Derdim cok esmer olmak ve bununla dalga gecilmesi

Esmerin adi Oya benzer guneşe aya bronz esmerim gunese 5 dk cikayim zenci oluyorum dişlerimde aşiri beyaz goruntuyu bi duşun istersen ne yapalim Allah boyle yaratti

Sarı alt tonlu esmer mi
Kaç grup var böyle??
Bir de yardımcı oluyorum ayağına resmen gömmüşsünüz yazmasaymışsınız daha iyiymiş bence.
Pis görünüyorlar da ne demek?

Cilt alt tonu yaz google a her seyi ben mi soylicem azicik bilgili olun ya. Bu kadarini da bilmemek ne bileyim pes fanusta mi yasiosunuz. Fresh bi look olmuo manasinda kullandim pisi.

Cilt alt tonu yaz google a her seyi ben mi soylicem azicik bilgili olun ya. Bu kadarini da bilmemek ne bileyim pes fanusta mi yasiosunuz. Fresh bi look olmuo manasinda kullandim pisi.
Günün birinde sarı alt tonlu esmerin ne olduğunu bilmediğim için bilgisizlikle suçlanacağım hiç aklıma gelmezdi
O kadar komik ki kızamıyorum bile.
Size bol ‘freesh look’lu günler dilerim

Günün birinde sarı alt tonlu esmerin ne olduğunu bilmediğim için bilgisizlikle suçlanacağım hiç aklıma gelmezdi
O kadar komik ki kızamıyorum bile.
Size bol ‘freesh look’lu günler dilerim

Yerabbbiiyeresulllahh yaaa sıcak alt tonlu cilde sahip insanlarin cilt altindaki pigmentler sarı oluyo. Sarının ustune esmer teni bi koy kafanda. Yanmayinca isli gibi durur. Yanınca hoş olur. Yan dedim o yüzden tavsiye verdim. Ben de mesela damarlarim mavi tenim beyaz soğuk alt tonluyum normalde hortlak gibiyim. Yaninca iyi oluo.

doğru bilgiler

Senin kv bende olsaydı. 2 ihtimal veriyorum kendime.

Ya bembeyaz kız çok güzel diyecekti

Ya da bembeyaz kız ruh gibi mezardan kalktı geldi diyecekti.

Çünkü ortası yok

Peki teoride anladım ama pratikte anlayamadım kendimi, hadi bana da öneride bulun.
Ben beyaZ tenliyim, damarlarıma baktım eşime de gösterdim, kimi yeşil kimi mavi.
Dudak rengim falan adeta yok, ruj sürmezsem hayalet gibi oluyorum. Ben ne yapayım da sağlıklı görüneyim? ( bronzluk yakışıyor ama pek bronzlaşamıyorum , bir haftalık tatilde bronzlaşmaya fırsat kalmadan haşlanıyorum genelde)

süreyya yalçın esmer olabilmek için bütün sene yazın Türkiye'de kışın yurtdışında tatil yapıyor. Pehhh takılmayın bence

Beyaz tenli olsaydın da mutlu olmayacaktin emin ol. Ömrün boyunca beyaz peynir gibi gezmek nasıl bir azap bilemezsin ama ben biliyorum.

Bu zaten hop diye anlasilcak bisi diil başlı başına bir iş color marketing deniyo. Yanamiosan da kiyafetlerin ona göre olmalı. Şunu izleyedur canımcim geliyorum.

Bizde esmerleşelim diye solaryumlara bi dünya para döküp tatilllerde saatlerce güneş altında yatıyoruz
Esmerliğinizi lehinize döndürmek sizin elinizde
Sadece biraz özgüven

Esmerler kıskanılmasaydı solaryum olmazdı ❣❣❣

Beyaz tenliyim esmerlik hep hoşuma gitmiştir. Eşim esmer işi gereği dışarda çalışıyo hemen dahada kararıyo. Hatta ayakları beyaz bacağı esmer olmuş takılırım bende ona nasıl yanmışsın diye. Millet esmer olabilmek için kaç saat güneşin altında yatıyo. Özgüveninizi düşürmüşler sizin.

Beni de bronz ten, esmer ten negzeeell, sen ise beyaz tenlisin Samara gibisin, saydamsın, süte bandırılmış çubuk gibisin, ceset gibisin, kardan kız ahaha diye diye ergenliğimde mahveti kankeytolarım.
Bir yanık hikayem de var, "Beyaz ten"inden rahatsızlık hisseden bir üyenin konusunda yardır Mürsel anlatmıştım:

İnsanların ten rengine bulaşmasa millet de herkes kendini güzel güzel sevse artık yahu, bu nasıl bir kafadır anlamıyorum vallahi. Herkes dönüp kendi gtüne baksa da, milleti fiziksel görüntüsü ile yerip komplekse sokmasa olmaz. Salt bir şeyi öveceğim derken de diğerini gömmek de nasıl bir cahilliktir, çözemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…