Esimde kanama alanin kapandi gozun aydin diyor bana aysuncum senin kanama alaninda kanla kapanmusti boyle bie anda olan yogun bir kanamaylami olduki
Evet cnm en son iki hafta once csrsamba akşamı yogun bi kanamam oldu.
Persembe en son cuma gunu kapandi..ondan sonra da dr ggittim alan kapanms dedi...
Kanamayla kapandi yani.
darısı cutenin ve tüm kanaması olanların başına İnşallah bu kanama kapanma belirtisi olsun..
aysun seni de takip ediyorum testinin sonucu güzel çıkacak İnşallah.dualarımdasın.
Bu kadar cabuk pes edilmez diyorsun
Usha ama yazdigin birseyi anlamadim benim eski esimle ayrilalmistik ben simdiki esimle tanismis iliskiye basladigimda yanlis anlasilma olmasin
Bazen insanlar dibe vurur simdi gelip biri banada anlatsin istiyorum bemde umit etmek istiyorum
Surekli her gun her gun yarin baska bir gun olacak diye uyaniyorum
Ve bir gun gercekten baska bir gun olacak
Cok tesekkur ederim kadesa..
Insallah canim bayramda belli olacak sonuc inşallah cifte bayram hemde dogum gunu hediyem olur bana guzel sonucum.
Insallah bebegim sagliklidir.:26: merakla bekliyorum. .
Progestan ignwsi oluyorum uc gundur kaniyie igne yerleri ins igne ise yariyodur dimu ya kanadigi icin yaramiyo olabilirmi
Birde sabah aksam hap iciyorum
Tuvalete kaldirdi sagolsun yengem geldi yine klozet kan oldu((( biraz da gelcek herhalde yattim tekrar insallah gecer biter artik
Kan geldigi icinmi vajinada agri oluyor acaba
Insallah bende duzelirim aysuncum vw seninse test sonuclarin guzel gelir insallah
Aslinda Allah bana ne istediysem verdi ha biraz zahmetli oldu ama oldu su dunyada ne icin dua ettiysem Allah nasip etti
Bir kac gun once tup bebek bolumunde eski yazdiklarimi okudumda
Karnima atki ve tulbent koyup hamile kalinca nasilim diye baktigimi yazmisim bazen umutsuzluga,kapilmisim
Ignelerden korktugunu yazmisim sonrada hamileyim diye yazmisim 2009 yili soyle baktimda dedim ya arada fark var biri emekle gelmis digeri kolay gelmis emekle dogmaya calisiyor
Egeye hamileyken bu kadar korku yasamamistim aslinda Allah beni siniyor
Ben namaz kilmayi bilmiyorum suansa evdeyim bostayim ve depresyondayim
Bunu firsata cevirmeliyim biliyorum insallah bu kez bunu basarabilirim
Aslinda kotu bisey olacagini dusunmuyorun sadece bu kanamalar beni acayip koseye savuruyor
Buda gecicek bunlarda geride kalicak
Dr gittik geldik kalbi heran durabilir xok,sikintida bebek
Suyu az.
Bebegi tam olarak goremiyorum sikisip kalmis gibi harekette edemiyor dedi
Bu swfer kanama alanini asagida gordu bu nasil oluyo
Dr bakarken yuzu atti kalbi durdu sandim dedi yarin bida gelin siz dedi her an hersey olabilir dedi yolladi
Kanamadan cok suyu az dedi o yuzden bu da sikintili dedi
Biraz uyumaliyim gormuyorum duymuyorum hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?