yıpratma bence ilişkinizi.

evden oturarak yapabileceğin bir iş yok mudur?

kanaman geçince, işe gitmezken yapabileceğin?

kurabiye, nikah şekeri, çeviri vb.?

Usha galiba bi karisiklik var orda ama onemli degil

Buarada son kontrolde dr bebek erkek olmayabilir dedi ama suanda kizsada erkeksede muhim degil

Yeterki bu kadar seyden sonra kaybetmiyeyim bebegimi dogum zamninda dogum yapanlari gordum hastanede bi trip bi sey :) dogum yapsam bi gunde gecer o can alici agrilar korkular
Simdi daha zor vw yine kanama sanirim bugun yine hastanede kalacagim

Merhaba Cute

Ben hiç hamilelik yaşamadım o yüzden tam olarak hissettiklerini anlayamıyorum ama yazdıklarından kendini çok yıprattığını fark ettim. Ne olursa olsun Allah'ın dediği oluyor, bütün bu olanlar birer sınav diye düşün ve dua etmeye çalış.

Anlattığın kadarıyla eşin sana destek, iyi bir insan bu onunda imtihanı, birlikte başaracaksınız inanıyorum. Önce ki evliliğinden kötü tecrubelerin var bunlar seni ürkütüyor ama eşinin seni üzecek bir şey yapacağını sanmıyorum. Birazcık yüreğini ferah tutmaya çalış. Sayılı gün çabuk geçer derler, bu kadar dayanmışsın biraz daha motive et kendini. Şu dönem oğlunla ilgilenememen çok normal ama düşünsene ona dünyanın en güzel armağanını vermek için uğraşıyorsun. Kardeş hayat arkadaşıdır, yoldaştır. Kardeşi biraz ayaklanıp onunla iletişim kurabilecek duruma geldiğinde oğlun ne kadar mutlu olacak bunu düşün.

Allah yardımcın olsun arkadaşım, birazcık daha sabır diyorum, dua etmekten hiç vazgeçme

Dr gittik geldik kalbi heran durabilir xok,sikintida bebek
Suyu az.
Bebegi tam olarak goremiyorum sikisip kalmis gibi harekette edemiyor dedi
Bu swfer kanama alanini asagida gordu bu nasil oluyo
Dr bakarken yuzu atti kalbi durdu sandim dedi yarin bida gelin siz dedi her an hersey olabilir dedi yolladi
Kanamadan cok suyu az dedi o yuzden bu da sikintili dedi

Biraz uyumaliyim gormuyorum duymuyorum hissetmiyorum

Senı hıç tanımasamda konunu okuduğumdan berı okadar üzgünüm kı
Sana ne desem bılemedım, bunlarda geçıcek lütfen üzme kendını

mınıcık güzel bebek, sıkı sıkı tutun annene az kaldı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…