Derdim Çoktur Hangisine Yanayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben senin bizi artık kandırdığını, bize psikolojik test uyguladığını ve bu tweeti paylaştığını düşünmüştüm :olamaz: Ama tweeti aratınca kim olduğunu buldum bende. Bence de kaldırt, onu tanıyan falan çıkabilir...

İletişime geçmek istiyorsan Galatasaray’dan yürü bari :işsiz:fena fanatiğe benziyor
Günahımı aldin bos yere mutlu musun
Hikayemde galatasarayla ilgili karikatür paylaştım ise yarayacak mi bakalim

Yok canim bulamamistim.Allah razi olsun arkadasim gonderdi profilini.
Cocugun profili gezdikce "irmaginin akisina olurum Turkiyemm olurumm Turkiyem "diye mirildanmaya basladim istemsiz.
Ahahahah adam bi adam popüler oldu iyi mi
Ben çok beğeniyorum efendi bi tip
Sence napmaliyim

Günahımı aldin bos yere mutlu musun
Hikayemde galatasarayla ilgili karikatür paylaştım ise yarayacak mi bakalim
Valla biraz haksızlık etmişim, kusura bakma :olamaz: Ama sen de bi bu adam bi öbürü; ayarlarımızla oynadın.
Ama bu adamı kafalaman hiç zor değil ki gerçekten! Adam bildiğin basit, klasik biri.
Sen gözünde çok büyütmüşsün. 3-5 kelimeyle kafalarsın sen bunu.
Bu arada gs ile ilgili değil de fb ile ilgili paylaşsaydın madem. Etkiye tepki meselesi:KK53:
Arada damarlarına basmak iyi olur

Valla biraz haksızlık etmişim, kusura bakma :olamaz: Ama sen de bi bu adam bi öbürü; ayarlarımızla oynadın.
Ama bu adamı kafalaman hiç zor değil ki gerçekten! Adam bildiğin basit, klasik biri.
Sen gözünde çok büyütmüşsün. 3-5 kelimeyle kafalarsın sen bunu.
Bu arada gs ile ilgili değil de fb ile ilgili paylaşsaydın madem. Etkiye tepki meselesi:KK53:
Arada damarlarına basmak iyi olur
Sorun degil kuzum affettim seni
Peki nasil tavlayacam yardımcı olsan flört etmeyi hic beceremem

Sorun degil kuzum affettim seni
Peki nasil tavlayacam yardımcı olsan flört etmeyi hic beceremem
Bak bu adama yazmışsın, adım atacağın kadar da atmışsın. Bundan sonra yazma. Ama madem aktif ol sosyal medyada. Sürekli paylaşım yap, arklarınla gez paylaş. Ona sürekli yazdıysan yazmadığında ‘neden yazmıyor bu?’ diye düşünür belki.

Hikayelerine yorum yapma bence. Haftasonu başka şehre git, tura katıl paylaş.Git bi cafeye güzel bi yeri paylaş. Komik tweetler paylaş. Onun ilgisi varsa zaten muhakkak yazar..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X