- 30 Mart 2011
- 405
- 958
- 228
- 35
- Konu Sahibi Latinachica
-
Cogu kadinlar esmer olabilmek icin onca para harciyor solaryumlara .. bunlari düsünün ve rahatlayin :)Bunu mu kafaya taktin yas kac demeyin. Zira ergen falan degilim yetiskin biriyim
ama evet derdim bu
Zihnimde esmerligime laf edilince alt metnini cirkinsin olarak yorumluyorum.
Ilginc ki ne kadar esmer oldugumu bilmiyorum. Yani esmerim ama demekki ayirt edici bir ozellik olacak kadar esmerim. Bu kadar lafi yapildigina gore ya da dalga gecildigine gore.
Bu yasima kadar epeyce laf duydum. Laf derken hakaret demeliyim belki. Irkci ve asagilayici soylemler. Yani iltifat etmek icin soylenmedigi cok acik.
Daha biraz once ana baba bir yani kardes denilen kisi tarafindan dalgaya maruz birakildim. Abla degil dusman gibi bana. Bu yasa kadar surekli kusurlarimi yuzume vuran surekli eksik arayan biri oldu. Abla gibi hissetmiyorum. Su an gercek manada icimden nefret duygusu yukseliyor.
Ozguvenimse yerle bir...
Yalnizsam begenilmiyorsam bundan heralde diye dusunuyorum artik.
Maksat sadece icimi dökmek. Kalbim cok kirildi sanirim
Inanilmaz dustu modum. Yerle bir oldu moralim. Hatta su an agliyorum. Belki bir yabancidan duymam daha az incitirdi. Zaten paylasimimiz cok az bundan sonra daha da az olucakYaaa lütfeen ama buna can sıkılır mı? Bayılırım çikolata gibi
İnsan kendisinde hissetmediği bir duyguyu karşısında bulamaz. İçinin çirkinliğidir. Affet onu, ve enerjini böylesini emen insanlardan uzaklaş kuzum. Görmedim seni ama eminim çok güzelsindir, ben bayılıyorum inanki:)Inanilmaz dustu modum. Yerle bir oldu moralim. Hatta su an agliyorum. Belki bir yabancidan duymam daha az incitirdi. Zaten paylasimimiz cok az bundan sonra daha da az olucak
Antalyada yasamiyorum aslinda. Bir de bu var tabi. Dogulu sanilmam. Memleketimi söylediğimde oralilara hic benzemiyorsun denmesi...ve benim yine cirkinlik ya da olumsuz bir durum icinde oldugum algisinin tetiklenmesi. Bunu iltifat olarak soylemiyor kimse eminimSimdi profilinize baktim da, Antalyada yasayip bunu dert etmeniz hele hic olmamis
Doguda olsaniz hadi bir parca anlayacagim. Cunku oradaki arkadaslarim bana "sen beyaz tenlisin, guzelsin"derlerdi. Yani onlar icin tek kriter beyazliktiki ben kumralim beyaz tenli bile degilim
Annenizi cok iyi anliyorum. Bu alginin oldugunu dusunuyorum beyaz tenli olmak guzel olmak demekken esmer olmak cirkin olmak ya da ne bileyim cok da hosa giden bir durumda olmamak demek.Annem melez denecek kadar esmerdir. Babam sarışın, mavi gözlü. Kız kardeşim de bende babaya çekmişiz. Nereye gitsek annemin benim annem olduğuna inanmıyorlar. Gerçek annen mi diye soran bile oluyor. Girdiğimiz her ortamda - asla şaşmaz- ne kadar benzemediğimize dair yorumlar yapılır, sanki benziyor muyuz diye soruyoruz da.. Annem oldum olası bu duruma çok üzülür. O üzülünce bende üzülüyorum. Çok hadsiz insanoğlu. Malesef. Keşke bitseler.
Size gelince esmerlik güzeldir. Bende esmerleri beğeniyorum. Bir defa cilt kusurları bile belli olmuyor. Şanslısınız konu sahibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?