Derdime Başlık Bile Bulamadım :(

Çalışıyorum canım. Çok şükür iyi de kazanıyorum ama nedense bizde para yok hiç :)
yani harcama kriterlerinizi bilmediğimden bir şey diyemiyorum ama birikim yapmaya çalışsanız kendi kazancınızdan belki biraz daha eşinizden bağımsız olursunuz harcama konusunda.diğer üyeleri de dinlerseniz evlat anne karnındayken erkeklerin pek bir şey hissetmediğini söylemişler ki içlerinde çoğunluğu annedir büyük ihtimal,onlara kulak verin derim.dediğim gibi kendi içinizde de büyütüyor olabilirsiniz bazı şeyleri.Ama şu da var Allah için konu bebek ayakkabısı yerine başka bir şey de olabilirdi,önemli bir ihtiyaca bekleyelim diyip anneye direk telefon almak garip kaçmış hak da vermedim değil size.Ama şunu da söylemeden edemeyeceğim,onlar anne baba.Siz de kendi anne babanız için aynı duyguları besleyebilirsiniz hastalıkları olduğunda.Belki eşinizin ikisi arasındaki dengeyi kuramadığını düşünseniz de şuan garip bir ikilemdesiniz bunu da söylemek isterim yani.

Seni en iyi ben anlarım!Bebiş için yakındır :)
Bunu hastalık olarak bende aklımın ucundan geçirmezdim,ta ki atakları başlayınca psikologa gidene dek.
Neyse rahatlamanıza çok sevindim o his yerini kendinizi suçlamaya çevirmeden,ilişkinizi daha çok yıpratmadan çözümüne bakarsınız İnşallah......

Kucağına alıp, öpüp kokladığı evladı da anne-babasından sonra geliyor maalesef

Ya ben şöyle bir hata yaptım eşimin işsiz olduğu dönemde kendini kötü hissetmesin diye maaş kartımı ona verdim

Eşinle herşeyi konuşan bi çiftseniz
Yani "sen annem hakkında nasıl böyle düşünürsün" gibi bi çıkış yapmayacaksa
Neden olmasın?

Ama "anneme aldığım gözüne mi battı?" diyecekse
Hiç canını sıkma.

Kıyaslaman çok yanlış bence. Evlat yeri ayrıdır anne baba yeri ayrıdır. Sen aileni evladınla aynı duruma mı koyuyorsun? İkisi farklı değil mı?

İşte evlat her şeyden, herkesten önde gelir. Mesela evladımın bir ihtiyacı varken onu almayıp para yok diyerek, kalkıp anne-babama pahalı hediyeler almam. Ya da anne-babama evladımdan daha çok ilgi göstermem. Onların her şeyi ile ilgilenip evladına bir çift çorap beğenip almaz mı adam? Ya da aaaa şu da oğluma çok yakışır deyip bir şeyler almaz mı???

Biz sorunlarımızı konuşamıyoruz maalesef O yüzden konuşmanın anlamı yok sanıyorum...

İlk gebeliğin için çok üzüldüm canım.
Anne-baba onlar şuan teknolojiyi bizim kadar iyi kullanamiyorlar malesef bu yüzden doktor hastane araştırmasıni da yapamadıkları için oğulları yapmış. Eşiniz sizin için neden yapmadı diye sorguluyorsunuz ama siz bu konuda daha bilinçli olduğunuz için olabilir. Mesela orta yaş ve yaşlı grubu için kalp kolestrol tansiyon vs hastalıklar kendinin de araştırma yapabileceği ama kadın doğum çok ayrı ve dalları olan bir bölüm ve gerçekten işin içinden çıkılması zor. Bu süreçleri biz yaşadığımız için hastalığı daha iyi anlayıp yorum yapabiliyoruz. Yani bu konuda size guvenmistir. Ayrıca o rahatsız lik bende de var anne babam a birşey olacak diye ödüm kopar ve sürekli onun endişesini yaşıyorum . Bu elden gelen birşey değil aslında ne kadar şanslı olduğunuzun farkına varmalisiniz çünkü emin olun şuan anne baba için bunu yapan vakti zamanı gelince sizin ve evlatlariniz için neler yapar.

canım aynı seyler banada oldu.. preeklampsı ıle erken dogum yaptım 30. haftada.. bebegım sadece 5 gun dayanabıldı.. ama kendı sorunumu ben buldum ustune gıttım yoksa benım bebegımde karnımda olecektı.. doktorum hıcbırsey anlamadı.. yuzum gozum her tarafım sıstıgı halde normal yaz hamılesısın dedı..

eş kısmına gelınce benım esım evladımdan cok bana uzuldu.. cok canı yandı ve ben ona ragmen onu sucladım.. bana cektırdıklerı hamılelık donemındekı stres vs hersey onun yuzunden olmustu.. hala da oyle hıssedıyorum.. kan pıhtılasması testı yaptırdım. cok hafıf pıhtılasma cıkmıs anladıgım kadarıyla hıc onemlı degılmıs bırcok kısı sadece aspırın vermıs doktor..

ama oylekı olacak olan oluyor. ben bebegımı cennete yolladım.. sebep aradım esımı buldum sadece.. bana yasattıkları yuzunden.. su an bende hamıleyım ama gel gorkı evladımı unutamıyorum herseyı bende tek basıma yaptım.. arastırdım doktor buldum randevularım herseyım kendım ayarladım..

Sorun yapmadığı için zaten canım... Mesela şuan ki bebeğimin her şeyi, istisnasız her şeyi ile ben ilgileniyorum. Bebeğime daha bir şey alıp gelmişliği yoktur bunu da bebeğimize aldım diye... Ya da bebeğimizi götüreceğimiz çocuk Dr.una bile ben araştırırım. Geçenlerde ateşlendi bebeğim, daha doğrusu 38 falan oldu. İkimiz de çalışıyoruz saatte 1 kontrol edelim kalkıp dedim. Bir sen kalk bir ben ikimiz de yorulmamış oluruz. Tamam dedi. Kendi nöbetlerine kalkmadı, ben kalktım hepsine...

Senin de başın sağ olsun canım... İşte bu pıhtılaşma öyle bir illet ki stresle daha çok artıyormuş. Benim de o gebeliğim hiç kolay geçmedi. Eşim de bana çok çektirdi senin eşinin sana çektirdiği gibi. Ben de onu suçluyordum hep bu olaylardan sonra daha da suçlamaya başladım...

Hmm ona birşey diyemem örnek vermemiştiniz.
Haklısınız tabi ki..

Hmm ona birşey diyemem örnek vermemiştiniz.
Haklısınız tabi ki..
Evet bu konular da çok önemli benim için ama eşimi diğer bebeğimi kaybetme konusunda suçlarsam ve bu duyguyu içimden atamazsam bununla baş edemem bundan çok korkuyorum o yüzden onun üzerinden konuştum daha çok...

Haklısın
Bende olsam çok üzülürdüm
Anasına check up için dr araştıran bir zahmet evladına da aynı özeni göstersin
Ya ailesine karşı hal ve hareketleri samimi değil ya da gerçekten sizinle aile olduğunun farkına varamamış

En problemlerimizden biri bu canım. Bir yuva kurduğumuzun farkında değil maalesef

Cocuk dogduktan sonra erkekler baba oluyorlar, annelik bambaska hic bi zaman senin gibi hissedemez. Basin sagolsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…