• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam yogun bakimda

İyi akşamlar ne yazacagimida bilmiyorum ama paylaşmam gerek babamı yoğun bakıma aldılar 15 gündür grip gibiydi annemle babam doktora git dedikçe geçti biraz annen gitmek istemiyor dedi daha 2 gün önce geldi birseyi yoktu bugün konuştuk iyiydi çarşıya inmiş gelmiş annem nefes zorcaliyor diye aradı eşim gitti hastaneye kaldırdılar ciğerlerine su birikmiş orda kalbi durmuş tekrar çalıştırıp yoğun bakıma almışlar ben gidemiyorum evde bebeğim var 1 b ucuk yasinda uyuyor ama ben delircem düşünmekten doktor durumu kritik demiş burada paylaşmanın hiçbir mantığı yok belki ama tek başıma içim içimi yiyor nilolur benzer durum yaşayıp iyi olan varmi çevresinde hastaneye Bebeğimi de sürükleyip gotureniyorum bıraksam kimsede durmaz içim içimi yiyor dogrumu söylüyorlar onuda bilmiyorum birsey olduda saklıyorlar diyede korkuyorum
Eşinizle gidin, bebekle dışarıda beklesin siz girin babanızın yanına. Durumu nedir, akibeti nasıl olur bir şey diyecek yetkinlikte değilim ama içiniz içinizi yiyeceğine gidin, görün, moral olun.

Maalesef babamı kaybettim dün bana söylememiştim r kez kalbi durmuş yürüyerek gitmiş nasıl olur aklım almıyor

Maalesef babamı kaybettim dün bana söylememiştim r kez kalbi durmuş yürüyerek gitmiş nasıl olur aklım almıyor

Basiniz sagolsun
Akciger Zari iltihabimiydi acaba? O cok daha hizli ilerleyen zor bir hastalik Allah mekanini cennet eylesin

O kadar üzüldüm ki anlatamam. Konuya girdim babanız nasıl diye sormak için yorumunuzu görünce kahroldum. Başınız sağolsun. Allah sabır versin. Mekanı cennet olsun.

Basiniz sagolsun
Akciger Zari iltihabimiydi acaba? O cok daha hizli ilerleyen zor bir hastalik Allah mekanini cennet eylesin
Cigerleri su topluyor demişler kalbinde ana damar tikaliymis sabah konuşmuştum torununu sormuştu ben iyiyim annen biraz hasta demişti gitmiş anneme çorba almış hasta diye hala inanamıyorum

Başınız sağolsun şimdi gördüm yorumunuzu 😞 Allah cennetiyle mükafatlandırsın

İyi akşamlar ne yazacagimida bilmiyorum ama paylaşmam gerek babamı yoğun bakıma aldılar 15 gündür grip gibiydi annemle babam doktora git dedikçe geçti biraz annen gitmek istemiyor dedi daha 2 gün önce geldi birseyi yoktu bugün konuştuk iyiydi çarşıya inmiş gelmiş annem nefes zorcaliyor diye aradı eşim gitti hastaneye kaldırdılar ciğerlerine su birikmiş orda kalbi durmuş tekrar çalıştırıp yoğun bakıma almışlar ben gidemiyorum evde bebeğim var 1 b ucuk yasinda uyuyor ama ben delircem düşünmekten doktor durumu kritik demiş burada paylaşmanın hiçbir mantığı yok belki ama tek başıma içim içimi yiyor nilolur benzer durum yaşayıp iyi olan varmi çevresinde hastaneye Bebeğimi de sürükleyip gotureniyorum bıraksam kimsede durmaz içim içimi yiyor dogrumu söylüyorlar onuda bilmiyorum birsey olduda saklıyorlar diyede korkuyorum
Merhaba çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin babanızı size bağışlasın . Benim dedem alzheimer hastası yatalaktı onunda ciğerlerine su birikmişti yaşlı olmasına rağmen tedaviye olumlu cevap verdi ve o krizi atlattı . İnşallah merhametli doktorlara hemşirelere denk gelirsiniz içinizi ferah tutun rabbim şafi isminin hürmetine şifa versin

Back