- 2 Nisan 2015
- 1.521
- 1.442
- 83
- Konu Sahibi Latinachica
-
Su yazdiginiz cümle ne kadar negatif.Böyle bir sey söylenir mi?Konu sahibinin akrabalarindan ne farkiniz kaldi?Benim ablam da çok esmerdir. Yapacak bir şey yok.
Ya durup dururken insan niye bundan bahseder ki. Bana yegenin tvde birini sana benzetti diye girdi lafa. Tvde ariyorlar bana gostercek. Ben de guzel mi cirkin mi dedim yegenime takilarak. O da bilmiyorum ama sana cok benziyodu dedi. Tarif ettirmeye calisiyorum anladim halbuki. Sonra yegenim dedi ki esmer degildi siyahtı. Annem teyzene benzemiyor mu dedi izlerken benziyor dedim dedi. Bir de esmer degilmis siyahiymis. Ablamda boyle gulerek tan tarif edemiyorum mahcup olurmus gibi bir ifade takindi. Yani benzettigi kisi afrikali bir siyahi flndi bence. Ve bu konusmayi ablamin baslatmis olmasi...enistemin yaninda. Niye yapar ki bir insan bunu. Su an dusununce ablamdan buz gibi sogudum. Zaten samimiyetim yok. Ama yabanci gibi geliyor
Emre altuğ un bir ropartajıda bende duymuştum benim için güzel kadın demek esmer demektir demişti. Kendisinin ne kadaaar yakışıklı ve çekici bir erkek olduğunu söylemeye gerek yok sanırım böyle bir erkek esmeri beğeniyor demekki esmer olmak hep +1Emre Altuğ esmer bir kadınla evleneceğim demiş yıllar önce , Çağla Şıkel'le evlendi.Emre Altuğ taş gibi adam , neden esmer kadınları beğeniyor sizce? Esmerlik güzel bişey , her insan kendinde olan özelliğin tam tersini ister zaten genelde.Neden bilmiyorum böyle.Düz saçlı kıvırcık ister , kıvırcık saçlı düz ister.Böyledir bu yani.Ablana da aldırma , gıcıklığına yapıyordur , sen gerçekten çirkin olduğun için değil yani.
Merhaba, affınıza sığınarak yorum yapıyorum, kusurs bakmayın lütfen ama bu beyaz tenle övünme işi tamamen vasıfsızların ve başka hiç bir meziyeti olmayanların işi bence. İnsanın elinde olmayan ve kendi çabasıyla edinmesibe imkan bulunmayan ten rengi, göz rengi, saç rengi vs. ile dalga geçmeye çalışmak asıl ergenlik ve boş insan işi tabi ki. Belki de sizi kıskandığı içindir, o yüzden ilişmeyin hiç, böyle devam ederse ben olsam ileride ilişkimi de asgariye indirirdim bu tip insanlar aile/akraba bile olsa.Bunu mu kafaya taktin yas kac demeyin. Zira ergen falan degilim yetiskin biriyim
ama evet derdim bu
Zihnimde esmerligime laf edilince alt metnini cirkinsin olarak yorumluyorum.
Ilginc ki ne kadar esmer oldugumu bilmiyorum. Yani esmerim ama demekki ayirt edici bir ozellik olacak kadar esmerim. Bu kadar lafi yapildigina gore ya da dalga gecildigine gore.
Bu yasima kadar epeyce laf duydum. Laf derken hakaret demeliyim belki. Irkci ve asagilayici soylemler. Yani iltifat etmek icin soylenmedigi cok acik.
Daha biraz once ana baba bir yani kardes denilen kisi tarafindan dalgaya maruz birakildim. Abla degil dusman gibi bana. Bu yasa kadar surekli kusurlarimi yuzume vuran surekli eksik arayan biri oldu. Abla gibi hissetmiyorum. Su an gercek manada icimden nefret duygusu yukseliyor.
Ozguvenimse yerle bir...
Yalnizsam begenilmiyorsam bundan heralde diye dusunuyorum artik.
Maksat sadece icimi dökmek. Kalbim cok kirildi sanirim
Siz de onlara karayim bi çuval parayim diyinBunu mu kafaya taktin yas kac demeyin. Zira ergen falan degilim yetiskin biriyim
ama evet derdim bu
Zihnimde esmerligime laf edilince alt metnini cirkinsin olarak yorumluyorum.
Ilginc ki ne kadar esmer oldugumu bilmiyorum. Yani esmerim ama demekki ayirt edici bir ozellik olacak kadar esmerim. Bu kadar lafi yapildigina gore ya da dalga gecildigine gore.
Bu yasima kadar epeyce laf duydum. Laf derken hakaret demeliyim belki. Irkci ve asagilayici soylemler. Yani iltifat etmek icin soylenmedigi cok acik.
Daha biraz once ana baba bir yani kardes denilen kisi tarafindan dalgaya maruz birakildim. Abla degil dusman gibi bana. Bu yasa kadar surekli kusurlarimi yuzume vuran surekli eksik arayan biri oldu. Abla gibi hissetmiyorum. Su an gercek manada icimden nefret duygusu yukseliyor.
Ozguvenimse yerle bir...
Yalnizsam begenilmiyorsam bundan heralde diye dusunuyorum artik.
Maksat sadece icimi dökmek. Kalbim cok kirildi sanirim
Acikcasi bakimli gorunen bir esmer degilim. Bakım elbette makyaj fln degil ama ben hic makyaj yapmadigim icin ne kadar şık giyinsem de makyajsiz oldugum icin gorunmuyor. Rahatsiz miyim bundan. Bazen. Ama makyaj yapmamaktan hic rahatsiz degilim. Genc gosteriyo olmak hosuma gidiyor. Ama bundan sonra yapica. Biraz olsun. Bu arada saclarim boyali gibi siyaha yakin koyuluktadir. Aslinda sanirim ben ozelliklerimi one cikaramiyorum
Ya durup dururken insan niye bundan bahseder ki. Bana yegenin tvde birini sana benzetti diye girdi lafa. Tvde ariyorlar bana gostercek. Ben de guzel mi cirkin mi dedim yegenime takilarak. O da bilmiyorum ama sana cok benziyodu dedi. Tarif ettirmeye calisiyorum anladim halbuki. Sonra yegenim dedi ki esmer degildi siyahtı. Annem teyzene benzemiyor mu dedi izlerken benziyor dedim dedi. Bir de esmer degilmis siyahiymis. Ablamda boyle gulerek tan tarif edemiyorum mahcup olurmus gibi bir ifade takindi. Yani benzettigi kisi afrikali bir siyahi flndi bence. Ve bu konusmayi ablamin baslatmis olmasi...enistemin yaninda. Niye yapar ki bir insan bunu. Su an dusununce ablamdan buz gibi sogudum. Zaten samimiyetim yok. Ama yabanci gibi geliyor
Hep bunu dusundum onun hakkinda. Vasat bir bayata bakisi var. Oturup iki sohbet edemezsiniz. A dan konusurken b ye atlar garip bir insan. Psikolojik sorunlari oldugunu dusunuyorum acikcasi. Bunu ona kizdigim icin fln degil hep dusunuyordum. Size katiliyorum. Ama o bu yolu hic katetmiycek eminimSizin konuda benim gordugum sadece su oldu.
Ablanizin kendisini gelistirmesi gereken cooook uzun bir yolu var.
Cok duyarsiz.
Ablaniz adina uzuldum.
Gercekten yabanci olsa bir nebze anlayacagim da ablanin boyle yapmasini anlamiyorum. Oglu da inanilmaz kilolu mesela daha 7 yasinda. Annem babam en ufak bir ima yapsa istemeden arayip boyle boyle demissiniz cok uzuluyor diyor. Demekki gerizekali degil isine gelince. Insanlarin dis gorunusune laf edince rahatsiz oldugunu anlayabiliyorMerhaba, affınıza sığınarak yorum yapıyorum, kusurs bakmayın lütfen ama bu beyaz tenle övünme işi tamamen vasıfsızların ve başka hiç bir meziyeti olmayanların işi bence. İnsanın elinde olmayan ve kendi çabasıyla edinmesibe imkan bulunmayan ten rengi, göz rengi, saç rengi vs. ile dalga geçmeye çalışmak asıl ergenlik ve boş insan işi tabi ki. Belki de sizi kıskandığı içindir, o yüzden ilişmeyin hiç, böyle devam ederse ben olsam ileride ilişkimi de asgariye indirirdim bu tip insanlar aile/akraba bile olsa.
Ama ben konusunu bile acmadim ki. Durup dururken boyle bir sey soylendi. Hani esmerlikten acilsa ben de cok esmerim diye hayiflansam ordan soylese neyse. Tv izlerken evde giyabimda konusuluyor. Guluyolar. Ki yanimda da gulduler. Dun onun yuzunden agladim ya silindi gitti bende acikcasi. Bir daha mecbur kalmadikca konusmayacagim bileSiz de onlara karayim bi çuval parayim diyin
Ben de aşırı beyazim biraz güneş göreyim esmerlesemiyorum kızarıp soyuluyorum. Uzun yıllar sonra gunesleneyim dedim çünkü hamileyim ve güneşten de faydalanmak istedim bir aydır evde deri değiştiren yılanlar gibi dolaşıyorum evi hergun süpürmek zorunda kalıyorum. Arabaya binip koltuğa oturuyorum oturduğum yer malum.
Herkesin sahip olduğu gen en güzeli. Siz kendinizi yeterince sevmediginjz için insanlar kendinize karşı bu tutumunuzun farkında ve onun üzerine gidiyorlar
Ne saçma bir cvp ablanı mi kucumsuyosunBenim ablam da çok esmerdir. Yapacak bir şey yok.
Ama ben konusunu bile acmadim ki. Durup dururken boyle bir sey soylendi. Hani esmerlikten acilsa ben de cok esmerim diye hayiflansam ordan soylese neyse. Tv izlerken evde giyabimda konusuluyor. Guluyolar. Ki yanimda da gulduler. Dun onun yuzunden agladim ya silindi gitti bende acikcasi. Bir daha mecbur kalmadikca konusmayacagim bile
Siz çok icerlemissiniz ama bence çok abartmayin kardeş silinmez öyle. Benim de abilerim var ve konu dalga geçmek olunca hiç bir fırsatı kacirmazlar. Beyaz tenliligim sorun, zayıflığım , gozlugum , yüzümde çıkan sivilce , aldığım ayakkabı , tişört, ayakkabı numaram her şey her şey dalga konusudur. Sık sık sinirlenirim laf sokarım ama çoğu zaman kale almam duymamazlıktan gelirim hatta bazen onlar espiri yapıp gülerken yüzümü onların olmadığı tarafa ceviririm. 29 yaşındayım her laf söyleyeni silseydim, her lafa alinsaydim kendimi bir hiç olarak görürdüm. Burnum uzun da olsa ,yüzümde Çiller de olsa ,totom kocaman da olsa .... Dünyanın en güzeli benim Angelina Jolie kim? Adriana Lima kim benim yanımdaAma ben konusunu bile acmadim ki. Durup dururken boyle bir sey soylendi. Hani esmerlikten acilsa ben de cok esmerim diye hayiflansam ordan soylese neyse. Tv izlerken evde giyabimda konusuluyor. Guluyolar. Ki yanimda da gulduler. Dun onun yuzunden agladim ya silindi gitti bende acikcasi. Bir daha mecbur kalmadikca konusmayacagim bile
Göz altı kapatıcısı da şart cann ben de buğday tankıyım saçlarım kahverengi .Ben kendim de esmerim.hem de bayagi esmer.Saclarim da siyahtir.Fakat ben genelde esmerleri cok begenirim.Hatta siyahileri cok daha güzel bulurum.Ten rengiyle ilgili elestirileri hic anlamiyorum.Insanin ic güzelligi gercekten disina yansiyor.
Bence esmerseniz kesinlikle pastel tonlardan kacinin.Size yakisan canli renkleri giyiniz.Beyaz her zaman cok güzel.Kirmizinin her tonu degil ama bazi tonlari cok yakisir.Mavi ve yesil de öyle.Ben de cok makyaj yapmam.Ama iyi bir allik , güzel bir ruj alin bir de maskara teninizin teninizin rengini ortaya cikarin.Sadece bu üclüyü kullanarak yaptigim makyajla aninda degisiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?