- 8 Mart 2017
- 568
- 803
- 53
- 41
- Konu Sahibi birgaripask35
-
anne-babanın ve evladın kıyaslaması çok yanlış değil mi sizce de?
eşinizin gerekli ilgiyi göstermediğine ne kadar eminsiniz?evladınızı kaybetmenin verdiği acıyla yanlış şeyler düşünüyor olabilir misiniz?Başınız sağ olsun bu arada ilk bebeğiniz için.
Bebegin bisey olacagina ihtimal vermedigi icin cok arastirmamis, tipki seninde cok fazla ustune olmadigin gibi.
Yeni bir bebegin dogmus bile, yani bu olayin uzerinden aylar gecmis, neden takilip kaliyosun. Dert mi ariyosun kendine, huzursuz olmak icin sebeb mi istiyosun. Esinle sorun yasamak icin pireyi deve yapmayin bence. Oturun, halinize sukredin, birakin adam anasiyla babasiylada istedigi gibi ilgilensin.
Biz anneler canımızda can taşıyoruz,bağımız bedensel ve psikolojik hemen başlıyor;bence gerçek şu ki erkekler evlat kavramını çok daha sonra algılıyorlar.
Ailesine verdiği önem de de bana obsesif olma ihtimalnii düşündürdü.
Neden derseniz aynı şeyleri onlarca kez yaşadım ve eşimin gençlik döneminde psikologa bile gittiğini söylediler sırf aileden birini kaybetme endişesi yaşadığı için.Şuan tanı okb ilaç kullanıyor.
Diyeceğim o ki psikologa gitmesi konusunda ikna edin.
Herşey ne kadar farklı görünüyor oysa ki dışardan,kim bilebilriki bunun aslında bir rahatsızlık olduğunu şahsen hiç düşünmezdim tecrübe ettiğim içinde aktarma gereği duydum...
Basın saolsun canım, yeni bebegını saglıklı sıhhatlı buyut ınsallah
çalışmıyor musunuz ya da bebekten ötürü izinde misiniz?yani çalışma imkanınız var mı?eşe muhtaç olmamak bakımından soruyorum bunu.yani evet şimdi düşününce böyle bir şeye denk gelsem belki bende bir düşünürüm ama hassaslığınızdan ötürü bir şeyleri büyütüyor olma ihtimaliniz de var beni yanlış anlamayın lütfen.Teşekkür ederim... Evet eminim çünkü öyle... Geçen ay eşime dedim ki bebeğimize ayakkabı almalıyız, dedi ki işte kredi kartının kesim tarihini bekleyelim, ondan sonra alalım... Ben de tamam dedim. 2 gün sonra hafta sonu annesinin doğum gününü kutlayacağız diye annesine gitti 1500 tl.lik telefon aldı. Aldığı hediyenin kesinlikle parasında değilim çünkü maddi şeylere önem veren biri değilim. Ama beni kızdıran şu, bebeğine gelince para yok ama anneye gelince var...
Güzel arkadaşım kaç kez gördüm o gözyaşlarını,kendimi bile sorguladım çoğu zamanTeşekkür ederim. Şuan zaten çift terapistine gidiyoruz, başka problemlerimizden dolayı gidiyoruz ama ben bunu terapistimle de paylaşacağım. O bunun üzerine gider muhakkak... Çünkü eşim normalde de, hiç bir şey yokken yılda bir kaç kez anne babasını kaybedeceği düşünce ile oturur ağlar... Böyle bir şey olabileceğini hiç düşünmemiştim...
çalışmıyor musunuz ya da bebekten ötürü izinde misiniz?yani çalışma imkanınız var mı?eşe muhtaç olmamak bakımından soruyorum bunu.yani evet şimdi düşününce böyle bir şeye denk gelsem belki bende bir düşünürüm ama hassaslığınızdan ötürü bir şeyleri büyütüyor olma ihtimaliniz de var beni yanlış anlamayın lütfen.
Güzel arkadaşım kaç kez gördüm o gözyaşlarını,kendimi bile sorguladım çoğu zaman
Ben ne biçim evladım diye
Oysaki ne kadar farklı bir şeyle karşılaştım
Bu konuda oldukça endişeliyim hala, çünkü ilaçlar çok işe yarasa bile bir gün ailesinden birine bir şey olduğunu düşünmek onun vereceği tepkileri düşünmek beni inanılmaz üzüyor şimdiden...
Kız kardeşinin ameliyatı var gelecek ay ben şimdiden o gün ne yapacağımı düşünüyorum
Siz de destek olun lütfen bu durumu mutlaka paylaşın doktorunuzla ve bundan sonra böyle bir kıyasa kolay kolay girmeyin çünkü eşiniz bence hasta.
Ayrıca bir şey daha ekleyeyim,evladınız onun için vazgeçilmez olacak bunu ilerleyen zamanlarda anlayacaksınız.
Başına gelene çok üzüldüm.
Dr nasıl böyle bir hata yapmış, çok yazık.
Verdiğin örneklerden haklı olduğunu düşündüm.
Başının çaresine bakıyor olmak erkekleri rahatlatıyor sanırım biraz.
Annesine 1500lük telefona da ayrıca şaşırdım.
O fiyata bol özellikli bi telefon almıştır diye düşünüyorum.
Kv kullanabilecekse iyi ama kullanamayacaksa yazık paraya.
Eşinle hiç konuştun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?