• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim cok esmer olmak ve bununla dalga gecilmesi

Bunu mu kafaya taktin yas kac demeyin. Zira ergen falan degilim yetiskin biriyim
ama evet derdim bu
Zihnimde esmerligime laf edilince alt metnini cirkinsin olarak yorumluyorum.
Ilginc ki ne kadar esmer oldugumu bilmiyorum. Yani esmerim ama demekki ayirt edici bir ozellik olacak kadar esmerim. Bu kadar lafi yapildigina gore ya da dalga gecildigine gore.
Bu yasima kadar epeyce laf duydum. Laf derken hakaret demeliyim belki. Irkci ve asagilayici soylemler. Yani iltifat etmek icin soylenmedigi cok acik.
Daha biraz once ana baba bir yani kardes denilen kisi tarafindan dalgaya maruz birakildim. Abla degil dusman gibi bana. Bu yasa kadar surekli kusurlarimi yuzume vuran surekli eksik arayan biri oldu. Abla gibi hissetmiyorum. Su an gercek manada icimden nefret duygusu yukseliyor.
Ozguvenimse yerle bir...
Yalnizsam begenilmiyorsam bundan heralde diye dusunuyorum artik.
Maksat sadece icimi dökmek. Kalbim cok kirildi sanirim
Adamlar şarkı bile yaptı kız ' esmersen güzelsin ' diye 😂 gurur duy vallahi ben böyle melezimsi esmerlere bayılıyorum bence bi ayrıcalık millet para veriyor solaryuma. Gurur duy özelliğinin farkında ol eminim ki çikolata güzelisindir

Bence hiç kafana takma
bende bembeyaz tenliyim inan oda çok zor.
Makyajsız ölü gibiyim,Küçücük bir kıl çıksa bacağında tabak gibi ortada,bir yere carpsam morarir, o morluk geçene kadar yeşerir vs herkes sorar:)
uygun bir saç rengiyle güzel bir hava,kontrast yakalayabilirsin.
Bence senin iyi bir kuaföre ihtiyacın var.
İyi bir renk saçla olursun fıstık gibi 😘😘😘Millet esmer olmak için bir dünya para harcıyor
yada güneş altında saatlerce kizariyor,kararana kadar akla karayı görüyor:)
Hemen kuaföre git,sonra gör bak kim güzelmiş:)

ben küçükken bana kara derlerdi, tenim o kadar esmer değildi ama saçlarım baya siyahtı. ayrıca evden içeri girmediğim ve güneşte oynadığımdan sürekli yanıyordum da. o zamanlar bana kara ablama da sarışınsın dediklerinden ben de çirkin hissediyordum çünkü öyle hissettiriyorlardı ve bilerek küçücük çocuğun psikolojisini bozuyorlardı ( YILAN AKRABALAR) : d

yılllar geçti devran döndü :d. şimdi ablamla yanyana gelince o esmer kalıyor, ay sen niye bu kadar beyazsın, hasta mısın? kesin kansızlık var vs. diyorlar. insanları anlamak zor, milletin rengine, sınav sonucuna, ailesine, işine gücüne her halta karışıyor bir de yorum yapıyorlar. hiç takmayın. beyaz olsanız da hasta muamelesi yaparlardı.
ayrıca sarışının adı esmerin tadı:deli:

Back