Derdime Başlık Bile Bulamadım :(

Haklı olduğunuzu ve bunun altında psikolojik bir sorun yattığını düşünüyorum.Terapiste gidiyorsunuz sanırım sorun çözülür inşallah.Sevda konusu ne oldu bir gelişme var mı?

Sevda konusunda bir gelişme yok. Aynı devam... Terapiste de anlattım o konuda hissettiklerimi. Daha bir seans gittik. Bu cumartesi 2.seansa gideceğiz. Bu seansta ayrı ayrı alacak bizi... Aramız da kötü yaklaşık 15 gündür konuşmuyoruz...

Bir arkadaşımın doğum günü vardı, oraya gidince annesine 5ten sonra gideceğiz diye kavga çıkardı... O günden beri konuşmuyorum kendisiyle...

eşiniz evlendikten sonra anneci babacı olan erkeklerden mi?
ailesi çok mu baskılıyor?
biz çok hastayız şimdi geldiniz bu saatte mi gelinir vs sözlerle elleriniz üzerinizden çekmiyor olabilirler mi?
annesine telefon almak hastane masraflarını karşılamaya yönelik ailesinin bunu engelleme yönü var mı?
İsteklerinizi ötelemeyin almanız gerekeni yapmanız gerekeni birilerinin keyfi olmadan yapın siz nekadar özverili olursanız daha fazlasına talip olacaklar.

Allah yardımcınız olsun...

Elbette anne babası için herşeyi yapmalı bir evlat. Ama evladı için çok daha fazlasını yapmalı bir baba. Ana baba sevgisiyle evlat sevgisi karşılaştırılamaz çünkü anne baba dahil, tüm dünyadan daha değerlidir evlat. Bence siz haklısınız kırılmakla. Ben de olsam aynısını hissederdim.

öfff böyle insanları hiç anlamıyorum
doğal şartlarda zaten anne babayı kaybetmek normal
tabiki üzülürsün de hastalık çıkarsa üzülürsün
hasta olmadan olabilme ihtimaline ağlamak da nedir?
benim annem öldü
babam da 75 yaşında
eğer kaza, hastalık ne bileyim terör saldırısında kurban gitmek falan olmazsa babam benden önce dünyadan ayrılacaktır. aklıma bu durum gelince üzülüyorum tabiki ama anlık bir üzüntü bu. oturup da bunun için şimdiden yas mı tutulur? sonuçta bu hayatın bir gerçeği. kimsenin bilmediği bişey değil.
üzülecek olsam kendimin öleceğine daha çok üzülürüm.

eşini bebeğini kaybetmeden önceki süreç için suçlama. doktor hatası ya da her neyse bir şeyler ters gitmiş işte.
ama sonrasında seni yalnız bıraktığı için kırgın olmanı anlıyorum.
yine de bunlara takılıp kalırsan iyi olmaz sanki.
terapist ile paylaşıp sonrasında konuşarak karşı tarafı da dinleyerek (belki hak vereceğin şeyler vardır) affetmeye çalışmak mantıklı olabilir.

bu annesi ve babasının derdiyle nereye kadar dertleneceğıne dair kocanızın imtihanı

Çok doğru söylemişsiniz. Sen ne kadar çok verirsen hep daha fazlasını hep daha fazlasını istiyorlar maalesef Bu saatte mi gelinir gibi hiç bir zaman laf söylememiştir kv,kp. Kv öyle hindir ki alttan alta bu düşünceyi verir. Öyle çat çat söylemez söyleyeceğini. Mesela kaç haftadır gitmiyoruz ya ben onunla konuşmuyorum diye, geçen görüntülü aradı eşim torunlarını görsünler diye kv söylediği laf şu "Teşekkür ederim oğlum, bu kadar da olsa gösterdin bize torunumuzu" Yani bu tarz söylemleri var, beynine işliyor böyle laflarıyla. Ben alt edemem şahsen bu konuda kendisini. Çünkü ben hiç öyle entrikalar çeviremem. Direk çat çat neyse onu söylerim...

Aynen, ben de sizin gibi düşünüyorum. Bu kadar kırılma ve incinmemin sebebi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…