- 10 Ağustos 2018
- 1.037
- 357
- 123
- Konu Sahibi Latinachica
-
Peki ya kaynanamsa???Yeri gelmişken anlatayım bir gün bizim okulun içindeki bankadayım. Bi kadın geldi ki herkesin gözü ilişti. Siyahiydi ve zayıftı atletikti. İnci gibi dişleri vardı koyu ten kocaman zeytin gibi gözler. Bakın ben herkesi beğenmem hele de hemcinsimse kıskanırım falanAma kadın tek kelimeyle kusursuzdu. Yanına istediğiniz güzellikte beyazı koyun yok yani. Hep diyorum siyahiler çok güzel siz de esmerim diye dert yana durun. Millet boşuna mı solaryuma giriyor. Ben esmer olduğum halde yanmaya çalışıyorum. Size laf edenler muhtemelen bir şeyinizi kıskanıyor ve sizi buradan vurmaya çalışıyorlar. Hoşt ulan deyin. Bu ablaniz olsa bile.
Göz altı kapatıcısı da şart cann ben de buğday tankıyım saçlarım kahverengi .
Kaynanam buğday tenlisin deyip durur.
En açık renk bir kaparici aldım göz altlarıma uyguluyorum rımel de sürüyor ve allık da sürüyorum baya değiştiriyor
Sarı alt tonlu esmer miYani simdi her esmer güzel degil elbet. Esmerlik var esmerlik var. Bronz ben de begenirim cok ama sarı alt tonlu esmerler isli gibi duruyor yalan yok. Cildin alt tonu önemli. Kardesim mesela sari alt tonlu esmer acikcasi biraz pis gibi duruyo normalde pek sevmiorum o görünümü kardesim erkek bu arada. Ama yanınca güzel oluo teni. Siz de biraz yanmayi deneyin. Solgun bi esmersiniz muhtemelen. Ya da teninize gidecek bi kirmizi tonda ruj edinin mesela ruj degil ama niveanin kirazlisi bu dedigim grubu baya canli gosterio. Gozlerini de ön plana cikarin eminim kirpikleriniz saclariniz falan gürdür. Yüzünüze beyazlatici bi nemlendirici edinin ya da pirinç suyu sürün haftada 1-2 defa. Abla kardesine böyle yapmamali ablanizla da fazla muhatap olmayin. Her düşünülen herkese soylenmez. Ablam bile boyle diosa demek ki ben hakkaten cirkinim alt metni veriosunuz beyninize. Gerek yok bence sizi cekemio. Yoksa niye yapar ki bi insan bunu canı gibi gördüğü kardesine.
Aayy ne guldum ilahi cok.iyi yapmissin vallaBeni küçüklüğümden beri esmerliğim yüzünden kara diyerek asagılayan çok yakınım birisinin benden de esmer adeta kömüre yakın gelini oldu bende karşısına geçip kara üzüm habbesinden tutun içinde kara geçen tüm şarkı türküleri söyleyip göbek attım adeta yıllardır içimde biriken yağlarım eridi ilahi adalet diyorum hiç üzülme hiç canını sıkma kulağını tıka
Beni küçüklüğümden beri esmerliğim yüzünden kara diyerek asagılayan çok yakınım birisinin benden de esmer adeta kömüre yakın gelini oldu bende karşısına geçip kara üzüm habbesinden tutun içinde kara geçen tüm şarkı türküleri söyleyip göbek attım adeta yıllardır içimde biriken yağlarım eridi ilahi adalet diyorum hiç üzülme hiç canını sıkma kulağını tıka
Hep hikmetli konuşan Lokman Hekim’in derisi siyah, dudakları da kalınmış. Değerli sözlerini duyarak hayranı olan biri bir gün bakmış ki hayalinde büyüttüğü Lokman, siyah yüzlü, kalın dudaklı biri. Şaşkınlıkla yüzüne bakarken Lokman Hekim, adamın içinden geçenleri sezmiş olacak ki, şöyle çıkışmış:Bunu mu kafaya taktin yas kac demeyin. Zira ergen falan degilim yetiskin biriyim
ama evet derdim bu
Zihnimde esmerligime laf edilince alt metnini cirkinsin olarak yorumluyorum.
Ilginc ki ne kadar esmer oldugumu bilmiyorum. Yani esmerim ama demekki ayirt edici bir ozellik olacak kadar esmerim. Bu kadar lafi yapildigina gore ya da dalga gecildigine gore.
Bu yasima kadar epeyce laf duydum. Laf derken hakaret demeliyim belki. Irkci ve asagilayici soylemler. Yani iltifat etmek icin soylenmedigi cok acik.
Daha biraz once ana baba bir yani kardes denilen kisi tarafindan dalgaya maruz birakildim. Abla degil dusman gibi bana. Bu yasa kadar surekli kusurlarimi yuzume vuran surekli eksik arayan biri oldu. Abla gibi hissetmiyorum. Su an gercek manada icimden nefret duygusu yukseliyor.
Ozguvenimse yerle bir...
Yalnizsam begenilmiyorsam bundan heralde diye dusunuyorum artik.
Maksat sadece icimi dökmek. Kalbim cok kirildi sanirim
Bunu arnavutlara asla anlatamazsınesmerlik daha ince gösteriyor bir kere...beyazken asla çok ince duramıyorsun ayrıca tüm kusurları belli ediyor bakımı zor hassas vs geçen hafta tatilde idim tüm esmerler mis gibi güneşin tadını çıkardı ben gölgede bile kendimden geçtim
bir de renkli makyaj çok yakışıyor esmerlere renkli farlarımı rujlarimi kullanamıyorum florasan gibi patlıyor yüzümde
çok beyaz olmak daha kötü
Göz altları hafif koyu renk olur ya. Rengini açmak için. Daha canlı durmak içinTesekkürler bilgi icin ama o kadarina üsenirim ben.göz alti kapaticisi ne icin gerekli göz alti torbalari icin mi?
Bunu mu kafaya taktin yas kac demeyin. Zira ergen falan degilim yetiskin biriyim
ama evet derdim bu
Zihnimde esmerligime laf edilince alt metnini cirkinsin olarak yorumluyorum.
Ilginc ki ne kadar esmer oldugumu bilmiyorum. Yani esmerim ama demekki ayirt edici bir ozellik olacak kadar esmerim. Bu kadar lafi yapildigina gore ya da dalga gecildigine gore.
Bu yasima kadar epeyce laf duydum. Laf derken hakaret demeliyim belki. Irkci ve asagilayici soylemler. Yani iltifat etmek icin soylenmedigi cok acik.
Daha biraz once ana baba bir yani kardes denilen kisi tarafindan dalgaya maruz birakildim. Abla degil dusman gibi bana. Bu yasa kadar surekli kusurlarimi yuzume vuran surekli eksik arayan biri oldu. Abla gibi hissetmiyorum. Su an gercek manada icimden nefret duygusu yukseliyor.
Ozguvenimse yerle bir...
Yalnizsam begenilmiyorsam bundan heralde diye dusunuyorum artik.
Maksat sadece icimi dökmek. Kalbim cok ..bir çin atasözü der ki : çin çan çök çön çöp...yani..karayım altın karayım..esmerler çok tatlı..sarışının adi esmerin tadı
Ben ona birşey dediğim yok tab ki ne diyim ama yakınımı çatlatmak için sonuçta ben dert etmiyorum esmerliği o dert ediyorPeki o esmer diye dalga geçtiğiniz gelinin suçu ne şu durumda? Yakınınızdan ne farkınız kalmış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?