Derdime Başlık Bile Bulamadım :(

Canım erkekler bebekle ne kadar çok etkileşim yaşarsa o kadar baba olduklarını anlıyorlar. Bizim gibi degiller. Bebekle anısı olmadığı için senin gibi hissetmedi ama ailesiyle anıları var elbette.
Sen bunları düşünme bebisine odaklan.

Başınız sağolsun öncelikle.
O kadar üzüldüm ki benm bike ağlayasım geldi.. eşinizdeki taş hali !! inşallah kısa süre sonra son bulur bi ailesi evi olduğunu hatırlar ve her anlamda elinizi tutar dileğiyle ...

destek konusunda haklisiniz ancak bir konuda yaniliyorsunuz
kadinlar hamile kaldigi anda anne olur ama erkekler bebek dogduktan sonra baba olur
ondan boyle bir beklentiye girmeniz cok sacma cunku o baba olmamisti bebeginiz oldugunde

Ya ben şöyle bir hata yaptım eşimin işsiz olduğu dönemde kendini kötü hissetmesin diye maaş kartımı ona verdim
O "sizin" maaş kartınız,şimdi çalışıyorsa sizinkini de artık size vermeli,bir ihtiyacı yok.Geri isteme hakkınız var bu durumda.Evet evlilikte bazı şeyler ortak olabilir ama bazı şeylerden de ödün vermemek gerekir ben mi yanlış düşünüyorum...

Çok üzüldüm canım.. ama artık üzme kendini.. karnındaki bebeğine odaklan... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

Erkekler kucagina almadan baba olduklarini anlamiyorlar malesef. Bebeginizi kaybetmeniz cok aci hic kolay degil ama esinizin yuzunden diyemeyiz. Yeterince destek olmamis sadece.

Senin kocan eltine aşık değil miydi,sana değer vermiyor..Boşan bu adamdan kurtul ya ...Çok üzülüyorum sana..Değmeyecek bir adam İçin kendini yıpratma ya...

Cok gecmis olsun
Fakat eşiniz tabiki de anne babasini düşunecek onlar için aglicak en doğalida bu zaten
Hayir bu kiskançlik niye ki
Bdv de sürekli karsilasiyorum
Genelde kadinlarin kv ve kp ile bir alip veremedikleri var
Sizler de anne olacaksiniz . Erkek evlat sahibi olur da sizin yaptiginizi sizin gelininiz yapinca hıç gocunmayin
Nihayetinde herkrs ektigini biçer

Şu terapiste gidince eski defterler de acildi galiba
Elti mevzusunun yaninda bu dedilleriniz yine daha masum kaliyor
Ama yine de kabul edilebilir degil kesinlikle
Esiniz evlenince ciddi anlamda degismis olmali
Yoksa sizin gibi akli basinda bir kadinin - affiniza siginiyorum - sumsuk bir adama asik olmasini aklim almiyor
Insallah cozum bulursunuz sorunlariniza

Cok uzuldum yazdiklarina.ama bir erkek cocugunu kucagina almadan baba duygusunu sorumlulugunu yasamiyor malesef .Allah korusun eger dogduktan sonra birsey olsaydi esiniz kahrolurdu belliki pimpirikli bir insan cunku.biz kadinlar olarak duygusaliz hassas varliklariz daha ilk duydugumuz andan itibaren annelik duygularimiz baslar.ben hamileyken esimin bebegimizi hic sevmeyecegini dusunurdum okadar donuktu.heyecansizdi.dogduktan sonra onun babaligina hayran kaldim nekadar yanildigimi gordum.

Kendizi üzmeyin.bebisinizin kısmeti yokmuş demek ki.olacağı varsa eşiniz ilgilense bile engel olamazdı.anne değilim ama herkes der ki babalık sonradan öğrenilen bişey.siz hamile kaldığınız andan o duyguyu hissettiniz ama belki eşiniz sonradan edindi o duyguyu.anne baba ile de kıyaslanmamalı.sanırım duygusal zamanlarınız

İşte ben aynı hayranlığı duyamıyorum. Şu an ki bebeğimi de 2.plana atıyor

Hayır, kesinlikle haklısınız bu konuda. Ben sadece çok fazla vericiyim, bu sebeple yaşıyorum zaten bunları. Azcık bencil olabilseydim hiç bir şey böyle olmazdı belki de...

Senin kocan eltine aşık değil miydi,sana değer vermiyor..Boşan bu adamdan kurtul ya ...Çok üzülüyorum sana..Değmeyecek bir adam İçin kendini yıpratma ya...

Haklısınız ama işte hemen insan koskoca 10 yılı çöpe atamıyor... Son şansı var, çift terapistine gidiyoruz. Değişmezse zaten sonumuz o olacak...

Bebeginizin kalbi durmadan önce siz de araştırıp öğrenebilirdiniz ama yapmamışsınız. Esiniz de öyle.

Bebek vefat ettikten sonra da olan oldu diyip belki de bakmadi. Ama anne babasında bir problem gözüküyorsa bunun icin endiselenmesi normal. Çünkü ortada sonut degerler var.

Bence canınızı bosuna sıkıyorsunuz. Hala çocuklarınıza daha az önem veriyorsa baska tabi.

Bir de annelik ve babalık aynı his olmuyor. Anne olmak bambaska bir mertebe. :) Bosuna cennet annelerin ayakları altında denmemis. :) sıkmayın canınızı lütfen

Teşekkür ederim. Sorun şu eğer bir erkek eşine de anne-babasına verdiği kadar değer ve ilgi veriyorsa sorun olmaz zaten. Ama eş aynı değeri göremezse kocasından böyle kıyaslamalar yaşanıyor maalesef...

Benim de çok şükür bir oğlum var. Hatta 3 tane de erkek kardeşim var. Erkek kardeşlerimi bu zamana kadar nasıl yetiştirdim biliyor musunuz?? Evlenince sizin için önce karınız ve çocuklarınız gelmeli, ondan sonra anne-baba ve kardeşler gelmeli diye yetiştirdim. Oğlumu da aynı şekilde yetiştireceğimden emin olabilirsiniz. Çünkü bir anne için en önemli şey evladının mutluluğudur. Eğer oğlum evlendiği kadını el üstünde tutmazsa, ona yeterli ilgi ve sevgiyi göstermezse mutlu olamaz... Bu sebeple oğlum için ben 2.planda kalayım, kalmam da gerekiyor zaten... Hiç gocunmam, o mutlu olsun, huzurlu olsun yeter...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…