Derdim Çoktur Hangisine Yanayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bak bu adama yazmışsın, adım atacağın kadar da atmışsın. Bundan sonra yazma. Ama madem aktif ol sosyal medyada. Sürekli paylaşım yap, arklarınla gez paylaş. Ona sürekli yazdıysan yazmadığında ‘neden yazmıyor bu?’ diye düşünür belki.

Hikayelerine yorum yapma bence. Haftasonu başka şehre git, tura katıl paylaş.Git bi cafeye güzel bi yeri paylaş. Komik tweetler paylaş. Onun ilgisi varsa zaten muhakkak yazar..
Yok kız ara ara Yazdim surekli degil bir hafta once o yazmıştı mesela bugun de ben yazdım yani bi kere daha yazsam bisey olmaz diye düşünüyorum kendime alıştırayım diyorum
Bu ara sosyallesemiyoeum tatlim ya hava şartlarından dolayı gezemiyorum da hikaye yanıtlama degil de hal hatir sorar gibi mesaj mi atsam ikimiz kafa kafaya verip bi konu bulalım uzun uzun muhabbet edeyim adamla hemde etkilensin

Hayır ya adamı ben görüp ekledim begendim
Ondan sonra üç dört kere konustuk
Konusmayi atma sebebim yani adamın konuşmaları nasil ilerisi olur mu gibisinden yorum yapmanız icin

madem evlenmek istiyorsunuz ya bunu sosyal medyadan bulmak yerine çevreden bulsanız keşke

Selamlar kızlar
27 yaşında bekar bi kızım
Gecen gun sosyal medyadan biriyle tanistim.
Benden 8 yaş büyük ama hoş ve efendi birine benziyor.
Bi kac kere konustuk. Muhabbeti de iyi
Ama muhabbet devam eder mi etmez mi bilemiyorum
Ama görüşmeyi yakından tanımayı cok isterdim.
Gormedigim halde bir etki oluştu bende.
Sizce muhabbet nasil devam eder nasil etkilenir?
Aşağıda konusmalarimizdan bir kısmını paylaşıyorum.
Konuşmalar hangi boyutta sizce devamı gelir mi
Ikili ilişkilerde hic iyi degilimdir normalde soguk davranip uzaklastiririm hep karsi cinsleri
O yuzden bu tanışmanın devamının gelmesi icin neler yapabiliriz fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim
konuşmalarınızı göremedim ama yakından görüşseniz daha iyi anlarsın

Yani evet arada bir paylaşım, oturmuş bir iletişim olsa tipi mühim değil de bu kadar kısa sürede etkilenecek neyi olabilir? Öyle bir tip veya tavır yok yani adamda. İlgi alanları da çok geniş bir kadına hitap edecek gibi durmuyor ne yalan söyleyeyim. :KK45:
İlgi alanları da çok geniş bir kadına hitap edecek gibi durmuyor ne yalan söyleyeyim.
Tatlım bu cümlenden ne anlamalıyım biraz açar mısın

Yani, simdi degil tabii..biraz onun adim atmasini bekle. Baktin ondan ses yok ama hala aklinda o var, zarf atmak icin icinde GSnin olduğu bisiler paylasabilirsin-esprili bir dille.
Internet islerinden hic anlamam ama flort konusunda da üstüme tanimam :p
Eski sevgilimle tekrar konuşuyor gibiyiz. Aslinda cook sevgi beslediğim bir insan ama tamamen zit karakterlerde oldugumuz ve baska (ve malesef vizeli) bir ulkede yaşadığı icin ayni ulke sınırlarından ciktigimiz vakit araya sogukluk giriyor ve ayriliyorum. Sonra yine cabalar-yine gorusmeler-masraflar-sonra yine veda ayrilik falan..sacma bir rutinimiz var yillardir...
ben tekrar barisip yine olmayacak birsey icin emek vermek istemedigimden ona birsey yazmıyorum. Yine de (insanlik hali. Insallah bu istekten bir gün kurtulurum ama) iletisimimiz bitmesin diye ondan birşeyler bekliyorum. Velev ki gelmedi... son konusmamizin ustunden bir hafta gecti,iki hafta gecti...
Ben boyle durumda tamamen onu hatirlatan bir sey bulup sanki rastgele oradan geciyormusum da gormusken aklima gelmis gibi bir resim atiyorum.
Gecen zamanlarda mesela, onun bayildigi bir türk aşçi var. Cok salak bir adam-instagramda sürekli gülerek yemek yapan- Bu cocuk o adamin hayrani mesela. Sirf benim oglana resim atarim diye lokantasina gitmistim :)
Ya da onumuzdeki hafta sonu için onun isminin oldugu bir tiyatro oyununa bilet aldim :p
onun soyadi bir hayvan adi mesela. Onumuzdeki haftalarda gidecegim workshopta onun soyadindaki hayvani cizecegim. Dursun bir kösede, yine aylardan bir gün yazasim gelirse yeni gibi paylasirim onla:KK49:
Bu sekilde mesela "naber" , "seni ozledim" , "aklimdasin" gibi cumleleri kurmadan, oyle sanki hayatin dogal akisinda - normal -arkadasca bir konuşma baslatabiliyorum^^
Seni bana Allah gönderdi kız
Son gelişmeleri gördün mü
Bana yardımcı ol

Sosyal medyadan kimin nasıl biri olduğu almak zor. Belki dolandırıcı belki evli başka bir şey olabilir. En iyisi yakın çevre bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X