- 19 Şubat 2010
- 9.066
- 5.689
Anlayan biri cıkmıs beni tesekkurlerişyerinden ayrıl
onlar da yakında batar zaten bu gidişle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlayan biri cıkmıs beni tesekkurlerişyerinden ayrıl
onlar da yakında batar zaten bu gidişle
ay sizene ne kadar harcıyor?? ne kadar geziyor ? tozuyor ? senden izin mi alacak ? kac yaşında insan. kocası var afedersin de sanane ?!!! bu ne hazmedememezlik...
ailesinin emekliliginden, emekli kızı olmasına vay efendim tapusuz evine kadar konuşmuşsun...
benim babam da emekli esim ve benim gelirimiz eger cok iyi olursa !! çatır çatır yer içer gezerim.. afedersin görümceme de halt yemek düşer...net
Donusunboylemiolacakti bende şok oldum bende böyle koca istiyorummmmOkuduklarım gercekmiydi ya resmen şok oldum
Sagiden merak ediyorum bu erkek milletinin gozu nasil bu kadar kor olabiliyor
Allah yardimciniz oldin demekten baska soz bulamadim
ipeqbojuqu kız demmekki illada Ali Koç la evlenmek gerekmiyirmuş
lacoste tişört Beymen den ucuzmuymuş valla ben netten Beymen tişörtleri çok uyguna alıyorum ama lacoste taş çatlasa yüzde yirmibeş indirim yapar ve de pahalı bir markadır zaten ha pazardan çakmasını alıyorsanız ona bir şey diyememEvet düğn bilmem ne işleri de şirketten harcandı
Siz yemek odası takımınızı 20 bin tl ye mi aldınız
Kızın kendi arabası vardı evlenmeden evvel
Kardesim yeni araba aldi eşine evlenince kredi cekip
Kız arabasını satıp da krediye destek olmadı
O araba hopppp ailesine verildi
Bunlar ne
Ben de arabamı yeniledim ama eski arabamı anneme babama vermedim
Bu bolluk bereket nerden geliyor
Evlenmeden evvel pazardan giyinen kız şimdi lacoste basic tsortu begenmez illa beymen olacak
Siz hla anlamıyorsunuz ne dediğimi
Donusunboylemiolacakti bende şok oldum bende böyle koca istiyorummmm
gelininiz neyin kafasını yaşıyor neyin gorgusuzlugu bu.boyle bir karisi oldugu surece kardesinizin dusmana ihtiyaci yok
Arkadasim kardeşinizi uyarın.burada bilmiş ukalaca sana ne diyenler kardeşin battigi başkalarına muhtaç olduğunda nasıl ablasin destek ol derler!
benim dayım vaktiyle çok zengindi yan temin ailesi suralece haftanın 5 günü kamp kuruyorlardi dayimlara. Adam işten gelse piyasasını giyip rahat edemiyordu.yengem en pahalı markajdan giyinir bir kere giyer.2.ya kız kardeşinin üzerinde görürdük.
annemde kırarım diye hiç mudahil olmadı.keşke olsaymis.
Dayım huzuru dışarıda aradı alkol bağımlısı oldu her bankadan krediler çekti vs battı.o hergün evinden cikmayanlarin hiç bir hayri olmadı yine maddi manevi anneannem annem destek oldu.milyarlarca borcunu ödediler.
dayım yan temin ailesinden uzaklaşma için şehir değiştirdi.ama onlarda arkasından o şehire yerleşti.
yine sizin canınız acir uyarın.
Pardon da kardes sifatindasin diye o kızın karsisina dikilmeye hic hakkin yok. Seni ilgilendirmiyor bence haddinizden fazla seye karisamazssınız kardesdiniz diye. Bende uç gorumce var sıkıyorsa birsey desinler. Ister yemek yaptiririm esime, ister ütüsünüde yapmam. Ister gezerim. O bizim aramizda olan bisey. Herkes kim oldugunu nerde durmasi gerektigini hatirlatirlarim bende.Valla gorumce olsaniz bu kadar sakin kalabileceginizi zannetmiyirum
Zaten okuduysaniz konu sahibi almasin etmesin nasil alirda harcar dememis
Ben normalde kimsenim hayatina karismam etmem ama kardesim boyle somurulecek dikilirim o kizin karsisina
Sonucta evlilik bu ticaret degil ben gezeyim tozayik egleneyim aileme yedireyim kocam olacak insanda bunlara yetismek icin afbuyur essek gibi calisacak
Insanda zerre kadar vicdan varsa hareket ederken az bi dusunur
Sürekli aynı seyi yazmak durumunda kalıyorımay sizene ne kadar harcıyor?? ne kadar geziyor ? tozuyor ? senden izin mi alacak ? kac yaşında insan. kocası var afedersin de sanane ?!!! bu ne hazmedememezlik...
ailesinin emekliliginden, emekli kızı olmasına vay efendim tapusuz evine kadar konuşmuşsun...
benim babam da emekli esim ve benim gelirimiz eger cok iyi olursa !! çatır çatır yer içer gezerim.. afedersin görümceme de halt yemek düşer...net
kız sadece ailesine taşıyor ise suçludur. o noktada da kocasinin haberi varsa sen yine karışamazsınn...
yazık cok dert etmişsin kendine..
Beymenin kendi tsortunu mı cok ucuza alıyorsunuzlacoste tişört Beymen den ucuzmuymuş valla ben netten Beymen tişörtleri çok uyguna alıyorum ama lacoste taş çatlasa yüzde yirmibeş indirim yapar ve de pahalı bir markadır zaten ha pazardan çakmasını alıyorsanız ona bir şey diyemem
Evet ya ödemelerde zorlandığimi ve bınun için konustugumu herkes es gecmıs bana yukleniyrBen burda "sana ne,seni ilgilendirmez"diyen hanimlara kiziyorum.
Konu sahibi "ablasi",hemde çok ilgili fedakar bir abla.Ailesi karişmayacakda kim karişacak? Bende karişirdim ve hatta daha evvel net şekildede söylerdim:eşin cok harcama yapiyor ve bu dolaydan şirkette zorlaniyor derdim.
Illaki düşe kalka mi ,mağdur kalmiş bitmiş olmuş ögrenmeliyiz.Banada birisi bir uyarida bulunursa benim iyiliğm icin derim ve bnun üzerine düşünürüm.
Bazen kendimiz doğrulari göremiyoruz
Aşk meşkle gözümüz kör oluyor veya uzun zamandir olaylarda alişmiş vurdum duymaz davraniyoruz.
Dişardaki biri olayi daha objektiv değerlendirir(3.göz)
Birbirimize sahib çikalim!
birde bu gelin sizin gelininiz olsaydi kesin başka yorumlardiniz
Evin icimi sirketin butcesisimiPardon da kardes sifatindasin diye o kızın karsisina dikilmeye hic hakkin yok. Seni ilgilendirmiyor bence haddinizden fazla seye karisamazssınız kardesdiniz diye. Bende uç gorumce var sıkıyorsa birsey desinler. Ister yemek yaptiririm esime, ister ütüsünüde yapmam. Ister gezerim. O bizim aramizda olan bisey. Herkes kim oldugunu nerde durmasi gerektigini hatirlatirlarim bende.
Kimse hic bir sifatla baskasinin evinin icine karisamaz.
eceezgi size sonuna kadar katılıyorum.konu sahiniValla gorumce olsaniz bu kadar sakin kalabileceginizi zannetmiyirum
Zaten okuduysaniz konu sahibi almasin etmesin nasil alirda harcar dememis
Ben normalde kimsenim hayatina karismam etmem ama kardesim boyle somurulecek dikilirim o kizin karsisina
Sonucta evlilik bu ticaret degil ben gezeyim tozayik egleneyim aileme yedireyim kocam olacak insanda bunlara yetismek icin afbuyur essek gibi calisacak
Insanda zerre kadar vicdan varsa hareket ederken az bi dusunur
siz sadece işyerinde gördüklerinizi değil nişandan itibaren alınan yapılan hatta taa isteme gününden itibaren olan herşeyi yazmışsınız.vallahi hafızanızda tutmuşsunuz.buda demek oluyorki bayaaaa çetere tutmuşsunuz.kii tekrar ekleyelim siz orada çalışansanız işinizi yapın.aile işleri eşin ne kadar harcadığı sizi ilgilendirmez.işinize gelmiyorsa işten ayrılırsınız.Çetere tutmadım
Kargolar bana geliyor ben teslim alıyorum anladınız mi?
Karsesimin işinde calısıyorım ben
Şirkette ödeme yapacagım zaman kardesim para yok diyor
Anladınız mi bilmem
Madem para yoksa şirkete gelince ödemeleri de kısarsın birqz di mi
Şirkete malzeme alınacak para yok ama karsı her haftasonı seheyate giidnce para var nasıl oluyı
İnsanlar ödeme için beni arıyorlar kardesimi ya da gelini değil!!!!!!!
Pardon da kardes sifatindasin diye o kızın karsisina dikilmeye hic hakkin yok. Seni ilgilendirmiyor bence haddinizden fazla seye karisamazssınız kardesdiniz diye. Bende uç gorumce var sıkıyorsa birsey desinler. Ister yemek yaptiririm esime, ister ütüsünüde yapmam. Ister gezerim. O bizim aramizda olan bisey. Herkes kim oldugunu nerde durmasi gerektigini hatirlatirlarim bende.
Kimse hic bir sifatla baskasinin evinin icine karisamaz.